Nieuw

Tucker Carlson Routs Conservatism Inc. On Unrestrained Capitalism—and Immigration

Tucker Carlson’s critique of unrestrained capitalism last week sent the Respectable Righ t into apoplectic fury. That’s why it’s irrelevant—and why Carlson is increasingly emerging as a name to conjure with.

In a now-celebrated monologue on his Fox News show, Carlson blamed multinational corporations and urban elites for the decline of Middle America. [Mitt Romney supports the status quo. But for everyone else, it’s infuriatingFox News, January 3, 2019] He listed several social ills that he attributed to unrestrained capitalism, including predatory loans, higher drug use, declining marriage rates, and shuttered factories.

Carlson lambasted “conservatives” who bemoan the decay of the family but refuse to consider if capitalism played any role in that tragedy. According to Carlson, “conservatives” consider criticism of the free market to be apostasy.

He offered this blunt advice to Republicans who want to make America great again.

The Unz Review >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1397 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s