Nieuw

“De trein van de terreur” – zie het innovatieve protest van de Duitsers tegen de genocide

Met 200 meter krantenartikelen over berovingen, verkrachtingen en moorden door allochtonen heeft een groep patriottische Duitsers een “trein van terreur” voor het kantoor van de Duitse bondskanselier gecreëerd. Bekijk het filmverslag van hun unieke protest tegen het multiculturalisme.

Een groep Duitsers heeft onlangs geprotesteerd voor het Duitse bondskanselierskantoor, waar het hoofdkantoor Angela Merkel gevestigd is.

In slechts acht maanden tijd zijn ze erin geslaagd om iets meer dan 200 meter krantenartikelen te verzamelen over overvallen, moorden en verkrachtingen die Duitsers hebben geleden onder de MENA-landers. Deze artikelen zijn vervolgens aan elkaar gekoppeld in een “trein van terreur” voor het volksverraadbureau.

Een van de mensen achter de protesten, Robert, zegt dat een groot deel van het misdaden door de autoriteiten in de media wordt verborgen, waardoor het waarschijnlijk was dat het mogelijk zou zijn geweest om een veel langere terreurtrein uit te voeren.

– Ik denk dat de werkelijke aantallen zeer hoog zijn. Daarom zeg ik altijd dat we ons momenteel in een asymmetrische burgeroorlog bevinden, zegt Robert.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8494 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on “De trein van de terreur” – zie het innovatieve protest van de Duitsers tegen de genocide

 1. Na Macron kan nu ook Merkel het wel schudden, dat heeft ze zelf overigens ook door vandaar dat ze nu de vlucht naar voren neemt. Rutte heeft dat nog niet door en droomt nog van een wereldregering maar ook voor hem zal straks het doek vallen. Ik heb het filmpje in zijn geheel gezien ……….. afschuwelijk.

  Ook hier wordt er het nodige verborgen. En als verbergen niet helpt dan worden de smoezen ‘verwarde personen’ of ‘terrorisme’ uit de kast gehaald om maar te verhullen dat we geen terrorisme- maar een moslimprobleem hebben.

  Like

 2. Volgens de spreker: Iemand die extreem links is is tegelijkertijd een Fascist? Tuurlijk. Alleen in de wereld van gecontroleerde oppositie is dit een feit. Vet varken met zijn 100 kilo kop. Eventjes zijn Joodse propaganda spuien terwijl honderden foto van Duitse slachtoffers achter hem hangen. Typisch.

  Nu ik hier toch ben wil ik even de groeten doen aan Rommel en Fubar. Jullie doen geweldig werk, ga zo door. Mijn complimenten. ( Zou jullie graag zien op Minds.com.)

  Like

 3. Duchesne // januari 26, 2019 om 14:07 //

  A-Symetrisch….complex en geen zwart wit situatie, wel een zwart-bruin, bruin-wit, wit zwart conflict, doorspect met sektarisch geweld en criminaliteit die elkaar ondersteunen, met links rechts achterhaald politiek gezwets, met een arm rijk tegenstelling, met een klimaathype en halal vreten welke belasting technisch weer een leuk excuus is voor verdere afpersing. Neem daarbij nog de organen roofindustrie, de pedofielen die elkaar vinden in sektatisch geloof, het middels alle mogelijkheden voorliegen van mensen en verbidden dat nderen spreken, overheden die hun eigen burgers beschieten en bombarderen en rdchtenloos maken, en je kunt spreken van een soort van chaotische oorlog. Was ik nog iets vergeten?

  O ja, de ethnische maffia groepen die gebieden onder controle nemen en daarheer en meester zijn over leven en dood van wat er woont, de farmacueten die mensen allemaal aan de pillen willen en die geneesmiddelen zo goed maken dat niemand meer beter word maar wel klant blijft, een horde lieden doe een superstaat willen met poepkleur mensjes zonder rechten en we komen in de buurt….

  Nee, er zit nul lijn , structuur of logica in de waanin die ons overspoeld. Om geestelijk helder en enigzins normal te blijven is een gat in de grond om de kop in te steken effectiever dan pillen vreten. of je gaat jezelf organiseren, ook nog een optie. Voor de duidelijkheid: dat vind buitenshuis en offline plaats, in het gezelschap van andere tweevoeters met gezichten die uitdrukkingen voortbrengen….eng he, die wereld !

  Like

 4. De blanke holocaust.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s