Nieuw

Duitsland: 20% van de asielaanvragen in 2018 kwamen van in Duitsland geboren baby’s

Ten minste 20 procent van de 185.853 asielaanvragen van niet-blanke indringers die zich in 2018 in Duitsland voordoen als vluchteling, werden ingediend voor baby’s die dat jaar in dat land zijn geboren, wat de omvang van de kolonisatie van Europa door de derde wereld aangeeft.

Foto: Collage Jouwatch

De cijfers, gepresenteerd door minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer in Berlijn, tonen aan dat in totaal 1.630.730 niet-blanken die zich voordoen als vluchtelingen in Duitsland van 2015 tot 2018 asielaanvragen indienden.

Een op de vijf van de asielaanvragers in 2018 waren baby’s die in Duitsland waren geboren, zei Seehofer, eraan toevoegend dat de “meerderheid van de recente claims afkomstig was van Syriërs, Irakezen, Afghanen en Iraniërs.”

Het 2016-2017 “Migratierapport” van het Bundesamt für Migration und Fluchtelinge (BAMF) – het laatste gedrukte rapport van dat bureau – stelde dat alleen al in 2017 ongeveer 1,5 miljoen mensen naar Duitsland zijn verhuisd.

Van dat aantal kwam 67 procent van de aankomsten echter uit een ander Europees land, met Roemenië als koploper. Hoeveel zigeuners het zijn, is onmogelijk te achterhalen, aangezien geen enkele overheidsinstelling dergelijke aantallen volgt.

Tegelijkertijd werden er in 2018 meer “vluchtelingen” uit Duitsland naar andere EU-lidstaten overgebracht dan ooit tevoren, zo blijkt uit een rapport van het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken dat door het Duitse dagblad Süddeutsche Zeitung werd verkregen.

Ongeveer 8.658 “asielzoekers” die Duitsland moesten verlaten, deden dat tussen januari en eind november 2018. Het jaar daarvoor werden 7.102 personen naar andere landen uitgezet.

De uitzettingen volgen de Dublin III-regel van de EU, die stelt dat het land waar een “vluchteling” voor het eerst Europa binnenkwam, verantwoordelijk is voor de behandeling van zijn of haar aanvraag.

Volgens Süddeutsche Zeitung heeft Duitsland in de eerste 11 maanden van 2018 51.558 verzoeken ingediend bij andere EU-landen die partij zijn bij de Dublin III-overeenkomst. Hiervan werden er zo’n 35.375 aanvaard.

Italië was de eerste bestemming voor uitgewezen “asielzoekers”, met bijna één op de drie uitgewezen asielzoekers. Aan de andere kant ontving Hongarije geen van de “vluchtelingen” die in 2018 werden uitgezet.

Griekenland ontving slechts vijf en verwierp de overgrote meerderheid van de verzoeken die werden gedaan. Het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken merkte op dat het Athene’s redenen om geen vluchtelingen op te nemen ‘overwegend ongegrond’ vond.

Bron:

Germany: 20% of “Asylum” Applications in 2018 were Babies Born in that Country

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (634 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

1 Comment on Duitsland: 20% van de asielaanvragen in 2018 kwamen van in Duitsland geboren baby’s

  1. Duchesne // januari 28, 2019 om 21:54 //

    En hoeveel kregen direct al een Duitse pas en een Turkse of Marrekaanse….?

    Like

1 Trackback / Pingback

  1. Duitsland: 20% van de asielaanvragen in 2018 kwamen van in Duitsland geboren baby’s | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s