Nieuw

KIJK: Moslim probeerde in de cockpit te komen – viel de politie aan en schreeuwde “Allahu Akbar”

Een vlucht tussen Parijs en Tunis werd gedwongen in Nice aan de Franse Rivièra te landen nadat een moslimpassagier een rel was begonnen en de cockpit probeerde te betreden. Toen het vliegtuig landde, viel de man de politie aan en schreeuwde “Allahu Akbar”.

Het was op donderdagavond dat een Transavia-vlucht met een Boeing 737-800 tussen Parijs en de Tunesische hoofdstad Tunis werd gedwongen om drastisch actie te ondernemen nadat een ongeveer 30-jarige moslim heibel begon te schoppen, meldt de Daily Mail.

De reden voor het probleem zou naar verluidt moeten zijn dat de man geen moslimgebed voor de cockpit mocht uitoefenen. Het was een beslissing die de moslim niet accepteerde en hij zou daarom hebben geprobeerd om bij de piloten in de cockpit binnen te komen.

In een daaropvolgende stap kozen de piloten voor andere koers en een noodlanding in Nice aan de Franse Rivièra. Toen het vliegtuig geland was, stapte de Franse politie in om de man te hanteren. Toen ging de moslim over tot een fysieke aanval op de politie en schreeuwde “Allahu Akbar”.

Volgens informatie heeft de politie hem geantwoord: “nee, nee, nee, er is geen Allah”.

Bron:

Passenger screams ‘Allahu akbar’ as he is dragged off Paris-Tunisia flight that was forced to divert when he was violent towards crew who stopped him praying by the cockpit

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7737 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on KIJK: Moslim probeerde in de cockpit te komen – viel de politie aan en schreeuwde “Allahu Akbar”

  1. antiislamnu // januari 26, 2019 om 18:02 //

    Gelukkig krijgt hij wel wat klappen vieze aluakbar poot

    Like

  2. Ik ben benieuwd wat deze man voor een straf of een boete zal krijgen. Het is niet niets om zo’n vliegtuig aan de grond te moeten zetten voor zoiets. Daar hoort men toch niets meer over denk ik.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s