Nieuw

Viktor Orbán: Frans Timmermans is de man van Soros

Foto: Frans Timmermans PES EU ontmoeting, 23 September 2015. Bron: Wikimedia Commons. Auteur: PES Communications.

Het debat van het Europees Parlement over de rechtsorde in Hongarije zal een “George Soros-achtige seance, een verkiezingsbijeenkomst, een campagne-evenement” zijn, vertelde premier Viktor Orbán aan de publieke zender Kossuth Radio.

Orban zei dat hij altijd heeft gestreden voor “het Hongaarse nationale belang”, maar dat hij het “pro-migratiecampagne-evenement” van volgende week in Brussel niet zou ondersteunen en bevorderen.

De Spitsenkandidaat van de Europese linkervleugel, Frans Timmermans, die momenteel de eerste vicevoorzitter van de Europese Commissie is, is “de man van Soros”, zei hij, verwijzend naar de Amerikaans-Hongaarse miljardair.

“Soros is nu openlijk over zijn wens om de Europese instellingen over te nemen”, benadrukte de minister-president.

De voortgang van de inbreukprocedures tegen Hongarije, die de commissie donderdag heeft besloten op te voeren, is ook een teken van Soros’s grote invloed “en dat hij deze nog verder wil vergroten”, aldus Orban. Deze poging moet worden gedwarsboomd bij de verkiezingen voor het Europees Parlement in mei, “waarin we willen dat pro-migratieparlementsleden in de minderheid blijven”, zei hij.

Met betrekking tot het besluit van het EP om de financiering van “Soros’s NGO’s” te verdrievoudigen, zei Orbán, dat dit “een besluit tot uitvoering van punt zes van het Soros-plan” was. Het initiatief om financiering te koppelen aan de rechtsstatelijke orde in de lidstaten was een “primitief voorstel” in strijd met de EU-regels, zei hij. Een dergelijke uitspraak zou de stemmen van alle lidstaten nodig hebben en hij zou er nooit voor stemmen. “Het zal niet werkelijkheid worden”, zei de minister-president.

Orbán  zei dat zijn regerende Fidesz-partij zich altijd tegen dergelijke “anti-Hongarije” beslissingen had verzet, terwijl de Hongaarse oppositie ze had gesteund.

Bron:

Viktor Orban attacks George Soros, who “is open about wanting to take over European institutions”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7721 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

10 Comments on Viktor Orbán: Frans Timmermans is de man van Soros

 1. Wat denken die mensen wel dat ze zonder onze tussenkomst ons land zomaar uit handen kunnen geven aan vreemden met de smoes dat iedereen een wereldburger is of zoiets.

  Flikker toch op en ga zelf in Afrika wonen als je het zo naar je zin hebt met al die mooie jonge negers om je heen. Wij zitten er hier in Nederland niet op te wachten. De integratie is overal mislukt en door jullie schuld hebben we nu al een bijna onleefbare situatie. Moet het nu nog erger worden. Wie denk je wel dat je bent ……lul!!!!

  Je mag van mij doen wat je wilt maar ik wil geen last hebben van jouw hobby’s dus flikker zelf op!!!

  Liked by 1 persoon

 2. tim pietersen // januari 26, 2019 om 21:52 //

  Fmr. Shin Bet Chief Warns: ‘If European Countries Fail to Protect Their Jews, the State of Israel Will’

  https://www.algemeiner.com/2014/07/28/fmr-shin-bet-chief-warns-if-european-countries-fail-to-protect-their-jews-the-state-of-israel-will/ In a blunt warning to a visiting group of European diplomats over a looming jihadi threat, a former deputy Shin Bet chief (yisrael hason) on Monday said “if you do not stand by our side, the day when Islamic terror will reach your homes, your beds and your kindergartens will come soon.” !

  Like

 3. ΕMPLΟΥEE REVEALS ALL WHAT’S CΟMΙNG !

  Like

 4. Ik lul geen Duits tim.
  Overnieuw: Ik spreek geen Duits lul tim.

  Like

 5. tim pietersen // januari 26, 2019 om 22:14 //

  lol @ jidfgreengo

  Like

 6. jidf ? Spreek je nu je moerstaal? Ik jou niet verstaan tim.

  Like

 7. tim pietersen // januari 26, 2019 om 22:17 //

  jewish internet defense league (online propaganda outfit)

  Like

 8. Like

 9. Moge ze beide tot hun enkels af fikken.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s