Nieuw

US, Taliban agree to hash out peace deal that could lead to troop withdrawal

foto slechts ter illustratie

American and Taliban officials have agreed to the framework of a peace deal that could lead to an imminent pullout of US troops from Afghanistan, according to a report.

“We have a draft of the framework that has to be fleshed out before it becomes an agreement,” chief US negotiator Zalmay Khalilzad told The New York Times on Monday.

The agreement would guarantee the Taliban commit to preventing Afghan territory from being used “as a platform for international terrorist groups or individuals,” the envoy said.

The New York Post >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10061 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on US, Taliban agree to hash out peace deal that could lead to troop withdrawal

 1. Satanistische John Bolton wil bloed zien in Venezuela

  door Jonas E. Alexis

  Neocon heethoofd en etnische reiniger John Bolton heeft zijn duivelse blik gericht op Venezuela. Bolton heeft een geschiedenis van zijn zionistische verrekijker te pakken en begint zijn vingers naar landen te wijzen die volgens hem de Verenigde Staten willen vernietigen.

  Bolton schreef in 2015 een artikel in de New York Times waarin hij expliciet verklaarde dat om “de bom van Iran te stoppen” de Verenigde Staten “Iran moesten bombarderen”. [1]

  Om zijn duivelse zaak waar te maken, besloot Bolton categorisch leugens te produceren, zoals het volgende: “Zelfs als er geen tastbaar bewijs is, zoals een nucleaire test, is de gestage vooruitgang van Iran in de richting van nucleaire wapens al lang duidelijk.” [2]

  Het simpele feit is dat zelfs het inlichtingen collectief verklaarde dat Iran lang geleden dit plan had verlaten. Sterker nog, het bewijs dat Iran op de een of andere manier een nucleair programma aan het bouwen was, bestond niet. Zoals uit wetenschappelijke documentatie blijkt, was dit duidelijk de uitvinding van Israël. [3]

  Als we zouden moeten erkennen aan wie het krediet verschuldigd is, dan was het de regering-Obama die eindelijk een redelijke deal met Iran sloot [4]. Bolton probeerde die deal omver te werpen door te zeggen dat “de benadering van president over Iran heeft een slechte situatie aan de rand van een catastrofe gebracht.” [5]

  Bolton wilde bloed zien in Iran. Hij wilde dat vaders en moeder rouwen om hun klinderen. Maar hij kreeg geen bloed te zien. President Obama liet Bolton afkoelen. Dus moest Bolton op zoek naar een ander land. Hij wilde Noord-Korea, Syrië en nu Venezuela aanvallen.

  Bolton heeft onlangs een briefing van het Witte Huis gepresenteerd met een geel legaal notitieblok met de volgende inscriptie: “5000 troepen naar Colombia.” [6] Nou, wie gaat dit betalen, mijnheer Bolton? U? Jouw kinderen? Je kleinkinderen? Of de gemiddelde Amerikaan en andere fatsoenlijke mensen die proberen hun gezinnen te voeden? Heeft u de Irak-oorlog niet gesteund, die een rekening stuurde aan de gemiddelde Amerikaan van zes duizend miljard dollar? [7]

  Weet je, een satanist is een treffende beschrijving van wie Bolton werkelijk is, omdat hij niet bereid is om zijn eetlust en passie over te geven aan rede en politieke orde. Hij wil stelen, doden en vernietigen.

  Er is gemeld dat “1 miljoen veteranen gewond zijn geraakt door de gevechten in Irak en Afghanistan.” [8] En “Afghanistan en Irak-veteranen zijn ‘de meest beschadigde generatie ooit’.” [9] Er is meer:

  “Meer dan de helft van de 2,6 miljoen Amerikanen die zijn uitgezonden om de oorlogen in Irak en Afghanistan te bestrijden worstelen met fysieke of mentale gezondheidsproblemen die voortkomen uit hun diensttijd, zich niet meer verbonden voelen met het burgerleven en geloven dat de overheid niet voldoet aan de behoeften van de veteranen van deze generatie. “[10]

  Satanisten als Bolton moeten hiervoor verantwoordelijk worden gehouden. Amerikanen hebben genoeg van deze mensen. Misschien is het de hoogste tijd dat mensen opstaan ​​en zeggen: “Nee, we nemen het niet meer langer.”

  [1] John Bolton, “To Stop Iran’s Bomb, Bomb Iran,” NY Times, March 26, 2015.
  [2] Ibid.
  [3] See Gareth Porter, Manufactured Crisis: The Untold Story of the Iran Nuclear Scare (Charlottesville, VA: Just World Books, 2014); Trita Parsi, Treacherous Alliance: The Secret Dealings of Israel, Iran, and the United States (New Haven: Yale University Press, 2007).
  [4] Trita Parsi, Losing an Enemy: Obama, Iran, and the Triumph of Diplomacy (New Haven: Yale University Press, 2017).
  [5] Bolton, “To Stop Iran’s Bomb, Bomb Iran,” NY Times, March 26, 2015.
  [6] Deirdre Shesgreen, “John Bolton’s notes on ‘5,000 troops to Colombia’ spark speculation about military intervention in Venezuela,” USA Today, January 28, 2019.
  [7] Ernesto Londono, “Study: Iraq, Afghan war costs to top $4 trillion,” Washington Post, March 28, 2013; Bob Dreyfuss, The $6 Trillion Wars,” The Nation, March 29, 2013; “Iraq War Cost U.S. More Than $2 Trillion, Could Grow to $6 Trillion, Says Watson Institute Study,” Huffington Post, May 14, 2013; Mark Thompson, “The $5 Trillion War on Terror,” Time, June 29, 2011; “Iraq war cost: $6 trillion. What else could have been done?,” LA Times, March 18, 2013.
  [8] H. A. Goodman, “6,845 Americans Died and 900,000 Were Injured in Iraq and Afghanistan. Say ‘No’ to Obama’s War.,” Huffington Post, April 14, 2015
  [9] “The shocking cost of war: Afghanistan and Iraq veterans are ‘the most damaged generation ever’ with almost HALF seeking disability benefits,” Daily Mail, May 28, 2012.
  [10] Rajiv Chandrasekaren, “A legacy of pain and pride,” Washington Post, March 29, 2014.

  Bron:
  https://www.veteranstoday.com/2019/01/29/satanist-john-bolton-wants-blood-in-venezuela/

  Like

 2. Eerste treinen met Amerikaanse tanks richting Oost-Europa

  Deze week zijn de eerste treinen met tanks vanuit de haven van Antwerpen vertrokken richting Oost-Europa. Op vrijdagmiddag vertrok er vanuit de ICO-terminal bij Kallo een 300 meter lange trein met daarop 38 zware Bradley tanks. De komende twee weken zullen er bijna dagelijks treinen met militair materieel naar Oost-Europa vertrekken. Daarnaast zullen er de komende dagen ook konvooien over de weg naar het oosten gaan, zo meldt nieuwssite HLN.

  Het Amerikaanse leger gebruikt de haven van Antwerpen om tanks over te zetten op het spoor. Het is een grote operatie, want naast 87 tanks en 121 pantserwagens en ongeveer 500 rupsvoertuigen gaan er ook 1.500 vrachtwagens en 850 trailers mee. Al deze voertuigen zijn onderdeel van het 1st Armored Brigade Combat Team.

  De transporten zijn onderdeel van de militaire oefening Atlantic Resolve. Deze oefeningen versterken de Amerikaanse militaire aanwezigheid in het oosten van Europa en zijn een reactie op de acties van Rusland in Oekraïne. Deze oefeningen worden in NAVO-verband uitgevoerd in samenwerking met de Europese lidstaten.Lees verder >>>> https://www.geotrendlines.nl/eerste-treinen-met-amerikaanse-tanks-richting-oost-europa/

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s