Nieuw

Italië roept de Nederlandse ambassadeur op het matje – hou die negers bij je !

De terroristen en uitkeringsAfrikanen smokkelaars van SeaWatch varen onder Nederlandse vlag.

De Italiaanse regering heeft nu een officieel verzoek bij de Nederlandse regering ingediend om hun verantwoordelijkheid te nemen en dan ook de buit, 47 negers, van de Sea-Watch op te nemen. “Vaar met dat piratenschip door naar Rotterdam waar dat ding geregistreerd staat”.

De Sea Watch is de Italiaanse territoriale wateren binnengelopen, meldt Il Giornale, en ligt 1,6 kilometer voor de kust van Syracuse, ten noorden van Punta Maglisi, verankerd, omdat het een beetje stormt en in deze baai ligt het beschermd. Salvini heeft pizza’s en water gestuurd, maar weigert om ze aan land te laten gaan.

Sicilië was altijd het beginpunt voor de islamitische jihad op Italië:

De verkrachtings- en plundertochten van de islam in Italië kennen een lange geschiedenis.

In 652 na Chr. wordt een eerste aanval op Sicilië nog afgeslagen maar de kustdorpen liggen in puin en de bewoners worden vermoord of afgevoerd in slavernij. In 667 zijn de aanvallen dagelijkse kost geworden. In 700 na Chr. wordt het Italiaanse eiland Pantelleria door moslims veroverd en alle bewoners worden tot slaaf gemaakt. Het eiland wordt een islamitisch piratennest.

In 708 wordt Sicilië korte tijd veroverd maar kan ten koste van zware verliezen heroverd worden. In 720 landt er opnieuw een islamitisch veroveringsleger. In 831 na Chr. veroveren islamistische horden Palermo en leggen de stad in de as. Vier jaar later maken ze vanaf Sicilië de oversteek naar het vasteland en verwoesten Calabrië. In 840 na Chr. worden Tarente en Bari veroverd, de steden worden volkomen geplunderd en de bevolking in slavernij gevoerd. Het jaar daarop wordt Capua volledig verwoest.

In 843 is Messina aan de beurt. In hetzelfde jaar proberen ze Rome te plunderen, als dat mislukt branden ze de gehele omgeving plat en voeren de bevolking in slavernij om de rest van hun leven verkracht te worden. in 848 wordt Ragusa op Sicilië verwoest ondanks een niet-aanvalsverdrag. In 851 wordt de bevolking van Benevente uitgemoord omdat die zich korte tijd van de bezetter ontdaan hadden. In 856 verwoesten ze de kathedraal van Canossa. In 868 wordt Ragusa definitief veroverd. Tien jaar later wordt Syracuse in de as gelegd. In 882 bouwen ze een basis tussen Rome en Napels van waaruit ze de omgeving terroriseren.

In 902 wordt de Siciliaanse stad Taormina gebrandschat. In 918 is Reggio in Calabrië aan de beurt. In 934 worden Genua en La Spezia leeg geroofd en platgebrand. Het jaar daarop wordt dat herhaald. In 964 steken ze weer van Sicilië over naar het vasteland en leggen Rometta in de as. In 1002 worden Genua en Bari vernietigd. Twee jaar later wordt Pisa geplunderd.

Na de kruistochten blijft het dan een tijdje rustig en in 1480 richten ze dan een bloedbad aan in Otranto. Vanaf 1499 wordt Otranto een vaste uitvalsbasis voor plundertochten en jihadexpedities. In 1534 landen de Turken met een vloot in Zuidwest-Italië en voeren de bevolking af. Tien jaar later overvallen Algerijnse piraten Ischia en voeren de hele bevolking in slavernij. Weer tien jaar later wordt de gehele bevolking van Vieste afgevoerd.

De permanente jihad op Italië stopt pas als Noord-Afrika gekoloniseerd wordt.

Detail of the painting in the Naples cathedral depicting the beheadings of Christians in Otranto in 1480, perpetrated by Ottoman invaders. The artist depicts Antonio Primaldo as standing even after his beheading, a symbol of his firmness of faith.

Il Giornale:

Na de armworstelwedstrijd (op afstand) met Matteo Salvini verhoogt de Duitse NGO het niveau van het conflict en keert terug om de Viminale uit te dagen in de hoop de landing in Italië te forceren. De kustwacht stond het de SeaWatch vanwege de veiligheid toe om te schuilen in de baai van Syracuse. Maar de regering staat erop dat ze niet mogen landen. “Aangezien er op de Sea Watch een Nederlandse vlag wappert – zegt de minister van Infrastructuur, Danilo Toninelli – “vinden we dat de Nederlanders voor de migranten moeten zorgen”.

De geel-groene regering is eensgezind op de lijn die gisteren door Salvini werd opgelegd (waar Di Maio bij de vorige chantagepoging van SeaWatch nog bukte, bindt hij nu in). “Sea Watch 3 zal indien nodig medische en gezondheidsondersteuning krijgen van de Italiaanse regering, maar ik nodig haar nog steeds uit om naar Marseille te gaan”, aldus Luigi Di Maio, die op Facebook laat zien dat het schip van de Duitse NGO de Nederlandse vlag voert. Vandaar het verzoek om de Nederlandse ambassadeur ‘onmiddellijk’ te vragen wat zijn regering van plan is te doen. “Zullen ze Sea Watch 3 vragen om met ons naar Marseille te gaan of laten ze het schip in Rotterdam landen? Wij zijn bereid om zoveel mogelijk samen te werken, maar – waarschuwt hij – onze lijn ten aanzien van NGO’s verandert niet”.

Jihadistenfinancier Stef Blok stelt doodleuk dat het volgens het zeerecht irrelevant is dat de boot Sea Watch 3 onder de Nederlandse vlag vaart. „Het internationale zeerecht stelt dat de dichtstbijzijnde veilige haven de vluchtelingen moet opnemen”. Niet alleen bepaalt Antifa de agenda van de AIVD (ook in Duitsland) maar wordt Stef Blok kennelijk aangestuurd vanuit kraakpand Vrankrijk waar de SeaWatch geregistreerd staat.

We weten allemaal dat de dichtstbijzijnde havens zich in Libië en Tunesië bevinden. Maar de NGO’s, de krakers van Vrankrijk en hun trawanten in de bovenwereld in de PvdA (hallo Jet Bussemaker van Buro Jansen & Jansen), GroenLinks en het CDA, de extreem-linkse Antifa’s zijn een onwaarschijnlijk bondgenootschap aangegaan met het multisupranationale Kapitalisme om hier maar negers te importeren. Sorry PVV, de islamfase hebben we gehad, we worden nu bedolven onder negers en die zijn nog net ff destructiever.

De EU heeft nota bene net 300+ miljoen van jouw en mijn geld in Tunesië gepompt. Dan kunnen daar toch wel een paar boten aanmeren ?

The European Union announced Wednesday it adopted a financial assistance package worth €305 million to Tunisia, which is the highest amount ever allocated under the European Neighborhood Instrument.

The funds will assist the North African country create jobs for youth, close gaps among local communities, promote entrepreneurship and improve living conditions.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1397 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

9 Comments on Italië roept de Nederlandse ambassadeur op het matje – hou die negers bij je !

 1. Zijn ze daar nou ministers de kop aan het afhakken

  Like

 2. Als je die figuren niet brengt naar de geëiste bestemming, dan spelen ze het gekidnapte slachtoffer….

  Like

 3. Hulde.

  Like

 4. stuk of 10 goed getrainde en bewapende mariniers, spijker er uit en koers zuid op, lekker laten slingeren.

  Like

 5. koddebeier // januari 26, 2019 om 16:13 //

  Simpele oplossing, ontneemt schip van de Duitse NGO de Nederlandse vlag !!

  Like

 6. Kidnapping? Hoe gestoord kan en moet je zijn om daar op te komen. En Salvini heeft natuurlijk 100% gelijk. Jij wilt onder de Nederlandse vlag varen? Wel vaar dan lekker door naar Nederland met je vrachtje! Niet dat wij daar blij mee zijn maar toch.. En hoezo, de eerste de beste veilige haven. Ze hebben ze net opgehaald uit(!) een veilige haven. En hoezo vluchtelingen? Hebben die NGO’s niet doorgekregen dat die smoes inmiddels is afgeschaft? De nieuwe smoes is nu dat ze hier het vacature-overschot gaan oplossen alsmede de vergrijzing.

  Maar hoezo, negers en geen Islam meer? Welk geloof hebben die negers dan? Enne ….. nog destructiever? Woow, dan is het echt erg. Overigens heeft Wilders het er altijd over gehad dat hij geen niet-westerse allochtonen meer wil importeren, daar vallen die negers ook onder.

  Goed bezig, Salvini!!

  Liked by 1 persoon

 7. Niet zo negatief op links, het zijn mensen met een goed hart.
  Tja, ze lijden aan schizofrenie!
  Ze kunnen niet de problemen oplossen van het kleine maar rijke Nederland,
  maar zijn ervan overtuigd dat ze de problemen van de wereld op kunnen lossen!
  Na het zien van een docu over Sagentini en Kati Piri ben ik overtuigd!
  Deze mensen zijn ziek!
  Hebben een verstandelijke beperking!
  Dus dat ze onzin verkondigen, ervan overtuigd zijn dat ze wel even de wereld problemen oplossen ondanks hun achterlijke clubje daar niet in slaagt omdat binnen Nederland te doen,
  is hun niet kwalijk te nemen.
  Zo’n linkse mafkees van een oud internaat, is ook in de waan dat hij het weet.

  Ik heb een film gezien dat criminelen in een onderzeeërs gepropt werden.
  Is dat niks voor de NGO’s
  Gezellig; Sagentini en Kati Piri zingend:
  En we gaan nog niet naar huis!

  Like

 8. tim pietersen // januari 26, 2019 om 21:52 //

  Fmr. Shin Bet Chief Warns: ‘If European Countries Fail to Protect Their Jews, the State of Israel Will’

  https://www.algemeiner.com/2014/07/28/fmr-shin-bet-chief-warns-if-european-countries-fail-to-protect-their-jews-the-state-of-israel-will/ In a blunt warning to a visiting group of European diplomats over a looming jihadi threat, a former deputy Shin Bet chief (yisrael hason) on Monday said “if you do not stand by our side, the day when Islamic terror will reach your homes, your beds and your kindergartens will come soon.” !

  Like

 9. Dutch Monarchy Family Tree (William the Silent to Willem-Alexander)

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s