Nieuw

Honderdduizenden christenen wereldwijd vermoord – Paus zwijgt, wast liever moslimvoeten

Meer dan 700 miljoen christenen wereldwijd staan op de eliminatielijst van de respectievelijke regeringen en hun fanatieke burgers, hun kerken zijn vernietigd. Alternatieve journalisten waarschuwen al jaren. Het kan de mainstream niets schelen. Waarom ook, als zelfs paus Franciscus, de vermeende vertegenwoordiger van God op aarde, absoluut onverschillig staat tegenover wat er met zijn medegelovigen gebeurt? Het hoofd van de kerk zwijgt liever en wast in plaats daarvan de voeten van moslims.

Onlangs weigerde hij zelfs de christelijke Asia Bibi uit Pakistan toe te laten. Ze zat al negen maanden van haar onmenselijke straf in de dodencel wegens vermeende godslasteringen, werd na vrijspraak en vrijlating nog steeds vervolgd door fanatieke aanhangers van de godsdienst van vrede en tolerantie. Er waren zelfs gewelddadige rellen geweest, waarbij de bij het vonnis betrokken rechters ook met de dood werden bedreigd. In de afgelopen jaren heeft de christelijke minderheid in Pakistan, die tot de armste bevolkingsgroep behoort, te lijden gehad onder onuitsprekelijke represailles van de moslimmeerderheid.

Zowel de paus als kardinaal Pietro Parolin spraken zich tijdens de conferentie over het VN-migratiepact, of de ‘Internationale Overeenkomst voor Veilige, Ordelijke en Reguliere Migratie voor migratie’, in Marokko in december uit voor de rechten van migranten en propageerde de grenzeloze “welkomstcultuur”. Maar dit geldt uitsluitend voor moslims, niet voor christenen en zeker niet voor Asia Bibi: het Vaticaan weigerde categorisch asiel te verlenen aan de vrouw en haar familie, omdat het naar verluidt “een interne Pakistaanse aangelegenheid” was. Volgens kardinaal staatssecretaris Parolin wilde het Vaticaan de moeder van vijf kinderen ook niet diplomatiek ondersteunen.

Daarmee staat de vrouw niet alleen: Zoals de organisatie ‘Open Doors’ schrijft, die als interkerkelijke hulporganisatie  al meer dan 60 jaar mensen ondersteunt die vervolgd worden vanwege hun geloof in Jezus Christus, leven momenteel in totaal meer dan 700 miljoen christenen in 50 landen die op de Ranglijst Christenvervolging staan. Ongeveer 200 miljoen christenen zijn zelfs blootgesteld aan een hoge mate van vervolging. Dit is de grootste vervolging van christenen in de geschiedenis.

Op 16 januari publiceerde Open Doors de nieuwe Ranglijst Christenvervolging 2019: “De nood van christenen in de 50 landen van Ranglijst Christenvervolging is ten opzichte van het voorgaande jaar als gevolg van nog meer gewelddadige aanvallen en massale onderdrukking aanzienlijk toegenomen. En andere landen buiten de 50 zijn getroffen. Vorig jaar alleen al werden 4136 christenen vermoord vanwege hun geloof – 1354 meer dan vorig jaar”. De relatief “onschadelijkere” represailles omvatten de gebruikelijke intimidaties zoals huisarrest, beledigingen, mishandelingen, folteringen, uitwijzing, slavernij, ontheiliging, geweld in het geval van afvalligheid; waarmee dan ook het hele scala aan schendingen van de mensenrechten is gedekt.

Noord-Korea heeft sinds 2002 het voortouw genomen in de statistieken van Open Doors, waarbij volgens de organisatie tot 70.000 christenen gedwongen werden om in strafkampen te werken. Ze worden ook gemarteld. De reden: dictator Kim Jong-un tolereert geen goden naast hem. Wat de situatie nog erger maakt, is dat christenen niet meer kunnen vluchten, aangezien de grens rond het land met extra krachten hermetisch is afgesloten om vluchten te voorkomen.

Bron:

Weltweit werden Hunderttausende Christen ermordet – Papst schweigt, wäscht lieber muslimische Füße

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7721 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on Honderdduizenden christenen wereldwijd vermoord – Paus zwijgt, wast liever moslimvoeten

 1. De Tegenstander (Satan) weet dat zijn dagen geteld zijn…Het wordt ook anderen steeds duidelijker waar het allemaal om te doen is geweest de afgelopen duizenden jaren en wie de target is. Dit is de kern van Alles. Genesis 3:15.

  Liked by 1 persoon

 2. Ze noemen hem ,,Paus,,hooft van het
  Vaticaan en miljoenen gelovigen over heel de wereld en zelf ben ik Atheist dus heb ik na mijn leven geen illusies maar het doet pijn als ik zie hoe miljoenen mensen en volgingen van een Poppenkast wat de ,,Katholieke ,,Kerk is en waar vele ARMEN hun laatste geld geven en zelfs hun Erfenis waardoor het Vaticaan MILJARDEN heeft aan goud,zilver en kostbaarheden endat dan zo,n SATAN wat Paus Franciscus is deze mensen laat vallen als een baksteen en heult met de vijand de MOSLIMS wat al vaker GEBEURD IS EN NIET TE VERTROUWEN blijkt dat hij een smerige verader is van de Mensheid en zijn volgelingen.

  Like

 3. Hij wast hun voeten niet hij likt ze schoon moet je de anderen naar die kerel in zijn witte jurk zien kijken

  Liked by 1 persoon

 4. Marcelina // januari 27, 2019 om 18:54 //

  Het zegt al genoeg dat in de hele rij geen blanken te zien zijn. Of zouden ze speciaal voor de paus geselecteerd zijn? Wat een achterlijke gewoonte.

  Liked by 1 persoon

 5. Scrutinizer // januari 27, 2019 om 22:53 //

  @Marcelina
  Bovendien lijkt hij vrouwen te discrimineren.
  Als ie dan toch zonodig publiekelijk voeten wil kussen, zou ie beter aan “positieve discriminatie” van vrouwen doen. Dan geniet ie er misschien nog van. O, wacht… misschien geniet de paus hier ook van en was zijn keuze voor mannen juist heel bewust…

  Like

 6. De derde in de rij is een zwangere vrouw zie ik toch, dit ter informatie, ik vind het maar een rare
  Vertoning, wie er ook zitten.
  Knielen doe je alleen voor God , dat denk ik

  Like

 7. Hij wast zijn handen in ieder geval niet in onschuld.

  Like

 8. politiek profeet // januari 28, 2019 om 11:29 //

  Het achterhaalde spook van religie word door deze dorpsgek duidelijk zichtbaar.
  Voeten likken van moslims….hoe gek ben je dan in je hoofd?
  Zoals vele voorspellingen reeds aangaven zal deze charlatan met zijn mede companen door de straten van Rome gesleept worden en zoals oud Romeins gebruik in de Tiber gegooid worden…..

  Like

 9. Voetenfetisjist, die op zielenverzamelaar Jezus wil lijken.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s