Nieuw

Ann Coulter on Trump NOT Building The Wall

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10061 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

8 Comments on Ann Coulter on Trump NOT Building The Wall

 1. Trump is 71 jaar en multimiljardair, hij kan op z’n eiland van z’n ouwe dag en kleinkinderen genieten. Maar wat doet hij, hij heeft zich bewust in een slangenkuil geworpen en werkt dag en nacht om de vs een beter land te maken zonder het salaris te accepteren terwijl hij 24/7 door het slijk gehaald wordt door vriendjes zoals in de video. Mensen die nu nog lopen te zeiken zijn niet goed bij hun hoofd en vertel maar eens wie bij de afgelopen verkiezingen dan verkozen had moeten worden, hillary? En wat heeft die soepstengel ooit gedaan voor de vs, ze wil zich niet eens verkiesbaar stellen.

  Liked by 1 persoon

 2. Waarom ik zo geïrriteerd reageer is omdat de muur gaat komen, 100%!! Wat denk je dat Trump aan het doen is!!

  En over venezuela, dat is natuurlijk een meesterzet van Trump; zijn stelling is een aanval op socialisme en wat gaan de democraten nu doen, gaan ze de stelling verwerpen en daarmee de kant kiezen van rusland, iran, china en daarmee tevens een beleid verdedigen dat een land naar de klote heeft geholpen. Staan ze achter Trump dan verwerpen ze socialisme waarmee de angel uit de democraten wordt gehaald want hoe willen de democraten socialisme in de vs propageren terwijl ze het in andere landen verwerpen.

  Like

 3. Dick // januari 27, 2019 om 13:18
  Wat denk je dat Trump aan het doen is!!
  ——————-

  Ik denk dat hij loopt te lanterfanteren met zijn muur en op dag 1 had moeten beginnen. Als het dan toch per decreet moet, was er geen enkele reden om niet op dag 1 te beginnen.

  Like

 4. Trump wil de muur bouwen maar de democraten weigeren het geld, dan besluit Trump om een deel van de overheid te sluiten om de druk op te voeren, wat uitmondt in de langste sluiting ooit en de democraten geven geen krimp. Als je op een punt aangekomen bent en je voelt dat iets zinloos is dan moet je ermee stoppen dus Trump heft de sluiting op waarmee hij de bal bij de democraten legt want die hadden beloofd te willen onderhandelen wanneer de sluiting opgeheven is. De democraten zullen zich waarschijnlijk niet aan hun woord houden of met een heel onbenullig voorstel komen die Trump niet kan accepteren. Wat dan gebeurt is dat de resterende tijd tot 15 feb uitgezeten wordt en daarna zal Trump of de overheid weer sluiten of de noodtoestand uitroepen, het zal het uitroepen van de noodtoestand zijn en de muur wordt gebouwd. Ik begrijp het probleem niet, pas na 15 feb kan je pas wat concluderen en wordt dan de overheid niet gesloten of de noodtoestand niet uitgeroepen dan heb je recht op kritiek cq klagen. Maar nu, nee, we moeten die man in deze periode juist openlijk heel hard steunen.

  Het bizarre is dat door het opheffen van de sluiting Trump stemmen verloren is, kan je nagaan hoe bizar dat is, wat bezielt die mensen, letten ze niet op of zo? Het maakt verder niet uit want wanneer de muur gebouwd wordt zullen ze 2020 gewoon op ‘m stemmen.

  Dus hold your horses t/m 15 feb, er is altijd genoeg tijd om helemaal los te gaan maar doe dat wel als het terecht is.

  Like

 5. Het was vanaf dag 2 terecht om los te gaan, want hij zou op dag 1 beginnen met die muur.

  Wat is het nut er van om nóg een keer aan te tonen dat de Democraten zich niet aan hun woord houden, dat doen ze al 60 jaar niet.

  En wachten is zinloos, ze gaan hem echt die muur niet geven.

  Like

 6. Dick // januari 27, 2019 om 20:22
  Trump wil de muur bouwen maar de democraten weigeren het geld,
  ————-

  Who cares, het budget van Defensie is 700+ miljard en er wordt jaarlijks 1 triljard buiten de begroting om gespendeerd.

  Hij kan dat geld werkelijk overal vandaan toveren.

  Like

 7. Dat geld gaat er ook komen maar hij loopt eerst de standaard route af om uiteindelijk de noodtoestand af te kunnen kondigen, dat gaat hem problemen opleveren en daarom is het beter dat hij eerst de hele route af heeft gelopen. Gaat hij na 15 feb geen spijkers met koppen slaan dan zal ik op m’n woorden terug moeten komen maar zover is het nog niet, wel spannend.

  Like

 8. We zullen het zien Dick.

  In ieder geval fijn dat we er normaal over discussieren.

  Die kerel van gisteren begon met ad hominems te smijten in zijn tweede reactie ever hier. Dan gaat er een alarmbel af bij mij na al die jaren bloggen, en hij bleek inderdaad tegen de muur.

  Wij willen allebei een muur, en jij ziet het wat positiever dan ik.

  Ik wilde eigenlijk mijn zondag besteden aan het ontwerpen van de mooiste muur ooit.

  Met foto’s. plaatjes, video’s, toeters en bellen, en high tech gadgets, huidskleurherkenningsapparatuur en noem maar op.

  Maar ik was aan een vertaling begonnen en had van te voren niet gekeken hoe lang die was 😛

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s