Nieuw

Het Witte Huis maakt voorbereidingen om de noodtoestand uit te roepen om De Muur te financieren – maakt 7 miljard vrij

Het Witte Huis bereidt een ontwerpmaatregel voor President Donald Trump voor om een nationale noodsituatie bij de grens met Mexico uit te roepen die hem een muur zou laten bouwen.

De Trump regering heeft naar verluidt $7 miljard in fondsen geïdentificeerd die zouden kunnen worden gebruikt om een muur te bouwen op de grens met Mexico. Het geld zou grotendeels uit het defensiebudget komen.

Als je verdorie 38 miljard aan Israël geeft in tien jaar tijd zou je denken dat er bij je zelf thuis toch ook wel een heel klein muurtje af kan. Oorlogen voor Israël in de islamitische wereld hebben de Verenigde Staten 7 biljoen gekost, dan moet 7 miljard voor je zelf toch wel mogen zou je denken.

De Democraten zijn nog steeds niet bereid om de ‘shutdown’ van de overheid te stoppen door financiering van de muur goed te keuren, omdat ze vast van plan zijn om blanken een minderheid in hun eigen land te maken, zodat die mettertijd gegenocideerd kunnen worden.

Het huis van Nancy Pelosi (Dems), voorzitter van het Huis van Afgevaardigden, heeft een muur

Een nationale noodverklaring zou Trump in staat stellen om bestaande fondsen te gebruiken om de muur te bouwen, en het plan van de Trump-regering is om het Amerikaanse legercorps van ingenieurs in te zetten om het te bouwen, volgens CNN.

“De ,massieve hoeveelheid vreemdelingen die onwettig de Verenigde Staten elke dag binnenkomen is een directe bedreiging voor de veiligheid en de beveiliging van onze natie en vormt een nationale noodsituatie,” zegt de ontwerpproclamatie die door CNN werd verkregen.

Daarom verklaar ik, Donald J. Trump, door het gezag dat mij door de grondwet en de wetten van de Verenigde Staten van Amerika, met inbegrip van de National Emergencies Act (50 U.S.C 1601, et seq.) is toegekend, hierbij dat er een nationale noodsituatie bestaat aan de zuidelijke grens van de Verenigde Staten,” voegt het eraan toe.

De documenten weerspiegelen ook een gevoel van urgentie bij de beheersplannen volgens CNN, wat gelul is want Trump had in de campagne beloofd om op dag 1 met de muur te beginnen.

Ook wordt opgemerkt dat milieuoverwegingen kunnen worden overgeslagen en dat gebruik kan worden gemaakt van ontheffingen om aanbestedingswetten te omzeilen.

En dat punt van die milieuoverwegingen is belangrijk, want een belangrijke anti-Amerikaanse krant begint al te jammeren:

In Mexico wonen drugsbendes en moordenaars en die moet je buiten houden ook al roepen communisten die zich gecamoufleerd hebben als open grenzen libertariërs dat de wereld van iedereen is. Drugsbendes stoppen niet met drugs dealen en moordenaars stoppen niet met moorden, dat regelt de ‘vrije markt’ niet.

Mexico: moordpercentage breekt record voor tweede jaar op rij! Van 25.036 tot 33.341! 

Reuters:

De moorden in Mexico stegen in 2018 met 33 procent, waarmee het record voor een tweede jaar op rij werd verbroken, bleek uit officiële gegevens, waarmee de taak werd onderstreept waarmee de nieuwe president geconfronteerd wordt die beloofd heeft het geweld in het door de kartels verwoeste land te verminderen.

Onderzoekers telden 33.341 moorden in vergelijking met het record van het vorige jaar van 25.036, volgens informatie van het ministerie van Binnenlandse Zaken dat op zondag werd gepubliceerd.

Laat Mark Rutte het maar niet horen, want dan dient hij gelijk een verzoek bij de VN. in of wij er ook een paar miljoen mogen hebben.

Landen zien er niet uit als grondwetten, geld, wetten of andere stukjes papier, ze lijken op de mensen die er wonen.

Daarom hebben alle delen van Oost-Europa die armer zijn dan Mexico allemaal ruwweg hetzelfde moordcijfer als alle rijkste witte delen van Europa – in de meeste gevallen zelfs lager, aangezien deze laatste taconegers, zandnegers, currynegers, kebabnegers en andere negers binnenlaten.

En jullie willen iets grappigs horen?

Niet alleen staat Mexico niet alleen niet in de top 3 van meest gewelddadige landen in Latijns-Amerika, het staat zelfs niet in de top 3 van meest gewelddadige landen ten noorden van het Panamakanaal.

De top 3 zijn Guatemala, Honduras en El Salvador, de laatste heeft meer dan 4 keer het moordcijfer van Mexico.

En dat zijn precies de landen waar de Soros-karavaans vandaan vertrekken om de blanken in de Verenigde Staten uit te roeien.

De Saoedis hebben een muur, gebouwd door Duitsers

Het Vaticaan heeft een muur

Turkije heeft een muur

Israël heeft een muur

China heeft een muur

Alleen blanke landen mogen geen muur.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (636 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

4 Comments on Het Witte Huis maakt voorbereidingen om de noodtoestand uit te roepen om De Muur te financieren – maakt 7 miljard vrij

 1. Republikein // januari 25, 2019 om 11:28 //

  Je put wel uit onbetrouwbare bron, CNN, de New Yorkse pulp, enfin, ze buigen maar barsten nog niet, al is de leugen nog zo snel enz.

  Like

 2. Alleen leugens? Het universele wapen van het Westen werkt niet meer

  Wat voor zin zou het moeten hebben om tijd en energie te verspillen aan een objectief gesprek met Moskou? Elk argument van de Russen kan worden verworpen met een simpele “you’re lying!” Dus ook in het geschil over het INF-verdrag. Maar ondertussen werkt deze voorheen zo effectieve truc van het Westen niet langer.

  Hoe Washington zou reageren op een vergadering georganiseerd door het Russische Ministerie van Defensie om te informeren over de 9M729 kruisraket was te voorzien. Het was de gebruikelijke, bekende reflex: de Russen zouden liegen en bedriegen dat alles echt anders was.

  Uit de mond van Andrea Kalan, woordvoerster van de Amerikaanse ambassade in Moskou, klinkt dat als volgt: De briefing van het Russische ministerie van Defensie was “Alle NAVO-landen stemden overeen dat de 9M729 inbreuk tegen het INF-Verdrag maakten” De briefing van het Russische Ministerie van Defensie was “nog een poging om het verdrag te verhullen”, zei ze na de persconferentie, logischerwijs is deze positie van het Westen in feite zo. Je zou zelfs kunnen zeggen dat het optimaal is in termen van de doelen en inspanningen die vereist zijn om die doelen te bereiken. Het INF-verdrag is overbodig geworden voor het Westen omdat het Rusland niet langer verzwakt. En wanneer het paper niet langer de verwachte voordelen biedt, is het alleen maar rationeel om de twist uit de weg ruimen.

  Wat voor zin zou het moeten hebben om tijd en energie te verspillen aan een objectief gesprek met Moskou? Elk argument van de Russen kan worden verworpen met een simpele “you’re lying!” Tegelijkertijd buigt men recht wat krom is, dat een Amerikaanse terugtrekking uit het verdrag schijnbaar onvermijdelijk is, waardoor de Russen op hun beurt weer verantwoordelijk worden gesteld.

  Deze regeling past vrijwel alles of bijna alles wat Rusland’s westerse ‘partners’ de afgelopen jaren hebben gedaan. Waarom feiten zoeken waar het “meest waarschijnlijke” genoeg is – of een “we hebben bewijs, maar we laten ze het niet zien”?

  Een voorbeeld: op het hoogtepunt van het dopingschandaal was het vergelijkbaar. Heel Rusland geloofde dat westerse atleten een zeer innovatief medicijn hadden gekregen dat niet nagewezen kon worden. In plaats daarvan werd het duidelijk dat westerse atleten gewoon massa’s “op medische gronden en therapeutische vrijstellingen” ontvingen die het gebruik van verboden stoffen legaliseerden.

  Ondertussen heeft de VS een probleem. Deze methode om druk uit te oefenen op tegenstanders door middel van de eenvoudigste middelen werkte op de geopolitieke, ideologische en culturele bruiloften van de Verenigde Staten. Toen Washington’s positie, maatschappelijk aanzien en kansen zo onwrikbaar waren dat niemand eraan twijfelde. Echter, deze constructie vertoont vandaag duidelijke scheuren.

  Hoe hard en hoe onbewezen Washington’s beschuldigingen zijn, Rusland zet gifgas in Syrië – op het einde is het nog steeds de Verenigde Staten, die voor de ogen van de wereld daarmee een nederlaag lijden. Assad blijft het land regeren. Hoe vaag de uitleg van Washington is, dat de Amerikaanse troepen zouden worden teruggetrokken, omdat de IS ** was verslagen.

  De VS kunnen Rusland ook koppig blijven beschuldigen dat ze verantwoordelijk zijn voor het falen van het INF-verdrag. In tegenstelling tot de vroege jaren 2000, werd soms luid gedacht dat Moskou over de mogelijkheid van een exit dacht, Rusland is geduldig en zijn kalmte in deze kwestie die pleit ervoor het verdrag te behouden.

  Met als resultaat dat Washington een krachtige hefboom tegen Rusland heeft verloren – dat was het INF-verdrag. Dus nogmaals een nederlaag voor de VS … Maar er waren nog steeds de sancties die de Russische economie zouden moeten verscheuren. En de uitsluiting van het autoritaire Kremlin uit de geciviliseerde wereld. En de crash van de Boeing over de Donbass. En, en, en.

  Elke keer werd een van dezelfde schema’s uit het verleden gebruikt: beschuldig en bestraf Rusland, maar op een manier die het niet pijnlijk en duur maakt voor jezelf. Echter, in de schaduw van deze vele beschuldigingen, de laatste waarschuwingen en bittere straffen tegen Moskou, heeft Rusland zijn internationale reputatie consequent herbouwd.

  Maar dat is niet het ergste voor de VS. Het publiek kijkt momenteel uit naar Venezuela, waar Washington de zelfbenoemde overgangsvoorzitter heeft erkend. Kan een succes zijn voor de Verenigde Staten. Als alleen de verdenking de wereld niet zou overspoelen, kunnen de energieke woorden van Washington niet langer tot een regimeverandering leiden, zelfs niet in de ‘achtertuin’ van de Verenigde Staten.

  De mening van de auteur hoeft niet overeen te komen met die van de redactie.

  ** Een terroristengroep die verboden is in Rusland

  Bron:
  https://de.sputniknews.com/kommentare/20190125323712799-usa-inf-vertrag-stellung/

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s