Nieuw

Zweeds Sociaaldemocratisch Europarlementslid vóór de EU-verkiezingen: “Er zijn hier al teveel fascisten, zuivere nazi’s”

Het Sociaaldemocratisch Europarlementslid Marita Ulvskog waarschuwt de Zweden er nu voor dat er mogelijk nog meer “fascisten” en “nazi’s” in het EU parlement kunnen komen te zitten als ze hun stemrecht niet correct gebruiken tijdens de komende verkiezingen.

In mei zijn er verkiezingen voor het Europees Parlement.

Nu waarschuwt Marita Ulvskog (Sociaal Democraten) echter voor wat er kan gebeuren als de Zweden hun stemrecht niet op een goede manier gebruiken en tegen de “rechtsextremisten” stemmen.

Volgens haar zijn er al “vele fascisten” en “zuivere nazi’s” in het Europees Parlement, en nu kunnen ze nog meer worden.

– In Zweden hebben we problemen gehad met de vorming van een regering omdat de Zweden Democraten vrij sterk zijn geworden. Dat gebeurt wanneer de rechtsextremisten terrein winnen, zegt ze in een film op Facebook.

– Nu hebben we thuis alles beter op orde, maar we naderen de volgende belangrijke verkiezingen, het Europees Parlement. Er zijn hier al veel fascisten, pure nazi’s. Als u geen goed gebruik maakt van uw stemrecht bij de verkiezingen voor het Europees Parlement, bestaat het risico dat ze nog meer worden, zo wijst Ulvskog erop.

En ze dringt er bij iedereen op aan om de film verder te verspreiden.

“In Zweden houden we de Zweden Democraten weg van de macht – maar de rechtsextremisten worstelen hard om de eu-verkiezingen te winnen! We kunnen niet al die macht en die middelen in hun handen laten vallen. Gebruik je stemrecht op 26 mei – en wil je nu al het verschil maken: like and share!”, dondert ze verder in een schriftelijk commentaar op Facebook.

Bron:

Ulvskog inför EU-valet: “Här finns redan många fascister, rena nazister”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7737 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Zweeds Sociaaldemocratisch Europarlementslid vóór de EU-verkiezingen: “Er zijn hier al teveel fascisten, zuivere nazi’s”

 1. Linkse idioten hebben Europa verziekt en verkocht en mogen opgevreten worden door de kannibalen die zij hierheen gehaald hebben.

  Like

 2. De linkse ratten weten van gekkigheid niet meer hoe zij hun tegenstanders moeten typeren.

  En wat dat ‘stemmen’ mbt de eu betreft ?
  De eu dient geëlimineerd ! Niets meer, niets minder.

  Hoezo, ‘stemmen’ !

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s