Nieuw

Veganisten ‘barbecueën hond’ op straat om mensen te shockeren zodat ze stoppen met vlees eten

Veganistische activisten worden er van beschuldigd om schoolkinderen de stuipen op het lijf te hebben gejaagd door in het midden van een drukke straat een hond te ‘barbecuen’ in een protest tegen het eten van vlees.

Ze betoogden dat even gevoelige en intelligente dieren gedwongen zijn om lijden te ondergaan wanneer ze worden gefokt, grootgebracht en gedood voor de vleesindustrie.

In een verklaring zei de dierenrechtenorganisatie: “Iedereen die wordt afgestoten door het vooruitzicht om hondenvlees te kauwen, moet de incongruentie van zijn medeleven met andere dieren in twijfel trekken.

Dit wordt speciesisme genoemd – een vorm van discriminatie op basis van niets meer dan soorten – en net als alle vormen van discriminatie kan dit niet worden gerechtvaardigd.

Als mens voelen we instinctief compassie en empathie voor dieren, maar we leren dat het goed is om sommigen van hen tot slaaf te maken en te eten, zonder een tweede gedachte over wie ze als individu zijn.

De stunt werd uitgevoerd in Pitt Street Mall in het centrum van Sydney, waar miljoenen Aussies een grote barbecue voorbereiden om de jaarlijkse Australia Day festiviteiten op zaterdag te vieren.

Peta hoop dat de mensen zullen heroverwegen wat ze dit jaar koken na het tonen van een chef-kok die het gedomesticeerde huisdier naast wat groenten grilt.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.009 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (424 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

8 Comments on Veganisten ‘barbecueën hond’ op straat om mensen te shockeren zodat ze stoppen met vlees eten

 1. Zandmannetjes …

  ‘Kalfsvlees uit Nederland mag binnen afzienbare tijd geëxporteerd worden naar China. Nog voor de zomer wordt de overeenkomst hierover getekend. Dat is toegezegd tijdens de Nederlandse handelsmissie naar China door de Chinese autoriteiten. Met deze toezegging is een jaarlijkse omzet van 15 miljoen euro gemoeid.

  Dit heeft landbouwminister Carola Schouten samen met minister-president Mark Rutte bekendgemaakt na afloop van hun gesprek met de Chinese premier Li Keqiang in Beijing

  ‘De export van kalfsvlees naar China is goed nieuws voor de Nederlandse boer’, geeft Schouten aan. ‘Er is door veel mensen lang aan gewerkt, ik ben dan ook heel blij dat we de handelsmissie met deze mooie toezegging kunnen afsluiten.’

  https://www.nieuweoogst.nu/nieuws/2018/04/12/nederlands-kalfsvlees-deze-zomer-naar-china

  ‘Nederlanders moeten flink minder vlees gaan eten om een bijdrage te leveren aan een beter milieu.’

  https://nos.nl/artikel/2225620-adviesraad-we-moeten-minder-vlees-eten.html

  https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/zet-nederland-de-deur-open-voor-chinese-bedrijfsspionage-~ba91605d/

  Liked by 2 people

 2. Geoff Lawton .. That’s my absolute hero.

  Like

 3. Duchesne // januari 27, 2019 om 19:03 //

  Veganisten zijn altijd agressief, misschein heeft het oets te maken met het ontberen van broodnodig dierlijk vet en vlees?…..

  Waarom we honden niet eten: omdat het een verwant van ons is vanaf de tijd dat we rechtop kunenn lopen. De band tussen hond en mens (bij goede mensen) is er een van complete vriendschap. Nog iets wat veganisten niet kunnen bevatten want anders zouden ze niet op deze wijze aandacht vragen voor hun dilemma’s.

  Dear PETA organisation, because of your lack of respect for dogs, even dead ones, i feel i have to somehow set you straight. Since i do not live anywhere close to kick the crap out of you i have to resort to an intercontinental exchange whipping. As it happens there is a vega couple just around the corner of my house…now where the ‘ell did i leave that rusty tire iron…

  Liked by 1 persoon

 4. Hoe staan veganisten eigenlijk tegenover vleesetende planten? Daar ben ik serieus benieuwd naar.

  Liked by 1 persoon

 5. Ik neem aan dat de hond al een op een natuurlijke manier heen gegaan was en daar niet speciaal voor geslacht werd. Hoe meer veganisten en vegetariërs er komen des te meer vlees ligt er straks in het koelvak van de supermarkt voor de vleeseter. Als men zo graag veganist of iets dergelijks wil zijn, laat men als ik maar niet hoef.

  Like

 6. Misschien veganisten voor de leeuwen gooien???? Dat zijn ook dieren die vlees eten…..

  Like

 7. . Met deze toezegging is een jaarlijkse omzet van 15 miljoen euro gemoeid.

  Dat betekend dus nog meet MEGA stallen

  Like

 8. Marcelina // januari 28, 2019 om 13:10 //

  Ze hebben zich net verlaagd naar het niveau van de groep africaanse kannibalen, die een tijdje geleden in Italie op straat ook honden aan het roosteren waren.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s