Nieuw

Extra beveiliging voor moskeeën Amsterdam – Kerken vogelvrij, terwijl priesters onthoofd worden

Eigen foto van het overwinningsmonument dat zelf niet van plan is om rekening te houden met de (over)buren.

Maar waarom geen veiligheidsmaatregelen dan bij sisha-lounges en coffeeshops die worden werkelijk gebombardeerd, met granaten bestookt en beschoten.

Bij dreigingen tegen bovenstaande twee worden die locaties gesloten door de burgemeester, bij vermeende dreiging tegen moskeeën krijgen moskeeën beveiliging.

Iets is hier niet helemaal consistent. Wat inhoudt dat burgemeesters geen flauw idee hebben waar ze mee bezig zijn en maar wat doen.

NOS:

Amsterdam gaat moskeeën en andere islamitische instellingen extra beveiligen.

Meerdere moskeeën in Amsterdam kregen het afgelopen jaar te maken met bedreigingen. Zo werd een woordvoerder van de Nasr-moskee vorige maand in een video met de dood bedreigd, omdat de moskee had geweigerd een dodengebed uit te spreken voor een omgekomen Syriëganger.

Jihadkabinet Rutte laat jihadisten afreizen naar Syrië, waar ze door jihadkabinet Rutte gefinancierd en bewapend worden, en als ze daar klaar zijn met hun opleiding en gevechtstraining haalt de jihadcoalitie van Rutte ze weer terug naar Nederland en bedreigen ze hier moskeeën.

Er worden geen moskeeën aangevallen in Europa, een bierflesje op een gazon is geen aanval. Er worden wel duizenden kerken, priesters, pastoors en christenen aangevallen en belaagd en priesters onthoofd in hun eigen kerk:

Sinds de door de EU georganiseerde invasie van Europa door barbaarse horden is het aantal aanvallen op kerken en priesters explosief toegenomen. Vorige maand vielen buitenlanders een Oostenrijkse kerk aan en gijzelden en verwonden 5 priesters.

Vorig jaar werd in Duitsland een Turk gearresteerd die een bomaanslag op een kerk had voorbereid en in dezelfde maand vielen ‘vluchtelingen’ een kerk in Berlijn aan. In juli vorig jaar werd in Orleans, Frankrijk, op de verjaardag van de onthoofding van pater Jacques Hameleen kerk in brand gestoken en werd er ‘allah akbar’ met graffiti op de muren gespoten. In april viel een Pakistaan een kerk in Chemnitz, Duitsland, aan.

In een zeldzaam openhartig moment berichtten Duitse media vorig jaar november dat elk jaar minstens 200 kerken beschadigd worden in de regio BeierenBovendien nemen de aanvallen op kruisen op bergtoppen ook toe in de regio. Kruisen op verschillende bergtoppen zijn omvergeworpen en vernietigd met bijlen en zagen. En zo gaat het maar door, in deze geplande aanval op het Christendom.

Ook zullen er veranderingen komen in het gemeentelijk team Radicalisering. Zo zullen er meer mensen worden aangenomen voor de aanpak van radicalisering, en zal er een groter budget worden ingezet.

Ja, want dat was vorige keer ook zo’n succes.

Stopera:

De moslimbroederschap heeft Amsterdam overgenomen

Deradicaliseringsklucht – Van der Laan houdt vol ‘dat het best wel meevalt’

R a d i c a l i s e r i n g s ambtenaar – wat is er niet duidelijk aan dat woord ?

Pvd-jihad-Ambtenaar, rechterhand van Van der Laan, gaf ronselpraktijk voor ISIS vrij baan

Rechterhand Van der Laan blijkt frauderende moslimbroedster

De kliek van koningin Saadia

Bij die criminele Westermoskee moest het christelijke herdenkingskruis voor verzetsstrijders in de oorlog verdwijnen, want dat lag ietwat gevoelig. Het waren trouwens niet alleen islamitische organisaties die daar voor ijverden, maar ook Joodse.

Het criminele project dat de Westermoskee was krijgt nu dus beveiliging. Het was van begin af aan een crimineel project:

Fraude
Ex-directeur westermoskee opgepakt na fraude, elsevier  23-08-2007
Ex-directeur met vuurwapens
Voorman van niet gebouwde westermoskee gearresteerd, Rijnlandmodel
Bedreiging
Bedreigd om bezwaar westermoskee, AT5
Oplichting
Moskee of luchtkasteel,  rtvnh
Schending van scheiding kerk en staat door verhulde gift van 2 miljoen door Cohen
Westermoskee niets meer dan een lening?, NRC 21 mei 2010
Problemen met bouwveiligheid
Bouw westermoskee weer in problemen, volkskrant 6-10-10
Omkoping
Bestuur westermoskee ontkent omkoping, refdag 25-04-2008
Laatste vraag uit het lijstje vragen van de VVD:
– Is het DB er van op de hoogte dat Manderen BV achterloopt met het indienen van de jaarrekeningen bij de KvK en dat het hier om een economisch delict gaat?
VVD vragen 8 maart 2013

Waarom worden criminelen in dit land niet vervolgd maar krijgen ze bescherming ?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.216 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

13 Comments on Extra beveiliging voor moskeeën Amsterdam – Kerken vogelvrij, terwijl priesters onthoofd worden

 1. Moslim burgermeester Halsema van Amsterdam vertegenwoordigt de Amsterdammers niet maar de Moskeen van de VERNIETIGERS.

  Like

 2. Duchesne // januari 25, 2019 om 21:42 //

  Bedreiging tegen Moskeen en Islam benoemen als dreiging is een manier om andere zaken op te kunnen starten cq te onderbouwen of grond te geven……creeer een gevaar omdat je iets onder controle wil krijgen…het is een vorm van misleiding die al decennia lang heel effectief is. Via deze weg is ieder commentaar op Islam met een wetgeving te verbieden en krijgt men macht om te straffen. Dit soort bestuur van een land is hetgeen een land kapot maakt.

  Mijns inziens word hier verraad gepleegd tegen het eigen volk, het kan niet zo zijn dat bedreigers en terroristen worden beschermd met wetten die juist vrijheid en vrede zouden moeten waarborgen. Islam is niet compatibel met vrijheid, gelijkheid en mens zijn.

  Islam is de vernietiging van de mens als zelfstandig denkend wezen.

  Liked by 2 people

 3. Halsema heeft ook kopdoek op.is ook moslima geworden ,gaat met de tyd mee.Krijgen volgens mij goed betaald voor eigen volk te discrimeneren.Wat is dit toch een kutland geworden.De euro is het begin van alle ellende.Iedere dag worden we geconfronteerd met dat gajes van moslims Grenzen dicht zo snel mogelijk.Als het nog niet te laat is.Stem op PVV mensen ,een beetje hoop is er nog.

  Liked by 2 people

 4. Halsema heeft niks met hoofddoeken, ze heeft er een hekel aan.

  Verkondig geen onzin aub.

  Like

 5. Het zijn allemaal linkse burgemeesters en zijn allen collaborateurs.

  Like

 6. Duchesne // januari 26, 2019 om 10:48 //

  Moskeeën kogelvrij, kerken vogelvrij.

  Liked by 1 persoon

 7. Jeanette K // januari 26, 2019 om 11:34 //

  Mededeling voor F.Halsema en haar linkse college:
  moskeeën zijn KAZERNES. Ga dat eens leren in de 21e eeuw.
  https://fubar.mobi/2014/11/25/moskeeen-zijn-kazernes-2/comment-page-1/#comment-11879

  Like

 8. Jeanette K // januari 26, 2019 om 11:36 //

  Mededeling 2 voor Halsema cs: de Nieuwe NSB in actie…!

  Like

 9. Jeanette K // januari 26, 2019 om 11:39 //

  Weten jullie het nog, die pro-islam-motie van Halsema?
  https://zoek.officielebekendmakingen.nl/kst-32417-36.html
  Halsema is de zoveelste nuttige idioot op een hoge bestuurspost in dit land.
  Meer over nuttige idioten, lees: moslimknechtjes, te vinden in Machteld Zee’s
  bestseller Heilige Identiteiten.

  Like

 10. Horatius // januari 26, 2019 om 12:11 //

  Dat de moskeeën in Amsterdam nu moeten worden beveiligd heeft duidelijk te maken met de bloedige conflicten tussen de Soennieten en de Sjiieten. Die dus niet alleen in het Midden-Oosten worden uitgevochten maar op de korte termijn ook hier in West-Europa.

  En wat gaat Femke Halsema hier aan doen om de zaak te sussen en beheersbaar te maken?
  Ze heeft letterlijk niets in handen, behalve dan de subsidiebuidel om de terreurdreiging en de radicalisering een halt toe te roepen. Want in feite heeft de niet onaanzienlijke moslimpopulatie in Amsterdam de macht al in handen genomen met dank aan de PvdA en GroenLinks.

  Thee drinken, pappen en nathouden en de hele zaak subsidiëren voor zover de islamisering al niet wordt gefinancierd vanuit Saoedi-Arabië. Amsterdam is in feite al een moslimenclave waar terugkerende IS-strijders weer van harte welkom zijn en de kans krijgen hun gedachtengoed verder te verspreiden in een aantal moskeeën en in beperkte kring (een terroristische cel dus).

  Dat de moslimbroederschap en een aantal andere stromingen binnen de islam niet op één lijn zitten moge overduidelijk zijn en dat zal zich gaan ontwikkelen in bomaanslagen en andere terroristische praktijken waarbij het inzetten van wijkregisseurs, gezinscoaches, buurtvaders, hulpimams etc. niet zal mogen baten.
  Nieuwe terreurmaatregelen zijn veel te laat, dus overbodig en de moslims zijn best in staat hun moskeeën zelf te beveiligen want daar liggen vuurwapens zat opgeborgen ondanks de inzet en het netwerk van de AIVD die alles zeer nauwgezet op de radar heeft staan.

  Amsterdam is in goede handen: Femke Halsema en de Moslimbroederschap waken over u!

  Maar gezien het gegeven dat volgens Halsema het handhaven van een verbod op het dragen van een boerka in de openbare ruimte niet zou passen in een stad als Amsterdam ons toch enige twijfel kan opleveren of die veiligheid echt wel in goede handen is.

  Misschien is het aan te raden om voortaan bij het passeren van een moskee uit voorzorg een kogelwerend vest te dragen of die vestingen en kazernes maar helemaal te vermijden.
  Helaas zijn het aantal moskeeën in Amsterdam dermate talrijk dat de algehele bewegingsvrijheid dan in ernstige mate zou worden beperkt.

  Dat is echter de prijs die we met zijn allen moeten betalen om de vergrijzing te bestrijden en om onze bevolking wat meer diversiteit te verschaffen.

  Like

 11. Dit soort fratsen krijg je wanneer internationaal socialisten / communisten het voor het zeggen krijgen, (west) europa is nagenoeg verloren. De enige mogelijke redding is Trump en dan alleen wanneer hij ook het tweede termijn wint want in die jaren kan de publieke consensus beïnvloed worden, dit verklaart de bikkelharde en valse strijd die de deep state / globalisten / communisten / internationaal socialisten tegen Trump voeren, het is david tegen goliath. Als Trump z’n gang kan gaan inclusief de muur etc.. dan zal de vs opbloeien als nooit te voren op allerlei vlakken en zullen doemprofeten zoals obama (bv magic wand) hun ongelijk bewezen worden waardoor diverse (doem)opvattingen herzien zullen worden. We balanceren op het randje van de afgrond, ongelofelijk hoe snel dat gegaan is en dat ik daar getuige van kan zijn want had je me dat een paar decennia geleden voorspeld dan had ik het niet serieus genomen.

  Like

 12. syberspees // januari 26, 2019 om 14:47 //

  Oriana Fallaci heeft hier al over geschreven. Ze gaan klagen over onveiligheid, ze krijgen de beveiliging die de politiemacht uitput en vervolgens blijven ze klagen zelfs over de agenten die zgn racistisch zijn en dan is er ineens de oplossing! Nl: De shariapolitie!
  Dan is wat mij betreft het hek van de dam. O nee dat issie al.
  Zijn die politici nu echt zo dom?

  Like

 13. Duchesne // januari 26, 2019 om 20:58 //

  In de politiek is de stelregel dat wie het hardst loopt voor mogelijk nieuwe kiezers ze waardchijnlijk tijdelijk mag binnen halen….en ze importeren nieuwe kiezers per miljoen, zodathun “tijdelijke” macht nog wat langer tijdelijk mag zijn…

  De vraag of de politici wel zien wat ze doen en door hebben wat de gevolgen zijn: Nee, in hun denk wereld is er een worst die ze willen vreten en dus gaan ze die worst vreten, en het zal ze een worsy zijn welke schade het ons bezorgd. Onze voorraadkast is hun uitdeelkraam. Ze delen miljarden uit om zelf miljoenen te kunnen harken. Sommigen van hun zijn zelfs econoom, ken je nagaan….

  Wat ik niet snap, iedereen haat ze maar crowdfunding of een redelijk bedrag aan kopgeld om tuig te hemelen heb ik nog niet horen noemen….wil je ze houden of weg zien?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s