Nieuw

Yellow is the night: Defiant Gilets Jaunes plan 1st nocturnal protest in Paris

Eleven weeks into protests, the Yellow Vest movement shows no sign of abating. The unyielding demonstrators rallying against President Emmanuel Macron’s reform agenda now plan to stage their first night protest in Paris.

Calls for the protests in the French capital to continue into the night have appeared in many Yellow Vest groups on Facebook. Some of the groups also vowed to stage such rallies on a regular basis until the end of national consultations on the issues raised by the demonstrators.

RT >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10044 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on Yellow is the night: Defiant Gilets Jaunes plan 1st nocturnal protest in Paris

  1. Duchesne // januari 28, 2019 om 14:32 //

    Het valt mij op dat er minder artikelen zijn over gele hesjes in Frankrijk, droogt de bron op? Dit is namelijk wat de macht van de MSM en controle over internet inhoud, dat we slechts weten wat we mogen weten….

    Het zou slim zijn als bloggers in Europa zichzelf in en soort “Pool” verenigen zodat nieuws via een alternatief forum kan worden gezien en opgehaald bij die “Pool” om een soort nieuwskrant te vullen…en het zou zichzelf controleren en daarmee reguleren….en ook nog heel actueel zijn….een optie?

    Like

  2. Ja wordt stil gehouden nieuwe wapens van de ordedienst daar Klauwhamers vuisthamers snipers machine pistolen en ijzeren pijpen .

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s