Nieuw

De bittere realiteit van Europa: waarom de bevolkingsuitwisseling wordt afgedwongen en wie er aan de touwtjes trekt 

Het is geen geheim dat de samenstelling van onze Midden-Europese bevolking sinds de herfst van 2015 is veranderd. De reden hiervoor is de massale immigratie die door bondskanselier Angela Merkel op 04 september 2015 mogelijk gemaakt werd. Verschillende ontwikkelingen suggereren dat de omvolking al lange tijd gepland is. In zijn nieuwe boek ‘Bevölkerungsaustausch in Europa’ bewijst Hermann H. Mitterer dat de vluchtelingenstroom bewust is geïnitieerd en laat hij zien wie er geïnteresseerd zou kunnen zijn in deze uitwisseling en waarom.

Europa 2019 – een schip gedoemd tot zinken. Je hoeft geen politicoloog of AfD-lid te zijn om te beseffen dat de golf van vluchtelingen die al bijna 4 jaar aan de gang is, fatale en destructieve gevolgen heeft en zal blijven hebben voor Duitsland en Europa. Het aantal mensen dat op de vlucht is voor oorlog of vervolging is nog nooit zo hoog geweest als vandaag de dag.

Eind 2014 waren er wereldwijd bijna 60 miljoen mensen op de vlucht. Eind 2017 was het aantal gestegen tot 68,5 miljoen. Iets meer dan 1 miljoen migranten kwamen in 2015 via de Middellandse Zee in de EU aan, waarvan 848.000 via Griekenland. Volgens UNHCR zijn in 2016 173.450 migranten de EU binnengekomen via Griekenland en 362.753 via de Middellandse Zee. Het is verbazingwekkend dat bijna alle migranten uit Sahara-Afrika komen en niet uit Syrië of Afghanistan. Volgens officiële UNHCR-cijfers waren er eind 2017 172.300 migranten over zee in de EU aangekomen, waarvan 69 procent mannen. Ongeveer 70 procent is afkomstig uit landen of regio’s die niet te lijden hebben onder gewelddadige conflicten of onderdrukkende regimes en worden daarom niet beschouwd als vluchtelingen in de zin van het Verdrag van Genève.

Het resultaat van deze gedwongen ontwikkeling: een verdeelde samenleving, een enorme hoeveelheid kosten voor sociale voorzieningen, een sterk toegenomen criminaliteit en een algemeen veiligheidsverlies, dat niet alleen de vrouwelijke bevolking van Midden-Europa elke dag voelt. Degenen die in deze ellende nog steeds “Vluchtelingen welkom” vlaggen om hen heen zwaaien, hebben met succes besloten om samen met het schip te zinken, dat langzaam maar zeker niet langer de toenemende massa van immigranten kan dragen.

Hoe massa-immigratie wordt gestimuleerd

Onder het mom van medemenselijkheid exploiteren negen niet-gouvernementele organisaties (NGO’s) nu een vloot van in totaal veertien schepen en twee drones, die verantwoordelijk waren voor 22 procent van alle bergingsoperaties in het centrale deel van de Middellandse Zee. Deze reddingsoperaties voor migranten in nood op zee vergemakkelijken ook het werk van de mensensmokkelaars. Tegelijkertijd daalde niet het aantal van deze mensensmokkelaars die tijdens SAR (“Search and Rescue”) operaties werden gearresteerd.

Humanitaire interventies zoals redding op zee of het links-groene welkomstbeleid van de Duitse regering zullen de massamigratie alleen maar verder aanwakkeren. Het feit dat de EU zelfs actief massale immigratie bevordert, wordt onder andere duidelijk gemaakt door overeenkomstige acties: toen in de laatste week van juni 2017 ongeveer 20.000 nieuwe migranten over de Middellandse Zee kwamen en Italië dreigde zijn havens te sluiten, kondigde de EU aan dat er Franse en Spaanse havens zouden worden geopend. Bovendien moet de distributie binnen Europa strikter worden gehandhaafd. De EU zorgt dus niet alleen voor het vervoer van miljoenen migranten naar Europa, maar probeert ook de verdeling over het continent af te dwingen. Uitgebreide sociale voorzieningen, een veilig dak boven het hoofd en de garantie van gezinshereniging zijn slechts enkele van de andere factoren waarmee de EU de massale immigratie actief stimuleert.

Wie zit hier nog meer achter?

U zult verbaasd zijn wie er geïnteresseerd zou kunnen zijn in het ontbinden van de huidige Europese bevolking om het in een multicultureel gemengd volk te creëren. Maar een uitwisseling van bevolkingsgroepen betekent ook het verlies van de huidige cohesie door het vernietigen van het “wij-gevoel”. Waarom? Als onze Europese bevolking alleen nog maar bestaat uit individuen die cultureel en etnisch van elkaar zijn afgescheiden, zal het makkelijker zijn om ze te controleren – althans dat is de aanname.

Naast invloedrijke stichtingen en NGO’s is de invloed van onze media er natuurlijk ook verantwoordelijk voor dat de migratie naar Midden-Europa verder wordt gestimuleerd. Auteur Hermann H. Mitterer’s onderzoek leidde hem zelfs naar bepaalde invloedrijke persoonlijkheden – een elite die achter de schermen van het EU-beleid optreedt en dat reeds in het verleden heeft gedaan.

Zijn onderzoek reikt tot diep in de 20e eeuw. In zijn nieuwste onthullende boek ‘Bevölkerungsaustausch in Europa’ leer je alles over de echte “anti-Duitsers”, de marionettenspelers van de migratiecrisis, een Anglo-Amerikaans schaduwrijk en de geheime plannen van Europese regeringen. Mitterer geeft niet alleen een kijkje achter de façade van de menselijkheid en welkom-cultuur, maar geeft de lezer ook waardevolle adviezen over wat er gedaan kan worden om de geplande bevolkingsuitwisseling tegen te gaan.

Bron:

Die bittere Realität Europas: Warum ein Bevölkerungsaustausch forciert wird und wer die Fäden dabei zieht

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8670 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on De bittere realiteit van Europa: waarom de bevolkingsuitwisseling wordt afgedwongen en wie er aan de touwtjes trekt 

 1. Oy vey !

  Liked by 1 persoon

 2. tim pietsersen // januari 29, 2019 om 10:35 //

  koudenhove kalergi plan (rothchilds) en israelische mlitary intelligence

  Fmr. Shin Bet Chief Warns: ‘If European Countries Fail to Protect Their Jews, the State of Israel Will’
  https://www.algemeiner.com/2014/07/28/fmr-shin-bet-chief-warns-if-european-countries-fail-to-protect-their-jews-the-state-of-israel-will/ In a blunt warning to a visiting group of European diplomats over a looming jihadi threat, a former deputy Shin Bet chief (yisrael hason) on Monday said “if you do not stand by our side, the day when Islamic terror will reach your homes, your beds and your kindergartens will come soon.”
  http://zuerst.de/2019/01/18/brisante-enthuellung-israelische-propaganda-experten-erfanden-die-soros-wunderwaffe/

  Like

 3. Het kanariepietje in de mijn met een kernwapenarsenaal groot genoeg om heel het Midden-Oosten in een parkeerterrein te transformeren.

  Like

 4. Israël is het gevaarlijkste land op deze aarde,je zorgt dat je alle geld systemen beheerst,alle belangrijke Multinationals in handen krijgt,Media,Radio en Tv stations beheerst,POLITIEK OMKOOPT(Brussel en regeringen beinvloed )Op alle belangrijke posten in een regering aanwezig ben als voorzitter of partijleider,Bevolkingen tegen elkaar opzetten door middel van emigratie of geloof enzv
  MAAR,ALTIJD OP DE ACHTERGROND BLIJVEN OF IN DE SCHADUW,MAAR WEL ATOOMWAPENS ONTWIKKELEN EN VOOR AL DE ZIELEPIETEN SPELEN .
  Alle blanken dood,dan zijn WIJ Joden de ENIGE BLANKEN en alles wat gekleurd is zijn SLAVEN.
  En wij beheersen de WERELD.
  DAT IS ISRAEL,de Palestijnen waren het 1e Slachtoffers,maar nog velen zullen volgen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s