Nieuw

A Jewish family was booted from a flight over ‘body odor’ — but says anti-Semitism is to blame

A Michigan couple and their 19-month-old daughter were removed from an American Airlines flight after the airline told them that other passengers and crew members had complained about their body odor.

Yossi Adler said he and his wife, Jennie, were heading home from a vacation in Miami on Wednesday night when they were told there was an emergency and they needed to exit the plane.

The couple, both 37, had eight other children at home in Southfield, Mich., so Adler said that he and his wife were worried that there may have been an incident involving one of them. Later, he said, when he and his wife stepped off the plane and the airline told them that they had been removed because of a stench, they were “humiliated,” “frustrated” and left wondering about the real reason.

“Obviously, there was a reason,” Adler, who is Jewish, said in a phone interview Friday with The Washington Post. “But I think it was an anti-Semitic reason.”

The Washington Post >>

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (636 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s