Nieuw

Schurftepidemie in Duitsland: Migranten besmetten hele regio’s met een parasitaire huidziekte

Schurftmijt Sarcoptes scabiei.

Nu is het publiekelijk: In de deelstaat Hessen is de schurft weer massaal in opkomst. De broedplaatsen voor de ziekte, die in Duitsland al tientallen jaren als uitgestorven wordt beschouwd, zijn met name opvangcentra voor asielzoekers. In vergelijking met het voorgaande jaar is het aantal officieel gemelde gevallen in 2018 meer dan verdubbeld.

“Wat de vluchtelingen ons brengen is waardevoller dan goud!” Deze euforische uitspraak van Martin Schulz (SPD) in 2016 kunt u zich zeker nog herinneren. Maar niet alleen verkrachte meisjes en vrouwen of familieleden van vermoorde Duitsers zullen zo hun twijfels hebben over de vraag of de voormalige president van het Europees Parlement volledig in het bezit was van zijn intellectuele vermogens toen hij zijn lippendienst bewees aan illegale migratie.

Wat daarentegen niet kan worden ontkend, is het feit dat migranten voornamelijk ziekten meebrengen uit hun eigen land, waarvan de behandeling uiteindelijk een enorme belasting vormt voor onze sociale systemen. Laten we bijvoorbeeld eens denken aan de talrijke aids-gevallen onder de zogenaamde “vluchtelingen”, die het hoofd van een politieautoriteit onlangs openbaar heeft gemaakt. Hepatitis of malaria behoren ook tot de migrerende souvenirs uit de derde wereld.

LEES OOK: AIDS – het taboe bij vluchtelingen uit Afrika en het gevaar van een niet meer te beheersen catastrofe

Een andere ziekte, die in Duitsland lang als uitgeroeid werd beschouwd, is onlangs ook weer in opkomst. Het handelt zich hierbij om de schurft. Met name burgers in Hessen leren de symptomen van de onaangename huidziekte weer massaal kennen. Volgens het ministerie van Sociale Zaken in Wiesbaden is het aantal officieel gemelde gevallen in 2018 meer dan verdubbeld ten opzichte van het jaar ervoor. Als 2016 als uitgangspunt wordt genomen, was het aantal schurft-gevallen binnen de federale staat in 2018 zelfs vervijfvoudigd. Daarnaast is er een onmeetbaar aantal niet-gemelde gevallen.

De broedkasten voor de verspreiding van deze zeer besmettelijke ziekte zijn in toenemende mate ook huizen van asielzoekers. Hoewel de uitbraak van schurft nog lang kon worden verduisterd, is dit sinds de invoering van de meldingsplicht in juli 2017 niet meer zo eenvoudig. Asielopvanghuizen zijn dus niet langer alleen maar voedingsbodem voor terreur, onheilspellend sekstoerisme en geweld, maar ook uitgangspunten voor de landelijke besmetting van de Duitse bevolking met ziekten die, afgezien van bijzondere individuele gevallen, tot voor kort niet meer bestonden.

Het Robert Koch Instituut deelt over de overdracht van de schurft mee:

“De menselijke schurftmijten kunnen direct of indirect worden overgedragen aan andere mensen. De ervaring heeft geleerd dat het risico op infectie bijzonder hoog is bij immuun-zwakke personen, zoals bij een groot aantal mijten, met name scabiës crustosa. Hoewel langdurig contact met de huid als het belangrijkste overdrachtsmechanisme wordt beschouwd, is aangetoond dat directe overdracht ook optreedt bij kort contact.”

Daarom is het raadzaam om niet alleen in Hessen contact te vermijden met groepen mensen die ervan verdacht worden besmet te zijn met schurft. Sommige personen in het district Fulda, bijvoorbeeld, werden volgens de verantwoordelijke gezondheidsautoriteit opgemerkt, omdat ze in korte tijd meerdere malen ziek werden. Met een toename van 283 procent van de gemelde gevallen ontwikkelde het district zich in 2018 tot een ware schurft-hotspot binnen de federale staat.

Hessen is geen uitzondering meer als het gaat om de aantasting van de bewoners met schurft. Ook in Thüringen werden eind vorig jaar nieuwe pieken gemeld. In Noordrijn-Westfalen, dat altijd al bijzonder cultureel verrijkt is geweest, werden in 2017 zelfs nieuwe records bereikt. En Berlijn, een kleurrijke en kosmopolitische stad, heeft al jaren meer en meer te bieden op het gebied van schurft. Of de terugkeer van de schurft nu waardevoller is dan goud, mag elke lezer op dit punt zelf beslissen.

Auteur: Roscoe Hollister

Bron:

Krätze-Epidemie in Hessen: Migranten infizieren ganze Landstriche mit parasitärer Hautkrankheit

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8494 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

11 Comments on Schurftepidemie in Duitsland: Migranten besmetten hele regio’s met een parasitaire huidziekte

 1. Duchesne // januari 27, 2019 om 17:04 //

  Het artikel schilfert aan alle kanten….

  Liked by 1 persoon

 2. Hoop dat heel Brussel besmet word met Aids,hiv,schurft en andere ziektes dan zijn WIJzo van ze af .

  Like

 3. maarten1954 // januari 27, 2019 om 18:32 //

  > “Wat de vluchtelingen ons brengen is waardevoller dan goud!” talrijke aids-gevallen, Hepatitis of malaria , schurft-gevallen <
  Ik heb wel idee van het 'waarom'… De tyfus lijers

  Like

 4. Raveltje // januari 27, 2019 om 22:09 //

  Wir schaffen das

  Liked by 1 persoon

 5. politiek profeet // januari 28, 2019 om 10:18 //

  Ik zo de schurft aan die opvreters……

  Like

 6. Kan zijn dat die dat hebben over gekregen van het verlrachten van ezels.
  Voorzichtig, want aids en ebola zijn ook aan een opmars bezig, evenals rabiës.

  Like

 7. Zyklon B helpt uitstekend tegen schurft. Maar ja, dat is een beladen woord. 😉

  Liked by 1 persoon

 8. En de WHO liegt er lustig op los

  https://www.hln.be/wetenschap-planeet/medisch/who-rapport-migranten-en-vluchtelingen-lopen-groter-risico-op-ziektes-dan-inwoners-gastland~a26c5459/?referer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

  Zoooooo jammer om mensen zo te misleiden. We zagen het al bij criminaliteit en nu ook weer bij ziektes.

  Like

 9. Gladiator // januari 28, 2019 om 17:11 //

  Ja hoor, het is idd zooooooooooo gemakkelijk om mensen te misleiden…!!!

  Echter, waar ik veel meer mee in mijn maag zit en helaas wel zal blijven zitten is het simpele feit dat niemand maar dan ook helemaal niemand uit zijn verschrikkelijk luie stoel wil komen om hier iets MEE aan te doen.

  We worden dus belogen, bedrogen, opgestookt (in Californië waar brand door de regering wordt veroorzaakt….CAPICHE) , gechemtraild en dus letterlijk vergiftigd, met ziektes bestrooid, bestolen door o.a. de belastingdienst, door de energiemaatschappijen ivm “heffingen” voor de leugen die iedereen schijnt te kennen m.u.v. die malloten in de poppenkast met die blauwe stoeltjes, met ziektes uit exotische oorden verwend, en aan het eind v.d. maand houdt niemand ook maar 1 cent over. Dus weer snel naar de volgende maand om te werken op de zelf betaalde farm als veeslaaf om dit spelletje te herhalen.

  Ik vraag me werkelijk af hoe lang nog!!??
  Op DIT moment is doodsoorzaak nr. 1 in ons achterlijke land DEMENTIE. Why, nou simpel, in chemtrails zit o.a. aluminiumoxide en dat werkt rechtstreeks op de hersenen en VREET ze op!! That’s why!!!!!
  Daarbij is door onze “geweldige gezondheidszorg” op dit moment meer dan 65% van de Neanderlandse bevolking buiten dom ook nog eens in het bezit van 2 of meer chronische ziektes…..is dat niet mooi!! En wij ons maar rot betalen voor de buitenlanders welke en masse naar hier komen en ALLES GRATIS KRIJGEN en ook nog ZONDER EIGEN RISICO I!! Had ik ik maar zo’n bende achterlijke schapen die zichzelf onderhielden en daarna de rest van hun verdiende geld aan mij gaven!!

  Lees ff mee aub!!

  GO TO WORK
  GET MARRIED
  HAVE SOME KIDS
  PAY YOUR TAXES
  PAY YOUR BILLS
  WATCH TV
  FOLLOW FASHION
  ACT NORMAL
  OBEY THE LAW

  AND REPEAT AFTER ME……………..I’M FREE

  Doe mij een lol en noem me aub geen naam meer van een Neanderlandse politicus, ik ken ze al en wil hun namen en vooral hun kankerkoppen niet meer horen of zien!

  Veel plezier met onze regeerders

  Gladiator

  Liked by 2 people

 10. dan moeten die asylanten wel veel lichamelijk kontakt hebben !!!!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s