Nieuw

VVD voor het zesde jaar op rij meest corrupte partij

VVD opnieuw partij met de meeste schandalen, PVV op twee

Voor het zesde jaar op rij is de VVD de politieke partij met de meeste integriteitsschandalen. Dat blijkt uit de jaarlijkse Politieke Integriteits-Index, opgesteld door de VU, Erasmus Universiteit, EenVandaag en de Volkskrant.

Het afgelopen jaar was de VVD betrokken bij twaalf integriteitsaffaires. Minister van Buitenlandse Zaken Halbe Zijlstra moest bijvoorbeeld aftreden, nadat hij een ontmoeting met de Russische president Poetin had verzonnen.

WNL >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10060 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

1 Comment on VVD voor het zesde jaar op rij meest corrupte partij

  1. Henry Keizer horen we niets meer van, terwijl de VVD gefinancierd werd/wordt door Keizer en die heeft het geld verkregen met fraude.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s