Nieuw

Tunesië: ontmanteling van een “terroristische cel gekoppeld aan ISIS”

Tunesische autoriteiten hebben woensdag aangekondigd dat ze een terroristische cel van Daesh hebben gedemonteerd. Zeven verdachten in de cel werden gearresteerd voor banden met de terroristische groep ISIS, zei het Tunesische Ministerie van Binnenlandse Zaken, zonder het totale aantal leden van de cel te specificeren.

Er zijn nog steeds onderzoeken gaande om de rest van de celleden te arresteren, zei het ministerie in een verklaring. “De cel heeft gecoördineerd met terroristen die in de Tunesische bergen zijn verschanst en is al enige tijd bezig met het volgen van verschillende vakbondsfunctionarissen, politici en veiligheidsfunctionarissen om hen te” liquideren “, zei het ministerie.

De cel was ook van plan om “twee zakenmensen te ontvoeren” en volgde een “overdracht van geld tussen een bedrijf en een bank om hem te beroven”. In de afgelopen jaren heeft Tunesië te lijden gehad onder terroristische aanslagen die tientallen veiligheidspersoneel en toeristen hebben gedood.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10044 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s