Nieuw

NGO-mensensmokkelorganisatie werft echtverbintenissen met asielzoekers zonder verblijfsrecht

NGO-mensensmokkelorganisatie in Duitsland is op zoek naar bereidwillige partners voor hun "geredde" protégés. Foto: Ierse strijdkrachten / Wikimedia (CC BY 2.0).

Ze hebben al duizenden dobbernegers uit de Middellandse Zee opgevist en naar de Europese havens gebracht. We hebben het over de zogenaamde NGO “zeenood-redders” die patrouilleren voor de kust van Libië. Veel van deze NGO’s komen uit Duitsland. Een toeval? Absoluut niet, want met een klein Twitterberichtje heeft de Dresdense NGO “Mission-Lifeline” dit nu zelf onthuld.

Subliminale echtvereniging-oproep

“Redders op zee adverteren voor huwelijken met vluchtelingen”, aldus de krant Bild van 28 januari vandaag. Waarmee een Twitterboodschap van de NGO migrantensmokkelaar “Mission Lifeline” van 23 januari bedoeld wordt, waarin ze reclame maken voor huwelijksverbanden tussen ongehuwde vrouwen en migranten.

“Bent u nog niet getrouwd? Misschien word u toevallig verliefd op iemand die nog niet het recht heeft om hier te blijven. Zou toch kunnen gebeuren? Blijf open!”

Lifeline medeoprichter Axel Steier beweert volgens Bild dat de Tweet alleen moet worden opgevat als een “oproep tot donaties”. En het ging alleen over “liefde” en helemaal niet over het huwelijk.

Waarom dan in de Tweet expliciet personen zonder verblijfsrecht worden genoemd als vermoedelijke huwelijkspartners voor ongehuwde Duitse vrouwen, laat echter niet veel interpretatiemogelijkheden met betrekking tot de bedoeling van de boodschap open.

Belangrijkste drijfveer Omvolking

Zijn de mensensmokkel-NGO’s alleen geïnteresseerd in een deel van de geldtaart van de asielindustrie? Uiteraard niet uitsluitend. Zoals de kleine, schijnbaar onschuldige Twitterboodschap laat zien, is de agenda van de NGO’s, weinig verrassend, om de grote bevolkingsuitwisseling in Europa in het algemeen en in Duitsland in het bijzonder te bevorderen.

En ze weten natuurlijk heel goed dat de “gereddenen” geenszins vluchtelingen zijn, maar illegale emigranten die hun fortuin vooral in Duitsland willen vinden. Want mensen die niet het recht hebben om te blijven, kunnen alleen maar illegale migranten zijn die hier voet aan de grond willen krijgen. Maar voor Duitslandhaters als Angela Merkel, de Groenen of hun NGO-helpers is dat niet van belang als het gaat om de snelle en onomkeerbare verwezenlijking van hun “hogere doel”.

Geen oproep tot schijnhuwelijken nodig

Een hypocriete verontwaardiging wordt in Bild getoond door het CDU-parlementslid Philipp Amthor waarin hij de NGO beschuldigt van het “oproepen tot schijnhuwelijken”.

Dat hebben ze niet eens nodig, want de hersenspoeling in kleuterscholen, onderwijs en door de publieke omroepen ARD en ZDF, die al jarenlang door de oude partijen wordt voorgeschreven, heeft al veel werk verricht. Heel wat jonge vrouwen en meisjes gaan inmiddels met volle overtuiging een relatie aan met Arabieren en Afrikanen die ver verwijderd zijn van hun cultuur en normen.Velen van hen hebben hun “openheid” met het leven moeten bekopen, maar voor het establishment en hun NGO-hulpverleners vallen deze slechts onder de categorie van de nevenschade.

En het is het officiële beleid van Angela Merkel’s open grenzen en het oppikken van alle mogelijke smokkelbootjes door “reddingswerkers op zee”, zoals “Mission Lifeline”, dat hen in staat stelt hun agenda met succes voort te zetten.

Bron:

NGO-Schlepperorganisation wirbt für Partnerschaften mit Migranten ohne Bleiberecht

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7729 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on NGO-mensensmokkelorganisatie werft echtverbintenissen met asielzoekers zonder verblijfsrecht

  1. Duchesne // januari 28, 2019 om 21:36 //

    Leuk idee van de sukkels, aan ons om al die ratten uit te leggen wat alimantatie is….want daar hebben ze dan recht op….

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s