Nieuw

Joodse macht in Duitsland bekritiseert Duitsers – die de Holocaustslachtoffers eren

Het Duitse volk mocht een stukje Joods haatzaaien proeven toen Holocaustoverlevende Charlotte Knobloch de Duitse partij Alternative für Deutschland (AfD) aanviel.

Charlotte Knobloch is voorzitster van de Israëlische Joodse gemeenschap in München en Opper-Beieren.

Tijdens een bijeenkomst voor de herdenkingsdag van de zogeheten Holocaust – waar ook vertegenwoordigers van de AfD aanwezig waren – om de aandacht te vestigen op het historische lijden van het Joodse volk tijdens de Tweede Wereldoorlog, ging Knobloch over tot verbale aanvallen op de partij.

Knobloch beschuldigde AfD tijdens de bijeenkomst van antisemitisme.

Dit zogenaamde alternatief voor Duitsland baseert zijn beleid op haat en gebrek aan tolerantie; niet alleen voor mij [die joods is], noch is het verenigbaar met onze democratische grondwet. Keer terug naar de eed van een vrijdenkende democratie die u uw land heeft gezworen.

Als gevolg daarvan verlieten 18 van de 22 AfD-parlementsleden demonstratief de zaal uit protest tegen de aanval van Knobloch. Tegelijkertijd applaudisseerden de meeste andere deelnemers aan de bijeenkomst en gaven ze Knobloch een staande ovatie.

Twitterprofiel Curse geeft commentaar op de gebeurtenis met de woorden:

Stel je voor dat je een eerbetoon brengt aan een volk dat jouw volk haat.

De Groenen-leidster in het parlement, vrouw Katharina Schulze, bleef na de bijeenkomst kritiek uitoefenen op AfD:

Wees niet bang dat oude witte mannen in staat zullen zijn om de toekomst te vernietigen, simpelweg omdat ze niet kunnen omgaan met de diversiteit.

In een tweet toast ze met een schuimend bierglas voor het joodse imago van Duitsland:

Dr. Charlotte Knoblach vatte de zaak perfect samen: “Nooit meer! moet de basisbelofte van de Bondsrepubliek zijn “. Daarvoor “Nooit meer!” We moeten elke dag vechten. Voor tolerantie. Voor gelijkheid. Voor vrijheid. Voor onze democratie!

Schulze is een van de meest toegewijde pro-semieten voor de Groenen en heeft het vaak over het belang van de strijd tegen antisemitisme. Ze is bijvoorbeeld verbijsterd over het feit dat Kuwait Air geen Israëlische passagiers in hun vliegtuig accepteert.

…. Het is schokkend hoe weinig mensen hier om geven. Waar zijn de protesten wanneer joden worden vervolgd?

Schulze heeft in slechts twee jaar tijd een raketcarrière gemaakt naar de partijtop binnen Die Grünen. Curse stelt de retorische vraag of die die snelle carrière afhangt van haar joodse activisme.

Twitterprofiel Patrick Shively becommentarieert de anti-Duitse boodschap van Knobloch door te schrijven:

Het Twitterprofiel Betta ontwikkelt het probleem:

Stel je voor dat je 40 tot 60 miljoen mensen vermoordt en vervolgens holocaustisme creëert om het te verdoezelen.

Bron:

Twitter

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7729 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Joodse macht in Duitsland bekritiseert Duitsers – die de Holocaustslachtoffers eren

  1. Walgelijk zionistisch wijf. 🤮

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s