Nieuw

Islamberg attack plot: 4 men arrested in New York state while ‘preparing to bomb’ Muslim settlement

Four men, three of them teenagers, were arrested and charged with plotting to attack the reclusive Muslim community of Islamberg in upstate New York. They had prepared multiple explosive devices and over 20 guns for the plot.

Police in the Rochester suburb of Greece arrested three men, aged 20, 19, and 18, and a 16-year-old boy on Friday, and found improvised explosive devices at the 16-year-old’s home. The devices were described as cylinders and mason jars wrapped in duct tape.

All four have been charged with three counts of possession of dangerous weapons and one count of conspiracy, all felonies. The youngest suspect has been charged as an adolescent offender. Between them, the four had access to 23 guns, Police Chief Patrick Phelan told reporters.

RT >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (636 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

3 Comments on Islamberg attack plot: 4 men arrested in New York state while ‘preparing to bomb’ Muslim settlement

 1. Al langere tijd ,kan ik geen like ,of waardering toekennen ,omdat deze zendtoetsen niet verschijnen ,en ondanks meerdere vragen aan Fenixx hierover ,0 respons , mijn vraag is ,wordt ik of jullie hierin dwarsgezeten ,door Twitter ? [verschijnen wel bij J.Bron]

  Like

 2. Ik heb je al vier keer geantwoord, maar jij leest nooit terug of je antwoord hebt gehad.

  We hebben die like knoppen uitgezet, we zijn facebook niet 😉

  Liked by 1 persoon

 3. Leuk afgelegen plekje voor opslag

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s