Nieuw

Ja. Het was een neger – de ‘monsterverpleger’ die comapatiënte zwanger maakte

politiefoto

En hij heet Nathan Sutherland.

Nathan Sutherland, een 36-jarige gediplomeerd praktisch verpleegster, wordt beschuldigd van het verkrachten en impregneren van een vrouw in een vegetatieve staat die bevallen is in de Hacienda Healthcare in Arizona. De politie zegt dat hij werd aangesteld om voor de gehandicapte vrouw te zorgen.

Twee weken geleden meldden we dat een vrouw die al tien jaar in coma lag bevallen was van een kind.

Een vrouw in de Verenigde Staten die al tien jaar in coma ligt, is bevallen van een kind. Nu worden alle mannelijke werknemers van de zorginstelling getest en is de politie begonnen met een uitgebreid strafrechtelijk onderzoek naar verkrachting.

Een 29-jarige vrouw in Phoenix, VS, die sinds een verdrinkingsincident meer dan tien jaar geleden in een vegetatieve staat verkeert, is eind december bevallen van een zoon. John Michaels, een advocaat voor de familie van de vrouw, zegt in een verklaring dat de familie erg overstuur is over de “verwaarlozing van hun dochter”.

De politie is nu begonnen met een uitgebreid strafrechtelijk onderzoek naar verkrachting, waarin ze onder andere DNA-monsters van alle mannelijke werknemers van de zorginstelling Hacienda Healthcare in Phoenix opvroegen.

Heavy:

Nathan Sutherland is gearresteerd en beschuldigd van de verkrachting van een vrouw die naar verluidt in een vegetatieve staat was geweest bij de Hacienda Healthcare faciliteit in Arizona. Sutherland, 36, is een gediplomeerd praktisch verpleegkundige die was toegewezen aan de vrouw, 29, die december 2018 is bevallen. Agenten maakten de arrestatie op 23 januari bekend.

Eerder was gemeld dat de onderzoekers op zoek waren gegaan naar DNA-monsters van alle mannelijke werknemers van de instelling. Op 22 januari kregen ze een hit na het matchen van het DNA van de baby met dat van Sutherland. Het DNA was door de verdachte niet vrijwillig afgestaan en de onderzoekers werden gedwongen om een gerechtelijk bevel te krijgen om hem te dwingen een monster te geven. Diezelfde dag stelde de politie een waarschijnlijke reden vast om Sutherland te arresteren.

Sutherland werd geboekt in de Maricopa County Jail op 22 januari net na 15.00 uur, volgens de gegevens van de provincie. Hij is op borgtocht vrijgelaten op een contante borgtocht van $500.000,-. Terwijl op borgtocht, is Sutherland verplicht om een elektronische armband te dragen. De staat heeft gevraagd om een HIV-test uit te voeren op Sutherland. De verdachte wordt vertegenwoordigd door advocaat David Gregan.

De familie van het slachtoffer zei dat de rapporten dat de vrouw in een vegetatieve staat is onnauwkeurig zijn, zij heeft zware intellectuele problemen maar heeft de capaciteit zich te bewegen. CBS News, dat een rapport aanhaalt voorafgaand aan de geboorte, verwees naar haar als “een onbekwame volwassene. Haar baby wordt gemeld het ,,vrij goed” te maken.

Phoenix Police Department Chief Jeri Williams vertelde de media, via KTAR, na de arrestatie van Sutherland, “Het onderzoek had, en heeft nog steeds, de hoogste prioriteit van onze politieafdeling”. De arrestatie van Sutherland werd aangekondigd door Chief Williams, samen met Phoenix Mayor Thelda Williams. De ,,politie heeft niet gezegd of Sutherland ook van andere seksuele aanvallen wordt verdacht.

Chief Williams zei tijdens de aankondiging van de arrestatie van Sutherland: “Vanaf het moment dat we ons voor het eerst bewust werden van de misdaad, hebben we vrijwel zeven dagen per week non-stop gewerkt om deze zaak op te lossen. De politie gelooft dat Sutherland alleen heeft gehandeld.

Hier is wat je moet weten:

Sutherland vormde een christelijk rapduo met zijn zuster:

Sutherland zat in een christelijk rapduo met zijn zus Toisi. Het duo kreeg de naam SLS of Sleeplessouljaz. In de bovenstaande video, legt het paar uit dat ze werden geadopteerd door ouders in Arizona toen Sutherland was 7 jaar oud en zijn zus was 4 jaar oud. Ze waren opgegroeid in een verarmd weeshuis in Haïti, waar Sutherland een kom rijst beschreef als een schat. Uit verslagen blijkt dat Sutherland, die geen strafblad heeft in Arizona, sinds 1993 in de staat woont. Sutherland en zijn zus werden wees nadat hun ouders in Haïti waren opgesplitst en hun moeder niet voor hen kon zorgen.

Een bio voor het paar zegt dat ze naar de kerk gingen bij Pastor Marie Mosley van de Faith Center West Family Church in Mesa, Arizona. Dat profiel zegt dat Sutherland gedwongen werd om hun “familiebedrijf” te leren en dus niet veel tijd kreeg om te socialiseren. In de video, zeggen Sutherland en zijn zus dat het ze werd verboden om te luisteren naar rap muziek, zelfs als het christelijke rap was. Desondanks besloten Sutherland en zijn zus in 2003 om hun rapduo te vormen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10061 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

7 Comments on Ja. Het was een neger – de ‘monsterverpleger’ die comapatiënte zwanger maakte

 1. Een borgtocht van $500.000 ??? Waar heeft de neger dat geld “gekregen” ?

  Liked by 1 persoon

 2. $500000, George Soros zal wel weer een cheque hebben uitgeschreven.

  Like

 3. trebor2110 // januari 25, 2019 om 10:42 //

  maar wat gebeurt er nu met dat kind ?

  Like

 4. “wordt beschuldigd van het verkrachten en impregneren van een vrouw”?
  Was die vrouw van hout of zo?

  Liked by 1 persoon

 5. Hefzibah Yahudah // januari 25, 2019 om 12:13 //

  Wonderen bestaan. Blij voor haar ouders. Ze hebben toch een kleinkind. 😜😜

  Like

 6. Republikein // januari 25, 2019 om 12:21 //

  Was het een neger?
  Ga je toch naar de plizie!
  Maakt niet uit joh!
  Ongein is de beste gein,kuch.
  En ja, heb ook altijd een half miljoen op zak, safety first.

  Like

 7. Maria Gielen // januari 25, 2019 om 16:06 //

  Verstuurd vanaf mijn iPad

  >

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s