Nieuw

Voorbeeld voor de rest van Nederland – Overheid heeft van Ter Apel de Hel op Aarde gemaakt

Ter Apel, asieldorp in het mooie Westerwolde.

Sinds November 1995 is er in Ter Apel een verwijder-AZC gevestigd, die in 2010 is veranderd in het grootste aanmeld en vertrek centrum van Nederland. Waar men begon met een capaciteit van 300 plaatsen in 1996, zijn er nu maar liefst 2000 opvangplaatsen.

Het prachtige dorp Ter Apel is veranderd in een dorp waar de inwoners tot op de dag van vandaag gebukt gaan onder de negatieve effecten van deze massale opvang. Allerlei vormen van overlast brengt het gigantische centrum met zijn verschillende nationaliteiten en culturen met zich mee.

Sinds Ter Apel in 2015 is “overvallen” door duizenden asielzoekers , waarvan een groot gedeelte uiteindelijk niet in aanmerking kwam voor een verblijfstatus, is er in dit dorp verschrikkelijk veel veranderd. Om maar eens enkele voorbeelden te noemen:

PVV-Groningen >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10044 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on Voorbeeld voor de rest van Nederland – Overheid heeft van Ter Apel de Hel op Aarde gemaakt

 1. Weet dat dit kabinet ,,Democratisch,,gekozen is voor wat dit nog waard is maar is het mogelijk om EEN WETTELIJK REGELING door middel van Referendum te houden ondanks dat dit afgeschaft is maar in een andere vorm een MOTIE VAN WANTROUWEN Te Organiseren die dit Kabinet laat verdwijnen als er een meerderheid van de bevolking zegt WEGWEZEN ???graag een antwoord op deze vraag indien mogelijk.

  Like

 2. Duchesne // januari 25, 2019 om 23:46 //

  Slofseslippert: Er is geen enkel democratisch middel meer over, men heeft in de afgelopen jaren de kieswet dichtgespijkerd, een gecontroleerde oppositie in het leven geroepen en de pers zo gefinancierd dat u zelfs bij het kopen van de krant deze dubbel betaald via de subsisie en watzeervoor durven vragen, subsidie die ze ook nog eens krijgen om regerings propaganda te drukken die u als goddelijke waarheid mag lezen….

  Het enige dat de dictatuur nog kan veranderen en mogelijk breken is invloed van buiten af, dus een natuurramp, een totale ineen storting, een meteoor op Den Haag, de Spaanse griep, een Moslim staatsgreep op vrijdag de 13e in het begin van een strenge winter….

  En dat is de hoop die er over om te redden wat over is van de democratie zoals we die ooit ingelepeld kregen….

  Like

 3. Republikein // januari 26, 2019 om 11:45 //

  Ben ik mooi klaar mee, zielig en alleen, op het Binnenhof, met een hooivork.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s