Nieuw

Het links-liberale bestuur in New York staat abortussen toe zolang het kind niet geboren is

Dit baby-meisje was 30 weken oud bij de abortus.

De nieuwe abortuswet in New York wordt geprezen door de Democraten en (((media))). Critici vinden dat het recht op abortus te ver is gegaan.

Na de midterm-verkiezingen in de Verenigde Staten vorig jaar hebben de Democraten de meerderheid van de beide Kamers van de staat New York overgenomen. Daarna lanceerde de gouverneur van New York, Andrew Cuomo, de nieuwe wet die het legaal maakt om kinderen tot de dag van de geboorte te aborteren.

In de praktijk staat de nieuwe wet abortussen toe tot de negende maand wanneer “de gezondheid van de moeder in gevaar is of wanneer het embryo niet levensvatbaar is”. Daarbij zijn deze gezondheidsrisico’s niet nader gedefinieerd.

Naast artsen kunnen abortussen nu ook worden uitgevoerd door andere medische stafleden, verloskundigen of verpleegkundigen. Zij kunnen ook via “medicatie” helpen bij abortussen, meldt de Duitse Focus.

Dat abortussen “in de praktijk” nu zijn toegestaan tot de dag van de bevalling van het kind is te wijten aan de verwijdering van de tijdslimiet van 24 weken – zonder dat er een nieuwe tijdslimiet wordt gespecificeerd.

…. als de vrouw haar volgroeide kind wil laten sterven omdat ze beweert dat het voor haar te veel is om er economisch, emotioneel of anderszins mee om te gaan, dan mag ze dat doen.

Will Maule, commentator op de nieuwssite Faithwire

Groot aantal abortussen in New York
Tot dusverre waren abortussen na de 24e week van de zwangerschap illegaal – tenzij het leven van de moeder in gevaar was. New York is een van de Amerikaanse staten die de meeste abortussen uitvoert. In 2016 werden 82.189 abortussen geregistreerd in de staat.

Republikeinse ambtenaren hebben gewaarschuwd dat de nieuwe wet het te gemakkelijk maakt om abortus te plegen. Vooral in een laat stadium van de zwangerschap. Afgezien van het feit dat veel mensen die het leven van kinderen willen beschermen, protesteren tegen de nieuwe wet omwille van de ongeboren kinderen, voorspelt de belangenorganisatie ‘Recht op Leven’ dat artsen en verpleegkundigen die weigeren om in de toekomst late abortussen uit te voeren hun baan kunnen verliezen.

“Een triest hoofdstuk”
De New Yorkse katholieke kerkgenootschap spreekt over een “triest hoofdstuk” in de wetgevende geschiedenis van New York. De staat is nu een gevaarlijkere plaats geworden voor vrouwen en ongeboren kinderen, zegt men. Kardinaal Timotheüs Dolan betreurt de nieuwe wet:

“Onze gouverneur en onze wetgevers vieren deze nieuwe abortuswet en noemen het een goede ontwikkeling. Dit is geen goede ontwikkeling. Een goede ontwikkeling wordt bereikt wanneer onze wetten en cultuur opnieuw de gave van het leven van elk uniek kind waarderen en respecteren, vanaf het moment van de schepping tot aan de dood. Zou dat [New York] niet de meest verlichte en vooruitstrevende staat van Amerika maken?”

De organisatie ‘Recht op Leven’ schrijft in een verklaring aan CNN – die op haar beurt van mening is dat de nieuwe “progressieve” wet “het abortusrecht beschermt” – dat ze “bedroefd zijn over dat wat de New Yorkse gouverneur Andrew Cuomonu ironisch maar correct “de meest agressieve abortuswet in Amerika’ noemt”.

Bron:

New Yorks Senat legalisiert Abtreibungen bis zur Geburt
New York puts in measures to protect access to abortion even if Roe v. Wade is overturned
FULL TEXT: Read the full text of the Reproductive Health Act

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7737 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

15 Comments on Het links-liberale bestuur in New York staat abortussen toe zolang het kind niet geboren is

 1. Misschien dat post-natale abortus wat is voor sommige linksen ….

  Liked by 2 people

 2. Test.

  Like

 3. On topic,
  het was te denken dat dit door de cultuurmarxisten met uitzonderlijke euforie onthaald zou worden.

  Like

 4. Verschrikkelijk! Bij mij in de groep worden regelmatig beelden gedeeld van deze inhumane praktijken. Ben er nog steeds naar van. ”South Park on stem cells” https://www.youtube.com/watch?v=LNJi0CzfodI

  Like

 5. Claudia M. // januari 26, 2019 om 14:21 //

  Kunnen we daar een “inlegvelletje” bij doen en dit soort monsters gelijk steriliseren? Op voorhand ook de voorstanders van dit compleet onmenselijk, bizar voorstel?

  Liked by 1 persoon

 6. syberspees // januari 26, 2019 om 14:39 //

  Ik ben op zich niet tegen abortus. In Nederland wordt er gemiddeld 30.000 x per jaar geadopteerd. Dat is opzich al een enorm aantal. Maar dit vind ik echt belachelijk. Denk je eens in dat deze BABY’S al helemaal klaargestoomd zijn om het levenslicht te gaan zien!?! Ik vind dit echt wel te ver gaan!

  Liked by 1 persoon

 7. Welke woorden moet ik hiervoor gebruiken? Dit is echt zo ongelofelijk gestoord!
  Het “baas in je eigen buik” verhaal gaat nu zover dat vrouwen dus ook over het leven en de dood van het kind mogen beslissen.
  Wat zegt dit dan over vrouwen die deze nieuwe abortuswet goed vinden? Dat zijn monsters!

  Liked by 1 persoon

 8. Vergeet het achterliggende plan hiervan niet.
  Dit geeft de mohammedanen het recht om kinderen te verkrachten, welke eens zwanger, op elfjarige leeftijd een abortus moeten ondergaan.

  Like

 9. Bekijk het als weer eens ‘een toegeving’ aan alles wat niet Westers is.

  Like

 10. Win-win
  Aan de andere kant rollen de vaccinaties van de band om ook daar verder te zagen aan het leven.

  Like

 11. Misschien dat McDonalds ze wil opkopen? Anders de farmaceutische industrie? Of komen er binnenkort ‘ecologische slagerijen’ waar je dit product kunt inkopen aangezien een deel van de Chinese medische industrie er al van overtuigd is dat dit product heel goed is voor de huid en deze zo glad en soepel ervan wordt. Scheelt weer wat plastische chirurgie want daar zijn de wachtlijsten inmiddels enorm. En dan hebben we nog de occulte industrie. Voldoende vraag en zodra ook aanbod.

  ‘Live is Good’

  Like

 12. Babies In New York Have To Die So This Can Happen In 2020

  Like

 13. RAL9010, In Canada is deze baby moord al jaren goedgekeurd, we zijn het meest barbaarse land ter wereld kwa abortus

  Like

 14. @skeeter, Het kan nog veel gekker. Wat denken jullie hiervan?

  By Dr. Mercola

  ”For several years anti-abortion advocates have been warning that a new technology for enhancing flavors such as sweetness and saltiness uses aborted fetal cells in the process.

  The biotech company using this novel process, Senomyx, has signed contracts with Pepsi, Ajinomoto Co. (the maker of aspartame and meat glue), Nestlé and other food and beverage companies over the past several years.

  The primary goal for many of these processed food companies is to make foods and beverages tasty while reducing sugar and salt content.

  While Senomyx refuses to disclose the details of the process, its patent applications indicate that part of the secret indeed involves the use of human kidney cells, known as HEK293, originating from an aborted baby.

  It’s worth noting that no kidney cells, or part thereof, are actually IN the finished product.4 Rather they’re part of the process used to discern new flavors, which will be discussed below.

  That said, to many, this is still “over the line.” Two years ago, anti-abortion groups launched boycott campaigns against Pepsi Co., urging them to reconsider using flavorings derived from a process involving the use of aborted embryonic kidney cells.

  Whatever your personal convictions might be on the issue of using biological material from an aborted fetus, the issue of whether or not biotech-constructed flavor enhancers are safe or not remains…”

  Bron,

  https://healthimpactnews.com/2013/how-cells-from-an-aborted-fetus-are-used-today-to-create-flavor-enhancers-in-foods/

  https://duckduckgo.com/?q=How+Cells+from+an+Aborted+Fetus+are+Used+Today+to+Create+Flavor+Enhancers+in+Foods&t=hm&ia=web

  Like

 15. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s