Nieuw

Large-scale US wind power would cause warming that would take roughly a century to offset

windmolen op biodiesel, foto via wereld natuurbestrijdingsfonds

All large-scale energy systems have environmental impacts, and the ability to compare the impacts of renewable energy sources is an important step in planning a future without coal or gas power.

Extracting energy from the wind causes climatic impacts that are small compared to current projections of 21st century warming, but large compared to the effect of reducing US electricity emissions to zero with solar. Research publishing in the journal Joule on October 4 reports the most accurate modelling yet of how increasing wind power would affect climate, finding that large-scale wind power generation would warm the Continental United States 0.24 degrees Celsius because wind turbines redistribute heat in the atmosphere.

Science Daily >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10060 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

4 Comments on Large-scale US wind power would cause warming that would take roughly a century to offset

 1. Scrutinizer // januari 27, 2019 om 01:14 //

  Yeah, I definitely prefer solar…
  (De zilverproductie zal de extra vraag t.b.v. de productie van de zonnepanelen niet kunnen bijhouden en de prijs gaat dan door het dak. Wil je ook verdienen aan de klimaathysterie, dan weet je nu hoe…)

  Like

 2. Ook zonne panelen zijn genoeg vraagtekens bij te zetten evenals electrische auto’s

  Like

 3. @Scrutinizer // januari 27, 2019 om 01:14 /

  Zilver gaat sowieso gaan, want er worden geen nieuwe goudmijnen geopend.

  Maar het blijft jodenbisnis waar je je mee bezighoudt.

  Troep van nul en generlei waarde, en uiteindelijk komt de winst van mensen die echte dingen maken in de echte wereld. En die draaien op voor de strapatsen van het financiële schorem.

  Bartje zei dan wel dat hij geen bruine bonen bliefte, maar dat was omdat hij nog nooit geprobeerd had om zilver te eten.

  Like

 4. Scrutinizer // januari 27, 2019 om 13:31 //

  @Fubar,
  Wat stel je dan voor dat ik met mijn spaarcentjes doe?
  Bewaren in fiat geld waarvan de waarde zal dalen tot de intrinsieke waarde (de calorische waarde van het papier in de open haard)?
  Of zal ik het toch maar beter oppotten in iets “tangible” waar nog vraag naar zal zijn en wat zijn intrinsieke waarde zal behouden, simpelweg omdat het nut heeft (bv. als beste geleider, beter dan koper)?
  Ik verzamel dus liever zilveren munten dan blaadjes papier voor mijn pensioen of voor mijn nageslacht.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s