Nieuw

Vrouw ontmoette haar Pakistaanse droomprins – werd seksslavin

Foto: Facebook.

Een advocate uit Australië reisde naar haar rijke droomprins in Pakistan om te trouwen, maar werd in plaats daarvan seksslavin.

De dertigjarige Lara Hall, een advocate uit Sydney, Australië, reisde naar Pakistan om haar droomprins Sajjad te ontmoeten, die ze via andere Pakistaanse bewoners in Australië op sociale media had ontmoet en jarenlang mee chatte.

Sajjad beweerde dat hij ook advocaat was. De relatie werd nog serieuzer toen hij haar een luxe leven aanbood in zijn grote villa, een van zijn vijf luxe accommodaties.

“Ik zal al je leemtes in het leven vullen”
– Hij zei dat hij vijf huizen had, hij liet me een koopcontract voor een huis in Spanje zien, zei dat we daar konden wonen en dat ik het mocht inrichten zoals ik wilde; hij stuurde zelfs foto’s van het huis, zegt Lara tegen de Australische media. Sajjad beloofde Lara om al haar leegtes in het leven op te vullen.

Bij aankomst in Pakistan in april 2018 bleek dat de residentie van Sajjad een overvol smerig huis was met twintig mensen die vijf slaapkamers deelden.

Sajjad begon Lara onmiddellijk als seksslavin te gebruiken en verkrachtte haar vaak. Ze werd geslagen, vernederd en moest vaak meerde dagen zonder eten rondkomen.

Lara werd gedwongen om op haar rug met haar benen uit elkaar te liggen om de vagina “te luchten”. Sajjad sloeg haar hoofd tegen de gootsteen in de badkamer toen ze had verzuimd om wat shampoo uit haar haar te spoelen.

Eiste dat Lara de religie van de vrede zou omarmen
Sajjad probeerde haar te dwingen met hem te trouwen en dat ze zich zou bekeren tot de religie van de vrede, de islam, maar Lara weigerde.

In plaats daarvan nam Lara contact op met het Australische consulaat. Volgens haar gaf het consulaat echter niets om haar situatie.

Lara durfde niet lang meer naar de autoriteiten te gaan. Omdat ze door Sajjad gevangen werd gehouden, was haar visum na 30 dagen verlopen, wat volgens haar een probleem voor haar zou zijn.

Nadat ze zich een keer had gebarricadeerd, belde ze de politie die haar het huis uit begeleidde. Maar omdat haar visum was verlopen werd ze in de gevangenis bedreigd door de Pakistaanse autoriteiten.

Geen hulp van de Australische autoriteiten
Een christelijke hulporganisatie in Pakistan hielp haar bij het betalen van de boete voor haar visumovertreding en voor het vliegticket naar Australië.

De voorzitter van de Brits-Pakistaanse christelijke hulporganisatie, Wilson Chowdry, bekritiseert het Australische consulaat in Pakistan voor het niet serieus nemen van de ernstige situatie van Lara Hall.

– Ik werd verleid door al zijn mooie beloften, zegt Lara Hall.

Tegenwoordig werkt Lara thuis in Australië om andere slachtoffers van vergelijkbare situaties te helpen en die volgens haar zijn verraden door de Australische overheid.

Bron:

Aussie lawyer tells how she was raped, starved and kept prisoner after travelling to Pakistan to meet ‘man of her dreams’

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7721 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

11 Comments on Vrouw ontmoette haar Pakistaanse droomprins – werd seksslavin

 1. Duchesne // januari 27, 2019 om 18:50 //

  Tsja, ruim 35 jaar geleden was er een mevrouw Betty Mahmoody……dat zou bij moeders en dochters de ogen meoten hebben geopend….toen al…de voorbeelden zijn legio, net als de domme schapen, en opleidingsniveau zegt totaal niets over gezond verstand…

  https://en.m.wikipedia.org/wiki/Not_Without_My_Daughter_(book)

  Like

 2. Republikein // januari 27, 2019 om 19:38 //

  Kijk, dat is nou een slimme, schijnt het zonnetje en cognitieve dissonantie door het raam, glimlachend.

  Like

 3. Republikein // januari 27, 2019 om 21:44 //

  Mijn schoondochter is ook 30 jaar, 2 maanden in blijde verwachting, is ingenieur, en aan m’n hoela.

  Like

 4. trebor2110 // januari 27, 2019 om 21:59 //

  haha gold digger didnt dig gold .

  Like

 5. Raveltje // januari 27, 2019 om 22:26 //

  Verstandsverbijstering?

  Like

 6. Verraden door de australische overheid, ja tuurlijk denkt die zeug er zo over, niks eigen schuld of zo. Moedertje natuur heeft niet ingegrepen, ze had echt horse shoes up her ass

  Like

 7. Ik hoop dat ze heel gelukkig is.

  Like

 8. Republikein // januari 28, 2019 om 11:40 //

  Zij, die schoondochter stamt uit een bourgondisch globalistisch gezin, haar vader werkt op de TUD als ingenieur, houdt zich vooral bezig met o.a. technische vooruitgang en plastic, drones enz.
  Binnenkort een vakantie naar, Afrika, lekker genieten.
  Moeder zorgde voor nazaten, that’s all.
  Btw, heb nog gevraagd of ze een pistool meenamen.
  Mijn zoon keek me verbaasd aan, de slimmerik.

  Like

 9. ”Sajjad beloofde Lara om al haar leegtes in het leven op te vullen”.
  Ik denk dat het Sajjad wel is gelukt om alle lege holtes op te vullen.

  Like

 10. Het is mooi dat soms in deze wereld met donkere momenten, er een vrouw is die een lach op je gezicht weet te toveren, zelfs zonder dat ze zich daarvan bewust is.

  Like

 11. walterh66 // januari 28, 2019 om 20:13 //

  ‘Verraden door haar overheid’
  Daar heeft ze wel een punt.
  Doordat de overheid uitvoering geeft aan het kwaadaardige cultureel-marxisme, bedacht door de joodse Frankfurter Schule, heeft niemand haar kunnen/willen behoeden voor haar eigen naïviteit.
  Ze is vergiftigd met het dogma “iedereen is gelijk”.
  Ze kon geen gevaar meer herkennen.

  Ook de mannen in haar omgeving waren blijkbaar slachtoffer van het cultureel-marxisme en konden/wilden/durfden niets te zeggen.
  Uiteindelijk zijn we allemaal slachtoffer van de denkbeelden van de Frankfurter Schule.
  Het is aan ons om ons vrij te maken en onze geest weer gezond te maken.
  Pas dan kunnen we onze vrouwen weer beschermen.
  De slachtoffers van de pedo-pooiers (eufemistisch loverboys genoemd) laten de noodzaak daarvan wel zien.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s