Nieuw

Jean-Claude Juncker, het gezicht van de EU

Sinds november 2014 is Jean-Claude Juncker voorzitter van de Europese Commissie, d.w.z. hoofd van de uitvoerende macht, en dus op EU-niveau vergelijkbaar met de regeringsleiders op nationaal niveau. De heer Juncker lijdt aan een hardnekkige ischias, wat herhaadelijk tot atypische symptomen leidt. Anders wordt hij beschouwd als fysiek en mentaal gezond. Of, zoals zijn enige perssecretaris Mina Andreeva deze week zei, na op korte termijn weer zeer vreemde symptomen diep uit de ischias flakkerde: “De president is in volle gezondheid en gaat vol gas”.

Caligula en Incitatus
Gaius Caesar Augustus Germanicus, beter bekend als Caligula, was van 37 tot 41 na Christus Romeinse keizer. Caligula was zeer geïnteresseerd in gladiatorengevechten en wagenrennen en gebruikte grote sommen van zijn fortuin om ze te financieren, wat in de keizertijd diende als een populair middel om de hoofdstedelijke massa’s te sussen. De dag voor de race liet hij de wegen naar het circus afschermen door soldaten en gaf opdracht tot rust, zodat zijn favoriete paard Incitatus niet gestoord zou worden in zijn concentratie.

De keizer zou Incitatus een marmeren drinktrog, een hoofdstel van ivoor, een Purper geverfd zadel en een ketting van edelstenen en parels hebben gegeven. Het paard zou zelfs in zijn eigen paleis hebben gewoond, met zijn eigen knechten en kostbare meubels. Caligula heeft in naam van Incitatus vaak uitnodigingen gedaan aan de hoogste notabelen van het rijk, waarvoor het paard natuurlijk geschikte ontvangstruimtes nodig had.

Tijdens dure banketten ontving Incitatus naar verluidt goudgekleurde gerst als voedsel en dronk wijn uit gouden bokalen op de gezondheid van de keizer. Deze zou in de staatsregisters een eedformule als volgt gewijzigd hebben: “op het welzijn en het vermogen van Incitatus”. Omdat Caligula zo ingenomen was met de verdiensten van het paard, zou hij naar verluidt zelfs van plan zijn geweest om in het jaar 42 n.Chr. Incitatus tot consul te benoemen en een permanente zetel in de Senaat geven, ooit de belangrijkste instelling van de Romeinse Republiek. Dit ging toen waarschijnlijk voor veel senatoren te ver.

De tirannie van Caligula eindigde na minder dan vier jaar met zijn moord door de Praetoriaanse Garde. Moderne psychiaters vermoeden dat Caligula manisch-depressief was, d.w.z. aan een bipolaire stoornis leed.

Claudius
Volgens de overlevering leed Caligula’s opvolger als Romeinse keizer, Claudius (41 – 54 n. Chr.), aan fysieke kwalen. Voordat zijn neef Caligula hem in het jaar 37 consul maakte, werd hij door zijn familie van bijna alle openbare optredens en kantoren uitgesloten. Claudius leed aan verlamming, mogelijk het gevolg van een geboortetrauma, en een opvallende mate van ongecontroleerde bewegingen en stotteren.

Zijn knieën zouden zwak zijn geweest, lichtjes onder hem hebben toegegeven en zijn hoofd trilde. Hij zou hebben gestotterd en zijn toespraken waren verward. “Als hij opgewonden was, snotterde zijn neus en kwijlde hij”, leest een biograaf. Het ontbrak hem echter niet aan waardigheid als hij stil stond of zat. Claudius, zo wordt verondersteld, leed vandaag de dag aan verschillende motorische en verbale “kenmerken” die spreken over een ziekte van het syndroom van Gilles de la Tourette.

Nero
Claudius werd gevolgd door Claudius Caesar Augustus Germanicus of kortstondig: Nero 54-68 n.Chr. “Wat een kunstenaar met mij vergaat”, zou hij kort voor zijn dood steeds weer hebben geklaagd. Nero zou niet geestelijk ziek zijn geweest, maar zijn impulscontrole faalde regelmatig. Tijdens een geschil bracht hij zijn zwangere vrouw Poppea met een schop in de maag om. Bij slecht nieuws viel hij regelmatig flauw. Hij beval ook verschillende malen moorden op zijn eigen moeder. Volgens de bronnen was hij seksueel zeer afwijkend.

De Weense psychiater Harald Aschauer komt in een beoordeling van de bronnen tot de conclusie dat er geen sprake kan zijn van een narcistische persoonlijkheidsstoornis. De kunstenaar keizer vertoonde waarschijnlijk slechts vier van de negen typische kenmerken en slechts van de vijf criteria waaraan men voldoet, spreekt men van een narcistische stoornis, die Nero volgens psychiatrische bevindingen nauwelijks miste.

Er is echter enig bewijs, vervolgt de deskundige, dat Nero leed aan “Cesarenwaan”. Dit is “geen waanideeënziekte in medische zin; het is eerder een patroon van verslavende gedragsoverschrijdingen”. Deze omvatten machtswellust, hoogdravendheid, bouwverslaving, verspilling, plezier- en genotsverslaving, maar ook wraakverslaving met de bereidheid om geweld te gebruiken. Dat komt overeen met het onlangs gediagnosticeerde Hubris-syndroom.

Jean-Claude Juncker
Jean-Claude Juncker was minister van Financiën van 1989 tot juli 2009, premier van Luxemburg van 1995 tot december 2013 en voorzitter van de Eurogroep van 2005 tot 2013. Sinds november 2014 is hij voorzitter van de Europese Commissie, d.w.z. hoofd van de uitvoerende macht, en dus op EU-niveau vergelijkbaar met de regeringsleiders op nationaal niveau, d.w.z. quasi EU-kanselier.

De heer Juncker wordt beschouwd als lichamelijk en geestelijk in goede gezondheid, afgezien van een hardnekkige ischias, die zich soms uit in tamelijk atypische symptomen.

Bron:

Jean-Claude Juncker, das Gesicht der EU

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8473 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Jean-Claude Juncker, het gezicht van de EU

 1. die mafklapper (dat woord heb ik overigens zelf verzonnen anderen hebben het overgenomen) is 64 jaar, ik dacht dat hij 10 jaar ouder was, wat draagt hij bij aan Europa behalve zuipen en zijn buikje volprpppen, op die foto is hij rijp voor een dwangbuis

  Like

 2. Die Juncker is totaal gestoord maar eigenlijk zijn ze dat allemaal daar in Brussel en hebben zich verkocht aan de Joden om een lang gekoesterd plan uit te voeren en deze gebruiken iedereen die omkoopbaar is en op sterke posities zit om hun zin te krijgen voor een NWO.

  Like

 3. Republikein // januari 28, 2019 om 04:03 //

  Like

 4. Dat zijn volgens mij allemaal uitvluchten voor als hij weer eens teveel gezopen heeft en niet meer kan lopen.
  Het zou ook kunnen dat zijn geweten knaagt, en dat hij daardoor in elkaar stuikt, alsof hij zegt: “Red mij.”

  Like

 5. Jeanette K // januari 29, 2019 om 10:51 //

  De meesten zijn het alweer vergeten wat voor een achterbaks mannetje Juncker eigenlijk is!
  https://ejbron.wordpress.com/2012/08/14/citaat-2/

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Jean-Claude Juncker, het gezicht van de EU | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s