Nieuw

Bejaarde Zweed moet terecht staan omdat hij Somali’s lui noemde

Een oudere Zweedse man van in de 70 stond deze week in de rechtbank in de stad Uddevalla nadat links-extremisten hem bij de politie aangegeven hebben omdat hij op sociale media Somalische migranten als “lui” had bestempeld.

En dat is aantoonbaar niet waar. Somaliërs zijn juist superijverig, ze kapen zo’n beetje elk schip dat voorbij vaart.

En ze vallen tot ver buiten hun eigen land hotels aan.

Ze zijn wel een heel klein beetje gek, maar kunnen dan weer uitstekend met dieren opschieten, met een lichte voorkeur voor hyena’s.

Many Somalis attribute behavioural problems to bad spirits and seek help from religious leaders or traditional healers. One of the most extreme treatments involves locking a person up with a hyena.

“In Somalia, there’s this belief that hyenas can see everything including the thing that causes mental illnesses,” says Habeeb.

“Two hyenas were brought from the bushes and brought to Mogadishu. Patients were locked in a room with the hyena with the belief that when the thing that caused the mental problem sees the hyena it would leave the body of the patient and the patient would be fine after that.”

This treatment is not cheap – the cost can be around $560, according to Habeeb. It’s also highly dangerous. Patients are left with long lasting trauma, physical injuries and even die, according to a WHO report on mental health in Somalia.

De rechtszaak vond plaats nadat de man door de linkse activistengroep Näthatsgranskaren, Zweeds voor “Internethaat-recherche”, bij de politie was gemeld voor het plaatsen van berichten op Facebook dat hij geloofde dat Somalische migranten “luie mensen” waren, zo meldt Nyheter Idag.

De opmerkingen van de man werden gemaakt naar aanleiding van een artikel van de Zweedse publieke omroep SVT dat erop wees dat slechts 20 procent van de Somaliërs in Zweden aan het arbeidsproces deelnam. De man wees er op dat het artikel een leugen was, dat alle Somaliërs niet werken omdat het de meest luie mensen zijn die er rondlopen, als ze dat al niet teveel moeite vinden.

De man heeft natuurlijk gewoon gelijk. De cijfers hierboven zijn de Nederlandse cijfers.

Hoewel de man vorig jaar de opmerking plaatste, heeft de politie pas nu de zaak opgepikt dankzij de activistische groep die de verantwoordelijkheid op zich heeft genomen voor een toename van rapporten over haatmisdaden en vervolgingen sinds ze met hun operaties zijn begonnen. In februari vorig jaar zeiden ze dat ze minstens 800 mensen bij de politie hadden gemeld.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1713 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

16 Comments on Bejaarde Zweed moet terecht staan omdat hij Somali’s lui noemde

 1. Wat wonen er toch ontiegelijk veel domme, achterlijke mensen in Europa. En het ergste is dat overheden dit niet aanpakken.

  Liked by 2 people

 2. 🙂 Niet te geloven gewoon.

  Like

 3. Als alle Zweden die niet van multiculturisme houden naar Nederland zouden komen en iedereen in Nederland die wel van multiculturisme houdt naar Zweden vertrekt, dan zijn alle problemen opgelost.
  Kunnen we in Nederland eindelijk weer een ‘normaal’ land zijn.

  Liked by 3 people

 4. En Belgie ook he!

  Liked by 2 people

 5. 😉

  Like

 6. België bestaat binnenkort niet meer:

  Klimaatexpert waarschuwt – België zal van de aardbodem weggevaagd worden
  https://fenixx.org/2019/01/20/klimaatexpert-waarschuwt-belgie-zal-van-de-aardbodem-weggevaagd-worden/

  Liked by 2 people

 7. Hoe kan die man dat nou beweren ,hij heeft er nog nooit een zien werken

  Liked by 2 people

 8. De waarheid mag niet gezegd worden. je moet net zo liegen als de politiek. Dat wordt van je verlangd. Snap nu eens dat alle zielige vluchtelingen uit Afrika hard werkende, vrede lievende mensen zijn. Een verrijking voor Europa.

  Liked by 1 persoon

 9. Thx for the heads-up Fubar.
  Ik voel me al stukken beter. 🙂

  Het interesseert mij niet, ik heb als kind eens een visioen gehad waarbij ik een tsunamigolf de stad zag inlopen.
  Het visioen zal misschien werkelijkheid worden?

  We gaan het inderdaad lastig krijgen met de temperaturen.
  En die zandnegers zijn daar met hun hoge pigmentcellen beter tegen bestandt dan wij.
  In principe zorgt de winter ervoor dat zulk volk hier niet kan overleven, maar ik vermoed dat het geo-engineren van de moleculen in onze lucht gebruikt wordt om de winters warmer voor de invasiegolf te maken, zodat zij wel overleven.
  Ik had in 2012-2013 gevoeld dat er iets met onze winters was.
  En van sindsdien, heeft het nooit meer echt gesneeuwd.
  Men kan dat camoufleren door andere delen van Europa middels geo-engineering onder te dompelen in sneeuw.
  Ik geloof, dat ze het klimaat scheppen dat de overleving van onze kansenparels moet garanderen.
  Het is hypothese natuurlijk, daar ik geen bewijs heb, doch, ik had er eens een link over gedeeld.
  Ik probeer het totaalplaatje te zien, en dat is puzzelen, net zoals het puzzelen is om het leven in zijn essentie te begrijpen.
  Ik geloof dat de elite een kunstmatig model van het ware leven tot stand heeft weten brengen, even gecompliceerd. (of poging tot)
  En die hete zomers, zie ik ook niet goedkomen.
  We hebben immers nog vele zomers te gaan en elk jaar sterven er meer mensen aan de onophoudelijke hitte.
  Dit refereert (weerom) naar het blanke genocide-plan.
  Zoals ik vermoed dat transgenders ook gebruikt worden om het voortplanten van het blanke ras te voorkomen. (net zoals homo’s, want de vraag rijst inderdaad of ‘homo’ zijn natuurlijk is of culureel gecultiveerd, maar dat is iets anders.

  Beste groeten Fubar! 🙂

  Liked by 2 people

 10. Ik vermoed dat de armsten zonder airco, eerst sterven.
  Het zou overigens behoorlijk triestig zijn wanneer de overleving van de mensheid tijdens de zomers van airco zou afhangen.
  Maar ik geloof dat dat eens zal komen.
  (het kan snel gaan)
  Het op hol geslagen broeikas-effect, is volgens mij in werking getreden.
  Dat wil zeggen dat de warmte afkomstig van de zon niet meer kan ontsnappen en zich in onze atmosfeer opstapelt.
  Kijk eens naar Venus, onze zusterplaneet.
  Kan geen linkje toevoegen want zit op een mobiel van vriendin.
  Je kan door de globale klimaatopwarming ook een mini-ijstijd bewerkstelligen.
  Zoals een asteroide-inslag ook de voorbode van een ijstijd is, (door het puin in de atmosfeer welke het zonlicht blokkeerd) ofschoon de planeet eerst enkele jaren (of eeuwen) in een oven was veranderd door de energie die vrijkwam bij de inslag.
  De klimaatopwarming kan misschien ook duizenden (of miljoenen) jaren in beslag nemen.
  Maar volgens wetenschappers die de weersomstandigheden op Venus bestudeerd hebben, zal ook de aarde in een oven van circa 600 graden veranderen.
  Sowieso, naarmate de zon verouderd en een rode reus wordt.
  Wetenschappers hebben gewaarschuwd dat eens de CO2-gassen niet meer weg kunnen, ze op hol zullen slagen, wat dan bijvoorbeeld bomen doet afsterven welke de zuurstof produceren om onze atmosfeer in balans te houden, wat dan weer een vooralsnog onbekend effect heeft op het al verhitte klimaat.

  De vraag is echter, of we in die cyclus zitten, of dat hij al gestart is?
  Het kan zijn dat we een tweede Venus aan het worden zijn, waarvan we de effecten al merken, maar wat mogelijks gebeurt in een ‘overgangsperiode’ van ettelijke miljoenen jaren.
  De aarde heeft tijd.
  Wij zijn hier slechts zowel letterlijk als figuurlijk een ogenblik.
  Moest er een mini-ijstijd komen, (geruchten doen de ronde) dan geloof ik dat het God is die ingrijpt om onze zandnegers dood te vriezen.
  God kan boos zijn door het geo-ge-engineer dat de mens mogelijks doet.
  En dan bedoel ik niet de God van Jezus, maar God’s creatie waarop en waarin (en dus alles) wij leven.

  De mensheid gaat tegen de vastgestelde wetten van de natuur in.
  In principe mogen wij dat als heersende soort aan de top van de voedselketen, maar niet zonder verantwoordelijkheidgevoel.
  Ons zelfbewustzijn is er niet alleen maar om onze overlevingskansen te verhogen, er komt veel verantwoordelijkheid bij aan te pas.
  U ziet de effecten ervan op de aarde nu.
  Het zelfbewustzijn kan misbruikt worden, maar de essentie van het hebben van een zelfbewustzijn, is dat het zichzelf in vraag durft stellen om zo verantwoorde keuzes te maken.
  We weten dat van onze ‘gift’ misbruik wordt gemaakt, en dat gebeurt meestal door individuen welke hun zelfbewustzijn niet kunnen hanteren.
  Wanneer de mens zich niet herpakt, zal de evolutie erkennen dat ze gefaald heeft en zal het mensenras uitsterven.

  De aarde wordt met de grond gelijk gemaakt en begint weer van voor af aan.
  De aarde heeft tijd die wij niet hebben,
  en dat is iets waar globalisten niet tegen kunnen.
  Ze willen hun stempel op aarde vereeuwigd zien, denkend dat ze hun ‘levenstaak’ uitgevogeld hebben.

  Like

 11. koddebeier // januari 26, 2019 om 16:08 //

  ?????? Hoe moet je ze anders noemen dan ??

  Liked by 1 persoon

 12. Alles is racistisch en dus strafbaar.

  Like

 13. Zou het kunnen dat Stefan Löfven een pedo is.
  Dat hij en zijn socialdemokraterna het daarom zien zitten om de westerse samenleving ten van te brengen en een cultuur wenst waar pedofilie de normaalste gang van zaken is.

  Like

 14. The new Swedish Culture Minister…

  Like

 15. Republikein // januari 27, 2019 om 12:37 //

  Tsunami treft Vlaanderen als dat eiland in de buurt van Canaria in zee, oceaan, dondert, de krijtrotsen van Dover vormen wel een juffertje.

  Like

 16. Jack vanderVeen // januari 27, 2019 om 17:57 //

  Fubar, wist jij dat het tijdens de hoogtij van de ijstijd ook nimmer gesneeuwd heeft?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s