Nieuw

Trump heropent regering zonder geld voor een Muur – Hij buigt wéér

Het begint er veel van weg te hebben dat hij de allerslechtste president uit de Amerikaanse geschiedenis wordt.

Er is maar één ding belangrijk, al de rest is bijzaak. En dat is de Muur. Dat is de belofte die hij elke campagne-rally gemaakt heeft. Het gaat om het voortbestaan van het blanke ras. Zodra blanken een minderheid zijn in de VS. zullen ze genadeloos opgejaagd worden. Ze zullen verwerkt worden tot zeep en lampenkappen.

RT:

De Amerikaanse president Donald Trump heeft een deal aangekondigd om de regering te heropenen na meer dan 34 dagen, de langste sluiting in de geschiedenis van de VS – zonder een toezegging voor zijn voorgestelde grensmuur gekregen te hebben.

“Binnenkort zal ik een wetsvoorstel ondertekenen om onze regering voor drie weken te openen,” zei hij op vrijdag in de White House Rose Garden, en voegde eraan toe dat wetgevers in deze tijd zouden werken aan een meer permanente oplossing voor de grenscrisis.

Trump zei dat hij geloofde dat democraten en republikeinen bereid zijn hun verschillen opzij te zetten om ‘de veiligheid van het Amerikaanse volk op de eerste plaats te stellen’.

Heeft hij de afgelopen jaren niet geluisterd, weet hij niet dat de Democraten een Endlösung voor het blanke ras willen en hem nooit toe zullen staan een Muur te bouwen.

Kijk dan hoe deze man wiens loyaliteit bij Israël ligt en niet bij de VS onmiddellijk na het beëindigen van de shutdown reageert:

Dit is de Deep State aan het woord:

Waarom dan toch weer buigen, waarom dan toch weer uitstel. Gisteren plannen presenteren om de noodtoestand uit te roepen om ze vandaag weer in te trekken.

Als het Congres geen eerlijke overeenkomst in de loop van de volgende drie weken veroorzaakt, zei Trump, zal de overheid of opnieuw sluiten op 15 februari, of hij zal de noodsituatiebevoegdheden gebruiken die aan hem door de Grondwet worden gegeven om de noodsituatie op de grens te richten.

Je krijgt al twee jaar geen muur, dus over drie weken ook niet en over 100 jaar ook niet. Het is 100 jaar geleden dat iemand van dezelfde stam als Schumer een boekje ‘The Melting Pot’ schreef, het is 50 jaar geleden dat de ADL Kennedy een boekje liet schrijven ‘A Nation of Immigrants’ en in 1965 stelde Emanuel Celler van diezelfde stam met de Hart-Celler Act de VS. open voor een tsunami uit de Derde Wereld. Het is een consistent plan van deze groep om blanken tot minderheden te maken in hun thuislanden. Als er nu geen Muur gebouwd wordt, en dit is de laatste president die de kans heeft, komt er nooit meer een Muur.

Immigratie vernietigt de VS., en dat is het doel.

Trump heeft de laatste kans verspeeld.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (633 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

27 Comments on Trump heropent regering zonder geld voor een Muur – Hij buigt wéér

 1. Het verhaal van gisteren van CNN, waar heel veel media intrapten, was dus bullshit.

  Het Witte Huis maakt voorbereidingen om de noodtoestand uit te roepen om De Muur te financieren – maakt 7 miljard vrij
  https://fenixx.org/2019/01/25/het-witte-huis-maakt-voorbereidingen-om-de-noodtoestand-uit-te-roepen-om-de-muur-te-financieren-maakt-7-miljard-vrij/

  Red Elephants noemt het ook in deze video:

  Like

 2. tja, ga de namen eens na, wie is wie en waar vandaan. Achtergronden waar niemand naar vraagt. Ik lees nu een boek M.K in pdf. formaat. Raad ik de mensen eens aan te lezen.
  Ruim een eeuw geleden, vanaf daar merk je wat nu is. Er zijn 2 wereldoorlogen gevochten, en nog
  staat een bepaalde flexibele aanpassende religie /ideologie aan de macht, en ik laat het
  over aan je eigen denken welk volk dat is. Ze bezitten c.q controleren o.a de media.( geschiedenis gaat verder terug dan een eeuw, maar het volstaat om vanaf daar te speuren
  om te zien hoe we tot huidige situatie komen )

  Liked by 1 persoon

 3. Immigratie vernietigt de Vs. Immigratie vernietigt de EU. Immigratie vernietigt de westerse cultuur en haar beschaving. Het doel van de Deep State is de totale uitroeiing van het blanke ras en deze te vervangen door een idioot ras, dat gemakkelijk tot zombies geprogrammeerd kan worden. De oprichting van de NWO nadert zijn einddoel: een gehoorzaam, controleerbaar volk onder een psychopathisch regime.
  De meeste mensen ontwaken pas als de nachtmerrie al een tijdlang in volle gang is en het tij niet meer te keren is. . . .
  https://www.levensreis.nl/index.php/in-den-beginne/

  Like

 4. Buigt?
  Misschien maar even lesje leren?
  Even onderricht volgen bij Ome Scott?
  https://www.pscp.tv/ScottAdamsSays/1vOGwZOpzPqKB

  Like

 5. Misschien even een paar kernzinnen delen voor je vids van een half uur deelt ?

  Ik neem aan dat jij het gekeken hebt ?

  Je hebt je er toch wel iets van herinnerd ?

  Like

 6. Allen een psychopaat wil mensen nóg langer zonder salaris laten zitten…..hij heeft tenminste een hart.

  Like

 7. Piranjaha // januari 26, 2019 om 12:11 //

  Like

 8. Hij buigt niet, het verloopt exact zoals ik het hier ruim een maand geleden voorspeld heb, gaandeweg dacht ik nog even dat de democraten bij hun zinnen zouden komen maar dat is niet gebeurd, het gaat exact zoals ik het in eerste instantie verwachtte. Nu zullen de drie weken uitgezeten worden, de democraten houden voet bij stuk, Trump kan de overheid weer sluiten, of de noodtoestand uitroepen en dat gaat gebeuren. Waarop de democraten rechtszaken zullen aanspannen, de msm gaat hem overspannen beschuldigen van dictatoriaal gedrag, etc.. Terwijl het de democraten zijn die dictatoriaal gedrag vertonen en zich onderhand als een soort maffia gedragen en iedereen rondom Trump kapot proberen te maken met bv die belachelijke inval bij Stone, wat natuurlijk voornamelijk bedoeld is als signaal. Hier zie je duidelijk de deep state / globalisten / communisten / internationaal socialisten aan het werk. Het is Trump tegen de globale elite, Trump is nog de enige hindernis die de deep state / globalisten / communisten / internationaal socialisten in de weg staat van het volledig overnemen van de vs, wat in europa al gebeurd is, btw. En verder, er wordt aan de muur gebouwd as we speak.

  Maar laten we vooral Trump het vuur aan de schenen leggen, laten we het over z’n toon hebben, of z’n kapsel.

  Like

 9. @Fub Zeker gekeken!
  En als een lesje van een half uur je al teveel is, verbaast je lage niveau van analyse me niks.
  Hier nog een lesje voor je.

  https://www.pscp.tv/ScottAdamsSays/1BdGYOWPaLNxX

  Like

 10. De zaak ligt nu bij de experts. Eindelijk. En daar ging het om, niet om een schijngevecht tussen 2 volkomen ongelijkwaardige partijen – een president en een House Speaker, een functie waarvoor je niet eens hoeft te zijn gekozen. Dat gevecht is het mini-offer dat je graag brengt.

  Zoals Adams stelt: hoe groot is de kans dat de experts met MINDER grensmaatregelen aankomen? Win.

  Like

 11. tim pietersen // januari 26, 2019 om 18:22 //

  1 tax remittances to mexico 2 military engineer corps no need for congress

  Like

 12. tim pietersen // januari 26, 2019 om 18:23 //

  no wall is no trump 2020

  Like

 13. BREAKING 🔴 President Trump Administration make UNPRECEDENTED Move on the World Stage at the UN

  Like

 14. Roger Stone Arrested Government Shut-Down Not Stopping Mueller

  Like

 15. Germany TAUNTS with BIGGER Army than US as They arrive in BELGIUM

  Like

 16. tim pietersen // januari 26, 2019 om 21:54 //

  lol greengo

  Like

 17. tim pietersen // januari 26, 2019 om 21:54 //

  Fmr. Shin Bet Chief Warns: ‘If European Countries Fail to Protect Their Jews, the State of Israel Will’

  https://www.algemeiner.com/2014/07/28/fmr-shin-bet-chief-warns-if-european-countries-fail-to-protect-their-jews-the-state-of-israel-will/ In a blunt warning to a visiting group of European diplomats over a looming jihadi threat, a former deputy Shin Bet chief (yisrael hason) on Monday said “if you do not stand by our side, the day when Islamic terror will reach your homes, your beds and your kindergartens will come soon.” !

  Like

 18. Lol wat Tim?

  Like

 19. tim pietersen // januari 26, 2019 om 22:15 //

  lol @ disinfo and meddling the issues by posting crap to obfuscate info like this Fmr. Shin Bet Chief Warns: ‘If European Countries Fail to Protect Their Jews, the State of Israel Will’

  https://www.algemeiner.com/2014/07/28/fmr-shin-bet-chief-warns-if-european-countries-fail-to-protect-their-jews-the-state-of-israel-will/ In a blunt warning to a visiting group of European diplomats over a looming jihadi threat, a former deputy Shin Bet chief (yisrael hason) on Monday said “if you do not stand by our side, the day when Islamic terror will reach your homes, your beds and your kindergartens will come soon.” !

  Liked by 1 persoon

 20. @Dick // januari 26, 2019 om 13:23 /

  Hij gaat de overheid niet weer sluiten, want het budget wordt goedgekeurd.

  Hij heeft zijn leverage weggegeven.

  Like

 21. stof // januari 26, 2019 om 16:42
  De zaak ligt nu bij de experts
  —————

  Experts ? Wat ? Hoe je een muur moet bouwen ?

  Dat weten we al 2000 jaar. Maar hier heb je wat voorbeelden:

  De Saoedis hebben een muur, gebouwd door Duitsers

  Het Vaticaan heeft een muur

  Turkije heeft een muur

  Israël heeft een muur

  China heeft een muur

  En dit is mijn favoriet:

  Like

 22. Douglas Gabriel (aka Thomas Paine) reviews Trump’s speech today where he announced that the government is reopened. Pay attention and see how he works the ‘art of the deal’.

  Listen to the Trump speech: https://youtu.be/FRtOP9PpSRo

  Build the wall. Watch Nancy fall!!!

  Like

 23. stof // januari 26, 2019 om 16:34
  @Fub Zeker gekeken!
  En als een lesje van een half uur je al teveel is, verbaast je lage niveau van analyse me niks.
  Hier nog een lesje voor je.
  —————–

  Jij begrijpt iets niet.

  Als ik alle video’s moet kijken die hier in de comments geplempt worden heb ik meer dan 24 uur per dag nodig.

  Dus vraag ik je om kort te vertellen wat de inhoud is van die video die je aanraadt. In plaats van die kleine moeite te nemen, knal je er maar gelijk een ad hominem overheen.

  Los van dat het onbeleefd is, vergeet je dat als ik ad hominems uit wil delen ik dat met een banhamer doe.

  ————————

  But I’ll give you this, en Dirk ook.

  Het gaat eigenlijk om deze tweet van Trump:

  James Vince ( Red Elephants ) gaat daar uitgebreid op in. Allereerst zegt hij wel dat Trump een loss neemt nu. En in die tweet leest hij dat die Wall er wel gaat komen, maar houdt wel tig slagen om de arm. ( asje, korte uitleg, kost niet veel meer moeite dan ad hominems, probeer het eens volgende keer )

  Like

 24. Aan de andere kant, is dit een onheilspellende tweet. Die had Vince James nog niet gezien toen hij de vid hierboven opnam.

  Dat klinkt alsof hij de muur weer inzet wil maken van de 2020 verkiezingen. (omdat je daar zo lekker verkiezingen mee wint ).

  Geen muur betekent geen winst. Zo simpel.

  Like

 25. Voor zover ik het heb begrepen worden er militairen en militair budget ingezet om de muur verder te bouwen..

  Like

 26. Edit Fub: Ik had niet verwacht dat Dems hier zouden reageren. Mijn misrekening. Veel plezier ergens anders, communisten zijn niet welkom. Doei.

  Like

 27. @Fubar
  “Hij gaat de overheid niet weer sluiten, want het budget wordt goedgekeurd.”

  De democraten gaan toestemming geven voor de muur? Dan is het toch klaar?! Ik denk echter dat de democraten geen toestemming gaan geven en Trump de noodtoestand moet uitroepen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s