Nieuw

Are You Prepared for a Civil War?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1423 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

5 Comments on Are You Prepared for a Civil War?

 1. Gladiator // januari 28, 2019 om 19:09 //

  @Piranjaha…..

  Heel erg bedankt voor dit topic!!!

  Nu hoop ik wel dat IEDEREEN die hier al eens wat neerplempt naar dit naar mijn mening allerbelangrijkste filmpje KIJKT en het dan ook nog als goed bedoeld advies ter harte neemt en dan ook nog eens iets DOET!!

  Nou,

  Ik ben benieuwd!!

  Nogmaals de schrijver of plaatser van dit topic BEDANKT en dat meen ik!!

  Gladiator

  Liked by 1 persoon

 2. Duchesne // januari 28, 2019 om 21:29 //

  Dit is logica…in Nederland zijn kruisbogen nog vrijte koop, alsook zware luchtbuksen die behoorlijk hard schieten kunnen, door een auto heen zelfs….en dan zijn er nog de antieke vrijgestelde zwartkruit wapens, die mag je nog hebben maar de munutie niet. In Duitsland mag je dan wel weer vrij hulzen kopen en slaghoedjes en kogelpunten….kruit is in de supermarkt te vinden, de zwavel inhoud van een normaal doosje lucifers is ongeveer gelijk aan de kracht van een nato 7.62 patroon, dus enkel de kopjes zonder houtsnippers en NIET tot poeder maken. Let op, behandel het als zwartkruit en vul je huls tot de juiste hoeveelheid, vul dan de overgebleven ruimte tussen de luciferzooi en de kogel op met griesmeel korrels…dus geen losse hoeveelheid maar een licht aangedrukte massa. Wie even over herladen leest kan al heel veel meer….en altijd met een lage hoeveelheid experimenteren, als er vlammen uit de buis komen is de hoeveelheid eigenlijk al te groot…van aanmaakblokjes kun je ook een soort kruit maken, maar beperkt houdbaar, en er zijn meer mogelijkheden.

  Voor voedsel is alles ingeblikt behalve vis heel lang houdbaar, tot 10 jaar na datum word je er zeker niet ziek van als het goed is bewaard, bol staande deksels van blikken zijn niet meer eetbaar. De smaak, dat is minder, daar heb je dan zout voor. Hondenvoer in blik is prima te eten, meestal beter van kwaliteit dan wat wij krijgen als “etenswaren”…Wel opletten dat je kleine porties eet, anders kom je wc papier tekort… O ja, bij voedsel hoort laxeermiddel en stoppings middel, niet vergeten. Rijst !
  Water zuivering is handig, koken prima maar anders is een filter het beste, de huidige “microfiber” filters van bijvoorbeedl Sawyer zijn heel er goed en kosten ongeveer 36 euro, kun je in principe een leven lang mee vooruit als je het juist gebruikt en onderhoud. Lifestraw is leuk, maar omdat het niet kan worden gereinigd is het na 3 maanden weggooien…..flesjes hervullen en ervan drinken is vragen om ziekte worden, schoon water in een drinkfles die men met de mond gebruikt bedreft vrij snel, bij warm weer binnen 24 uur. Chloor is prima om alles te desinfecteren, van watervoorraad en lichaam (lichte hoeveelheid en veel water) tot verwondingen desinfecteren. Chloor is dus heel nuttig.

  Medische zooi: iedere auto heeft en verbandtrommel, in kringlopen liggen er hopen. Koop er en aantal, verband blijft heel lang goed, pleisers plakken wel minder na wat jaren. Hechtstrips, superlijm tubetjes, zware pijnstillers (tramadol als je het kunt krijgen) diaree remmer en diaree veroorzaker, chloor, oogdruppels, oog desinfectant, oog spoelkom of fles of beide (niks zo erg als een miniscuul splintertje in het oog wardoor iemand totaal hulpeloos word. Vergrootglas, pincet, schaar, scalpel, nood tand reparatie spul. Hoe meer tijd, hoe beterje kunt voorbereiden.

  Communicatie, dus enkel walkie talkies, cb 27 mc bakkie (55 euro heb je er al een) korte golf ontvanger…..strokm spul en oplaat battereijen (in powertools zitten ewstal 1.2 volt of 3,7 volt cellen, die kun je voor van alles gebruiken. Oplaadspul….zaklampen, kaarsen, vooral de grafkaarsen zijn handig, gaan niet uit en branden als je goeie hebt 10 dagen. genoeg om tedoen wt je dagelijks aan dingen te doen hebt….

  Brandstof: let op, de nieuwe E5 en E10 benzine heeft ethanol erin, welke weer water bevat en ook aantrekt. Maximale houdbaarheid is 3 maanden, met speciale toevoeging 1 tot 2 jaar. Ja, het kan bedrefen…….Nieuwe diesel heeft ook nattigheid erin nu, die gaat bij stilstand scheiden, dus bij gebruik na lange opslag met doorzichtige maatbekers uitgieten en opletten dat het water achterblijft, als het goed is zit dat onderop…koop rode diesel als je moet kopen, is goedkoper en als je toch opslaat…….LPG is onbeperkt houdbaar, enkel winter LPG is altijd goed, zomer LPG geeft minder kracht in de winter. Je kan er ook op koken, dus LPG tanks zijn handig.
  Nooit binnenhuis verwarmen zonder een goede rookgas afvoer, die fout kun je maar een keer maken.

  Brandblussers, zowel als veiligheid en als wapen (-30 graden in je snufferd is niet fijn, een dot poeder ook niet, en alles gaat roesten incluis je brilmontuur, na gebruik alles heel erg goed spoelen….of ja, je kunt van een brandblusser een vlammenwerper maken, google maar. Gebruik NOOiT benzine maar altijd Diesel….

  Weet wat er gaande is en informeer elkaar….dus zorg voor een netwerk en vrienden, of lotgenoten en ken elkaar…..en bedank in de avond de geweldige poltici die ons een hele grauwe toekomst hebben bezorgd en nog steeds schaamteloos lachtend op de foto gaan, de imbecielen.

  O ja, niet om rascistisch te zijn, maar huidskleur is geen garantie voor integriteit en vertrouwen, dus alles onbekend is onbemind en de juiste beslissing kan je leven redden maar als je zaken goed plant ook bondgenoten bezorgen. Communicate !

  Like

 3. Duchesne // januari 28, 2019 om 21:33 //

  P.s. mijn inschatting is dat oude diesels het meest nuttig zullen zijn, dus die zonder een massa electronica. Diesel is er altijd, iedere boer heeft het, net als een jachtgeweer en kogels ervoor, en eten….

  Like

 4. Duchesne // januari 28, 2019 om 21:46 //

  O ja, dit alles ter leering ende vermaack…voor studie doeleinden dus…

  Liked by 1 persoon

 5. Piranjaha // januari 28, 2019 om 23:01 //

  @Gladiator // januari 28, 2019 om 19:09 /

  Graag gedaan 😉

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s