Nieuw

Belgische ontvoerd door Berbers – houden haar maanden als seksslavin

De Italiaanse politie onderzoekt een nachtmerriezaak van een Belgische vrouw, die werd ontvoerd door een groep Tunesische migranten, melden Italiaanse en Belgische media. De ontvoerders zouden haar twee maanden lang hebben verkracht.

Het horrorverhaal ontvouwde zich begin 2017, toen een Belgische vrouw, 32 jaar oud, door zes Tunesiërs werd ontvoerd in de noordwestelijke Italiaanse badplaats SanRemo, niet ver van de Franse grens. Het slachtoffer, wonende in de Franse Rivièra, zou een van haar toekomstige ontvoerders op straat hebben benaderd om drugs te kopen, volgens berichten in de media.

De Tunesiërs namen haar met geweld mee naar een huis, waar een van de migranten woonde, waar ze zei dat ze met touwen aan een bed was vastgebonden en herhaaldelijk was verkracht. Een van haar ontvoerders stond ook altijd op wacht in het huis om haar ontsnapping te voorkomen.

Op een gegeven moment gingen de zes mannen over van het om de beurt verkrachten van haar naar ook andere mensen uit te nodigen en haar ook voor geld te laten verkrachten. De ijzingwekkende beproeving eindigde toen de vrouw na twee maanden gevangenschap – januari en februari 2017 – plotseling werd vrijgelaten door haar kwelgeesten.

De politie heeft alle zes verdachten, die door de media worden omschreven als Tunesische migranten tussen de 23 en 50 jaar oud, die werden beschuldigd van ontvoering, groepsgewijs seksueel geweld, verkrachting en het dwingen van een persoon tot prostitutie, gearresteerd.

Er zijn geen verdere details over de zaak bekend gemaakt. Er is geen informatie over de verblijfsvergunningstatus van de verdachten en ook niet over de vraag of ze legaal in Italië verblijven.

Het vooronderzoek van de zaak zal op 25 januari plaatsvinden. De zaak van de Belgische vrouw, van wie de identiteit niet bekend is gemaakt, is het gevolg van een tragisch voorval dat Italië heeft geschokt.

Bron:

Belgian woman kidnapped, kept as SEX SLAVE by group of migrants for MONTHS – reports

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10061 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s