Nieuw

Jochie gooit kruk tegen onderwijsassistent – onderwijsassistent wordt ontslagen

klik

Filmpje van de krukwerper:

klik

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10044 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on Jochie gooit kruk tegen onderwijsassistent – onderwijsassistent wordt ontslagen

 1. DIE school en DIE krukgooier zitten zo fout.
  Fout fout.
  Respect voor de zelfbeheersing van de onderwijsassistent.
  OM kom er maar in met vervolging van de krukgooier.

  Like

 2. Zou dat joch zich thuis ook zo gedragen? Waarbij moeders de klappen op mag vangen wanneer zoon’lief’ zich gaat beklagen bij z’n vahader?

  Liegen is tot normaal verklaard in deze verkankerde maatschappij. En dan krijg je chaos en ellende.

  Like

 3. Ik haat de domme lach van die gastjes en die jongen zijn moeder zal ongetwijfeld de vieste snor van Nederland hebben, maar anno 2019 kun je (helaas) niemand meer beetpakken. (nek en arm)
  Dat achterlijk prikken van die onderwijs assistent met zijn vinger in de borstkast van die jongen; als die onderwijs assistent dat in mijn tijd (LTS) bij een willekeurige jongen had gedaan, dan had ie wel zijn bril kwijtgeweest. En dat is wel eens gebeurt, dat van een popie jopie leraar zijn bril, een racefietsje is gemaakt, maar dat heeft toen nooit enige krant of andere media bereikt.

  Los van het feit dat wij niks over zijn moeder zouden zeggen en als die leraar 1 x zou zeggen de klas uit. Je pakte je spullen, zei niks en ging je melden bij de directie. Er is in mijn (blanke) schooltijd echt wel eens met een kruk of iets anders gegooid (niet perse in de richting van een leraar), maar tegenwoordig wordt bijna alles gefilmd en uitvergroot.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s