Nieuw

Irakese asielzoeker aangeklaagd voor veelvoudige kindverkrachtingen en moord op een 14-jarig meisje in Duitsland

Een afgewezen Irakese asielzoeker is aangeklaagd voor verkrachting en moord op twee schoolmeisjes van 11 en 14 jaar in Duitsland.

Ali Bashar ontvluchtte Duitsland na het mishandelen, verkrachten en wurgen van Susanna Maria Feldman, 14 jaar oud, in een bosrijk gebied in de buurt van zijn opvangcentrum voor vluchtelingen in Wiesbaden afgelopen mei, aldus de aanklagers.

De 21-jarige had naar verluidt ook twee keer een 11-jarig meisje verkracht – één keer in april 2018 nadat hij haar in zijn kamer had opgesloten, en de volgende maand weer in de buurt van een parkeergarage van een supermarkt.

Bashar ging terug naar Noord-Irak, maar na een publieke opschudding haalde de Duitse federale politie hem terug uit Arbil, waar hij was gearresteerd door lokale Koerdische veiligheidstroepen.

De aanklagers hebben ook een Afghaanse minderjarige in staat van beschuldiging gesteld, Manor Q, die in hetzelfde opvangcentrum voor vluchtelingen woonde, omdat hij ook hetzelfde 11-jarige meisje had verkracht.

Bashar arriveerde in 2015 voor het eerst in Duitsland, samen met zijn ouders en vijf broers en zussen.

Hij werd uitgewezen nadat zijn asielaanvraag in december 2016 werd afgewezen, maar hij kreeg een tijdelijke verblijfsvergunning in afwachting van zijn hoger beroep.

Tijdens deze periode kreeg hij meerdere malen te maken met de politie, onder meer voor gevechten, vermeende roofovervallen en het bezit van een illegaal knipmes.

In zijn aanstaande rechtszaak wordt hij ook aangeklaagd voor een roofoverval in het park, waarbij hij een man met een mes heeft bedreigd, geslagen en gewurgd tijdens het stelen van zijn horloge, tas, telefoon en bankkaart.

Bron:

Iraqi asylum-seeker, 21, is charged with multiple child rapes and murdering a 14-year-old girl in Germany
Iraqi asylum-seeker charged with multiple child rapes and murder of 14-year-old girl in Germany

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7729 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s