Nieuw

George Soros woedend ten aanval tegen China: “Een dodelijke bedreiging voor vrije samenlevingen”

In een toespraak op de globalistische conferentie in Davos op donderdag, ging de Joods-Amerikaanse miljardair George Soros woedend ten aanval tegen China, dat hij “een dodelijke bedreiging voor het overleven van vrije samenlevingen” noemde.

Op de conferentie van het World Economic Forum in Davos, Zwitserland, hield de joodse financier George Soros op donderdag een toespraak waarin hij zijn gal spuwde op het dichtstbevolkte land ter wereld, en in het bijzonder op president Xi Jinping, die hij “de gevaarlijkste vijand van de open samenlevingen ter wereld” noemde.

Soros is een van de centrale deelnemers van het gesloten forum voor globalisten, en elk jaar heeft hij een traditioneel diner in Davos, waar hij zijn visie geeft op de interne aangelegenheden van de vrije staten. Vorig jaar was het niet verrassend dat Donald Trump en Vladimir Poetin in  Soros’s speech als de grootste bedreigingen voor de nieuwe multiculturele wereldorde werden aangevallen.

In de toespraak van dit jaar noemde Soros China een “dodelijke bedreiging voor het voortbestaan van vrije samenlevingen” en beschuldigde hij de Chinese leiders ervan dat ze de moderne technologie wilden uitbuiten om controle te krijgen over de burgers en een totalitaire staat te creëren. Hij beweerde dat China vandaag de dag “de meest geavanceerde artificiële intelligentie-machine, AI” heeft.

Soros waarschuwde ook dat de Chinese ontwikkeling zich naar andere landen kon verspreiden:

– Het gevaarlijkste is als deze autoritaire leiders samenwerken aan de beste manier om hun bevolking te onderdrukken, aldus Soros.

De werkelijke agenda van de globalisten
Nu maken Soros en andere superkapitalisten zich echter niet zozeer zorgen over de individuele vrijheid van de burgers in die landen, maar eerder over de groeiende economische macht van China en andere landen. Die macht is een reële bedreiging voor het vermogen van de globalisten om de wereld zonder beperkingen te controleren.

Dat dit de echte agenda van Soro is, bleek uit zijn toespraak, toen hij in verkapte bewoordingen een directe bedreiging tegen het leiderschap van China uitsprak:

– Er bestaat een ongeschreven sociaal contract in China dat gebaseerd is op een steeds hogere levensstandaard. Als de economie in China blijft krimpen en de beurs slecht gaat, kan dit contract worden ondermijnd en zelfs het bedrijfsleven zich tegen Xi Jinping laten keren.

Soros en andere globalisten hebben eerder laten zien dat ze meer dan bereid zijn om te helpen de economie en de beurs van landen te ruïneren die zich niet aan hun agenda houden. Door het subversieve werk van de Open Society Foundation en de enorme financiële middelen heeft Soros bijgedragen aan de val van zowel de blanke regering van Zuid-Afrika als aan de erosie van de Sovjet-Unie.

Door te speculeren in de valuta’s van de crisislanden hebben Soros en andere kapitalisten niet alleen gigantische sommen geld verdiend, het heeft de staten ook gedwongen om het beleid in hun landen af te stemmen op hun “redders” – de EU, de Wereldbank met verschillende agenda’s.

Soros en de globalisten kunnen de heersers van China niet van tafel vegen, maar in zijn toespraak gaf hij duidelijk aan dat zij, door de economische ontwikkeling te ondermijnen, het bedrijfsleven en de bevolking kunnen beïnvloeden om zich tegen hun leiders te keren.

Bron:

George Soros: Kina är ett dödligt hot mot fria samhällen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7729 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

29 Comments on George Soros woedend ten aanval tegen China: “Een dodelijke bedreiging voor vrije samenlevingen”

 1. Wat een zieke man is dat! Niet China maar hij zelf is een dodelijke bedreiging voor het overleven van (nu nog) vrije samenlevingen. Of dacht hij soms dat samenlevingen vrijer worden door de import van groepen mensen met een lichte neiging tot het onderdrukken van vrouwen, homo’s, ongelovigen en Joden. Zo ja, dan raad ik hem toch aan om zo spoedig mogelijk professionele psychiatrische hulp te zoeken want dan is er wat mis in zijn bovenkamer.

  En hoezo willen de Chinese leiders controle krijgen over de bevolking en een totalitaire staat creëren? En waarom denk je dat het bijvoorbeeld hier anders is?
  Nederland heeft al veel kenmerken van de totalitaire staat:

  – Nederland beperkt het handelen en denken al zo veel mogelijk door het brengen van fakenieuws waarbij de Staatsomroep het nieuws beheerst en uiterst selectief is in het brengen daarvan. Echt nieuws is ook hier al niet meer toegestaan.

  – Als er eens echt nieuws doordringt dan wordt dat met de mantel der liefde bedekt en zijn de daders of verward of terroristen.

  – Daardoor is de politieke vrijheid ook beperkt, immers het echte nieuws bereikt de Nederlander niet meer.

  – Een ander geluid wordt niet gesubsidieerd, fake nieuw wel.

  – Een ander politiek geluid is bijna al niet meer mogelijk want dan word je vervolgd voor je politieke mening.

  – De AIVD kijkt hier al mee terwijl vrijheid van meningsuiting in beginsel toch een groot goed is in een vrij land.

  – Er heerst nu al een angstcultuur in Nederland wat er nu weer vrij komt binnen wandelen.

  – Er zijn buurten waarbij het voor vrouwen echt niet veilig is om daar rond te wandelen.

  En dat noem jij een vrije samenleving? Morgenochtend heeft hij weer dienst, die psychhiater. Ik adviseer een uitgebreid consult en vervolgbehandeling.

  Liked by 1 persoon

 2. Het superieure Chinese ras zal zich niet laten uitroeien en dat staat islamitische wereldheerschappij in de weg.

  Check dit linkje van De Morgen eens.
  Hoe denigrerend er over de Westerse maatschappij wordt gesproken.
  ‘Westerse’ zonder hoofdletter.
  Op de voorpagina van de Morgen, bovendien is het weer zo’n zever-artikel waar ze domme mensen erin proberen te luizen om zulke bewustzijnsvernauwende shit te lezen.
  Dat zie je aan het einde van het artikel, waarin ze stellen dat de vooraanstaande wetenschapper dacht: “Wat als we ze nu eens zesduizend stappen meer lieten nemen…”
  En dan vervaagd het ‘artikel.’

  Ik herinner mij dat ze hoofdletters wilden afschaffen omdat dat te ingewikkeld was voor onze kansenparels.
  Absurd natuurlijk, maar hier ziet u het in de praktijk: https://www.demorgen.be/wetenschap/hoe-fit-wordt-u-nu-echt-van-10-000-stappen-per-dag-b0409845/

  Ik zou zeggen dat het me kwaad maakt, dat het mijn bloed doet koken, maar ik ben die fase van opwinding door regeringsbedrog al lang voorbij. Apathie heeft het vervangen, of ik probeer er apathisch voor te worden.

  Echter, diep vanbinnen, hoop ik dat hun koppen zullen rollen.

  Liked by 1 persoon

 3. Raveltje // januari 26, 2019 om 23:07 //

  Nederland gaat kapot door achter dictators aan te lopend

  Like

 4. Like

 5. Hij heeft wel gelijk.

  China is een vuile woekeraar en als armere landen hun lening niet af kunnen betalen, pikt China hun havens, vliegvelden en spoorlijnen in.

  En het koloniseert Afrika op een zodanige wijze dat, ik meen de president van Zambia of zo’n shithole, wanhopig vroeg of de Europeanen zijn land aub. weer wilden koloniseren.

  Over de eigen bevolking oefent het een totaalcontrole uit, waar onze dictatuur zijn vingers bij aflikt. En mevrouw Nepnieuws Ollongren verlekkerd neer kijkt.

  De eigen bevolking krijgen ‘sociale punten’ en als je niet genoeg punten hebt mag je niks. Om wel iets te mogen zul je in de pas moeten lopen.

  Zie ook filmpje dat ik gisteren plaatste: https://fenixx.org/2019/01/26/chinese-economic-imperialism-via-the-new-silk-road/

  Like

 6. @Fransdo,
  wie het nieuws van de Staatsomroep volgt wordt dom gehouden, wie het nieuws van de Staatsomroep niet volgt, weet niets over zijn lokale omgeving.

  Dat is inderdaad een behoorlijke macht die uitgeoefend wordt,
  Wie geen Engels kan, wie niet kan lezen in het algemeen of geen interesse heeft naar kennis, wordt zo dom gehouden als een schaap.
  En die domme schapen, sleuren ons de afgrond in.
  Wie is hier dan schuldig?
  Dat domme schapenvolk of de Staatsomroep?
  Natuurlijk de Staatsomroep, of regering, maar lijken zij zo niet aan te sturen op haat tussen de bevolking?
  Bende rotzakken zijn het.

  Like

 7. China is ook een totalitair regime @Fubar, dat klopt, maar ik denk dat de bevolking zich in het algemeen wel beter/veiliger voelt door het gebrek aan ‘diversiteit.’

  Zou je het liefst onderdrukt worden door Chinezen of door de Islam?
  In Europa hebben we het ongetwijfeld nog steeds beter, maar zoals Fransdo aanhaalde, begint Europa ook trekken van een totalitaire staat te vertonen.
  Ik zie het in de toekomst mogelijks erger in Europa dan in China worden.

  Liked by 2 people

 8. Scrutinizer // januari 27, 2019 om 00:52 //

  @Chip
  Zou je het liefst onderdrukt worden door Chinezen […]?
  Sorry, maar dat is wat kort door de bocht.
  De ene Chinees is de andere niet.
  Het maakt nogal wat uit of je destijds leefde onder Mao of onder de an sich weinig democratische verlichte geest Lee Kwan Yew in Singapore, zelf een etnische Chinees (net als driekwart van de bevolking daar).
  Erg democratisch was de man niet maar wel a) uit het juiste hout gesneden en b) SUPER succesvol in zijn opzet. Onder zijn leiding ontwikkelde Sg zich van een 3e wereld shithole in 1965 in amper 50 jaar tijd tot een land rijker dan Zwitserland.
  Wat mij betreft jammer dat in die periode Vlaanderen geen onafhankelijk Singapore aan de Schelde was geleid door een identieke tweelingbroer van President Lee.

  Liked by 1 persoon

 9. Scrutinizer // januari 27, 2019 om 00:57 //

  Addendum:
  Overigens heeft naburig Maleisie waar Sg zich in 1965 van afscheidde het evenmin slecht gedaan in die periode maar Sg overtreft hen wel met vlag en wimpel is ruim 3x zo welvarend per hoofd van de bevolking.
  Allez, daar heb je meteen je vergelijking tussen Chinees en moslim 🙂

  Like

 10. France and Germany: “We Are Committed to the Emergence of a European Army”

  https://www.gatestoneinstitute.org/13620/france-germany-european-army

  Themtube gaat censuren op oppositie ‘Borderline Content’ genoemd..
  Op dit moment al zichtbaar in het aanbod !!

  Liked by 1 persoon

 11. Chip // januari 26, 2019 om 23:31

  Zou je het liefst onderdrukt worden door Chinezen of door de Islam?
  ————-

  De vraag is niet correct.

  Als ik me bekeer tot de islam, onderdrukt islam mij niet. Als man kun je, afhankelijk van het land, behoorlijk veel vrijheid hebben.

  In China speelt dat niet. Daar controleert de staat iedereen. Het is een beetje appels en peren vergelijken wat je doet.

  Ik zou dus voor islam kiezen.

  Like

 12. China controleert elk aspect van het leven.

  De 1-kind politiek is in 1970 al ingevoerd, 50 jaar geleden.

  Niet dat ik het er niet mee eens ben, maar hoe radicaal en totaal ingrijpend in het persoonlijke leven is dat.

  China is een mierenhoop waarin nauwelijks plaats is voor individuen.

  Liked by 1 persoon

 13. Aziaten in het algemeen zijn makkelijk te onderdrukken omdat ze volgzaam zijn en zelden of nooit in opstand komen. Dat heeft de geschiedenis geleerd en dat leert ook de Chinese maatschappij op dit moment. Chinezen komen niet in opstand. China is een model zoals de globalisten dit willen. Maar niet meer dan een model van hoe een Orwelliaanse maatschappij kan worden geconstrueerd en kan overleven. De ultieme van de globalisten prijs zijn de VS. China is opgepompt tot een tegenstander van de VS, net zoals Japan dat was voor het uitbreken van WO2. De machtsbasis van China is flinterdun (Communistische Partij) en de schuldenberg is astronomisch. Soros roept wel meer wat. Hij trekt niet werkelijk aan de touwtjes. Maar hij is een goed instrument in handen van de ‘Hidden Hand of History’.

  Liked by 2 people

 14. ‘De ultieme van de globalisten prijs zijn de VS’ ‘De ultieme prijs van de globalisten zijn de VS’. Dat heb je ervan als je tekst corrigeert…

  Liked by 1 persoon

 15. @Fubar // januari 26, 2019 om 23:15 //

  De Chinese economie, zeg maar het hele Chinese mechanisme, is volledig afhankelijk van de import van grondstoffen en met name olie. Dit is een flinterdun levenslijntje dat in 1 klap kan worden doorgeknipt en China machteloos maakt. De VS zijn in staat om dit bijna ongestraft te doen. Een zelfde situatie deed zich voor voorafgaand aan de noodsprong van het Japanse keizerrijk toen het Pearl Harbour aanviel. Zal de geschiedenis zich herhalen?…

  Like

 16. @Fubar,
  ik bedoelde eigenlijk de sharia-wet of het totalitair regime van China.
  Want de moslims zijn vastberaden de Sharia te implementeren.

  Als je Chinezen laat doen krijg je een dictatuur.
  Als je moslims laat doen, snijden ze je oren af wegens het luisteren naar muziek.

  De Sharia komt dichterbij.
  Als ik dan zou moeten kiezen tussen zo’n belachelijk Kim Jong Un-dictatuur of de sharia kies ik toch voor Kim.

  Wie weet wat staat Europa nog te wachten?
  Bomaanslagen en zo en wegkijkende politici.

  Like

 17. Dat heb je dan weer in China niet, maar ik ken te weinig over de geschiedenis van China of de mentaliteit van ‘de ware Chinees’ om echt over China te discussiëren.

  Ik weet dat er ook islamitische aanslagen zijn gebeurd, maar China is pro-actief en zal het moslim-extremisme uitroeien.

  Like

 18. Wel een interessante vraag hé, want dat China-regime is inderdaad niet niks.
  verplicht huilen van blijdschap voor je leiders enzo…
  Maar het risico lopen om onder de Sharia wet op één of andere manier geamputeerd of verminkt te worden lijkt me toch van een heel andere klasse, of zoals gesteld, een beetje appelen en peren.

  Like

 19. trebor2110 // januari 27, 2019 om 11:47 //

  r George Soros op donderdag een toespraak waarin hij zijn gal spuwde op het dichtstbevolkte land ter wereld, en in het bijzonder op president Xi Jinping,

  China is helemaal niet het dichtsbevolkte land ter wereld , komt zelfs niet in de buurt van de top tien
  79 China 143,7/km² (2017)[3
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Lijst_van_landen_naar_bevolkingsdichtheid

  Like

 20. Scrutinizer // januari 27, 2019 om 13:16 //

  @Daniel
  Japan grensde niet aan Rusland (EN het had er een historisch slechte relatie mee).
  China grenst wel aan Rusland en de relaties zijn goed. Maak je over toevoer van grondstoffen dus maar niet te druk.

  Like

 21. Ik denk dat @Chip gelijk heeft, de enige reden waarom soros dit zegt komt vanwege hoe china met moslims omgaat want verder is china het grote voorbeeld van de eu, vandaar dat apple en google zich daar gevestigd hebben en Trump het grote probleem noemen. En als ik moest kiezen tussen china en de islam dan kies ik zonder twijfel voor china, zal me never nooit bekeren tot de islam, letterlijk over m’n lijk.

  Liked by 1 persoon

 22. Scrutinizer // januari 27, 2019 om 20:24 //

  @Dick
  Islam zou de relatie met mijn vrouw misschien ten goede komen 😉
  Maar als vader: wat met mijn (vrouwelijk!) nageslacht?
  Misschien dat als ik alleen mannlijke nakomelingen had, ik er niet a priori categorisch afwijzend zou tegenoverstaan, maar nu is het simpelweg out of the question.

  Like

 23. tim pietersen // januari 27, 2019 om 22:56 //

  dit is nep van soros beetje zoals de soros bibi shit

  Like

 24. antiislamnu // januari 28, 2019 om 01:39 //

  Tijd om te sterven voor deze man

  Like

 25. Okay 😉

  Om er nog even op terug te komen:

  China of islam.

  Ik woon liever in de semi-middelleeuwen van de islam dan in dit China:

  Versmelt Big Tech met Big Brother ? – Het lijkt er op

  https://fenixx.org/2019/01/28/versmelt-big-tech-met-big-brother-het-lijkt-er-op/

  Laat ik er maar eens een zondag aan spenderen dacht, nadat we het er over hadden 😉

  En dat China, is onze toekomst.

  Liked by 1 persoon

 26. Arnold Schipper // januari 28, 2019 om 08:33 //

  Als iets leent dan word verwacht dat je terug betaald en doe je dat niet dan is het hier niet anders dan in China, of zie ik dat verkeerd, lenen maakt meer kapot dan je lief is maar je kunt niet zonder en dus je wird afhankelijk en controleerbaar.

  Liked by 1 persoon

 27. Ik ben van niets afhankelijk Arnold Schipper, daar heb ik voor gezorgd. 🙂

  Like

 28. Ik woon liever in een streek waar helemaal geen macht van de 1 over de ander wordt uitgeoefend. Alsof je mensen nodig hebt om je te leren hoe je moet leven. Dat bepaald je natuur wel. En daarmee schuif ik elke cultuur van tafel.

  Like

 29. Communistisch China of fascistisch islam?
  Geen van beiden. Zo simpel is dat. Maar de duivel is slim en de mensheid heeft niet veel te kiezen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s