Nieuw

Wie zal onschuldige blanken verdedigen?

© Videogame Halo 5

Duidelijk niet de “conservatieven”.

Een groep katholieke schooljongens ontstak vorig weekend een wereldwijde paniek door eenvoudigweg niet opzij te stappen toen een Indiaan hen benaderde, trommel in de hand.

Het incident vond plaats bij de trappen van het Lincoln Memorial. De leerlingen van de Katholieke Middelbare school van Covington waren daar als deel van de Mars voor het Leven, en gedroegen zich als typische tieners. Ze zongen het krijgslied van hun school en lachten onder elkaar.

Deze scholieren werden eerst lastiggevallen door “Black Israelites” – extreme zwarte nationalisten – die anti-blanken en anti-homo’s slogans schreeuwden naar de groep van voornamelijk blanke tieners. Toen benaderde een groep Amerikaanse Indiaanse mannen de katholieke schoolgroep, terwijl hun leider, Nathan Phillips, op een tribale trommel sloeg. Een jongen staarde met een glimlach naar Phillips terwijl de rest van de jongens bleef schreeuwen en het strijdlied van hun school zongen.

Dit onschuldige incident werd al snel door de media gepromoot als een gruwelijk voorbeeld van ‘white supremacy’ [wit voorrecht], dankzij één stukje viraal van de confrontatie. Veel journalisten waren getraumatiseerd door de glimlach van de jongen en verklaarden dat dit het gezicht van white supremacy was. Linksvolk haastten zich om deze jongens en hun families te onthullen om hen te straffen voor het niet tonen van totale eerbied voor niet-blanken. Mainstream commentatoren fantaseerden over het aanvallen en doden van deze jongens.

Het meeste zorgwekkend, conservatieve en katholieke instellingen haastten zich om zich aan te sluiten bij de bloeddorstige menigte. Dit zijn de mensen die hun eigen volk moeten verdedigen tegen ongegronde beschuldigingen. In plaats daarvan hebben conservatieven en katholieken deze jonge mannen verraden om hun vijanden te paaien.

Ze hebben niet gewacht tot de feiten naar voren kwamen. Het bisdom Covington veroordeelde de acties van de studenten niet alleen als schadelijk voor Phillips, maar ook voor “Indianen in het algemeen” en voegde eraan toe dat de jongens zelfs van hun school zouden kunnen worden geroyeerd. Deze veroordeling werd gesteund door de aartsbisschop van Louisville, Joseph Kurtz.

Het aartsbisdom van Baltimore heeft ook de studenten aan de schandpaal genageld door te zeggen dat hun acties in strijd waren met het “respect voor het leven”. De Zusters van Barmhartigheid, een vooraanstaand katholiek instituut van religieuze vrouwen, vielen de leerlingen aan. “Racisme en onverdraagzaamheid in alle vormen gaan rechtstreeks in tegen de katholieke sociale leer”, tweette de zusters. “De verontrustende video’s die over dit incident worden gedeeld, tonen een groot gebrek aan respect voor inheemse volkeren en herinneren ons eraan hoe dringend ons werk voor raciale rechtvaardigheid blijft”.

De jezuïetenpriester James Martin, die meer dan 200.000 volgelingen op Twitter heeft, zei dat hij “walgde” van de studenten en dat hun gedrag “niet katholiek, niet christelijk en niet aanvaardbaar” was. Zelfs nadat videobeelden het tegendeel hadden getoond, bleef de jezuïet volhouden dat de leerlingen verkeerd waren en beweerde dat de verontschuldiging van het bisdom Covington voldoende bewijs was dat er sprake was van wangedrag, ook al gaf hij toe dat de videobeelden geen echte misstanden vertoonden. De Mars voor het Leven zelf veroordeelde de leerlingen in tweets, die de organisatie later schrapte.

“Conservatieve” commentatoren waren niet beter. Voormalig weekblad-redacteur Bill Kristol noemde de studenten “MAGA-blagen” en vergeleek hun gedrag met de “kalme waardigheid en stille kracht van de heer Phillips”. Kristol schrapte later die tweet maar gaf geen verontschuldiging uit. Vele andere conservatieve experts die overhaast tot een oordeel kwamen, deden dat wel. Degenen die toegaven dat ze het verkeerd hadden, waren Meghan McCain, David Brooks en Fox News’ Guy Benson.

National Review verwijderde een compleet artikel als gevolg van de informatie uit latere video’s. Redacteur Rich Lowry betoogde dat de studenten in hun behandeling van Phillips net zo goed op het kruis hadden kunnen spugen. “Ze bespotten een serieuze, fragiele oudere man en genieten van hun kortstondige rol als Romeinse soldaten van zijn Christus, schreef hij in het geschrapte artikel. National Review kwam uiteindelijk terug met wat het meest gelezen artikel van de site in die tijd werd: ‘Nathan Phillips loog. De media kocht het’.

De verbijsterende reacties van katholieke en conservatieve leiders onthult hun onmacht tegenover de linkse haat. Ze staan niet aan de kant van blanken die niet-blanken van streek maken door simpelweg te glimlachen. Waarom gingen professionele journalisten, die vermoedelijk weten dat er nooit één kant van een verhaal is, mee met de linkse stormloop?

Hun zorgeloosheid, hun gezichten en hun blankheid maakten hen kwaad. Het maakte niet uit of ze bij Phillips daadwerkelijk moesten aankloppen. De Indianen beweerden – vals – dat de studenten een dreigende aanwezigheid waren; de gezichten van de jongens was toen genoeg om een instinctieve haatzucht van links richting Midden-Amerikaanse blanken te bevredigen.

Blanken hebben instellingen nodig die ons en onze belangen verdedigen. We kunnen niet toestaan dat onze leiders ons in de rug steken als een niet-blanke klaagt. Laten we hopen dat de katholieke kerk een lesje geleerd heeft. De conservatieve beweging heeft geen zin als zij blanke kinderen niet kan beschermen tegen misbruik.

Bron:

Who Will Defend Innocent Whites?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7729 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Wie zal onschuldige blanken verdedigen?

 1. Republikein // januari 27, 2019 om 12:17 //

  Germanen hielden de wacht bij kruis en graf, Romeinen hadden geen tijd want van bil.

  Like

 2. vonpuffelen // januari 27, 2019 om 12:29 //

  ” Laten we hopen dat de katholieke kerk een lesje geleerd heeft.”
  De satanische pedofielen in Rome zullen hier echt niet wakker van liggen.

  Liked by 1 persoon

 3. Who’s Smiling Now?

  Liked by 1 persoon

 4. Christopher Walken – The Lion

  Like

 5. edwin vissers // januari 27, 2019 om 18:12 //

  De leeuw van Juda

  Like

 6. De leeuw van Juda heeft het te druk met het assisteren van IS-terroristen in Syrië.

  Like

 7. Die blik wil zeggen: “We hebben je door en je kan ons niets maken.”

  Dat komt door het bemoederen van terroristen.
  De linkervleugel heeft als gevolg hiervan haar credibiliteit verloren.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s