Nieuw

Asielterreurtuig nauwelijks te handhaven door de watjes van de Nederlandse overheid

Het gaat om Noord-Afrikanen die nooit ons land binnen hadden mogen komen, maar dat wel konden doen omdat Mark Rutte Nederland vernietigd heeft.

Het gaat om gajes dat onmiddellijk teruggestuurd had moeten worden naar ome Hassan in de Rif, maar wat Klaas Dijkstra weigerde te doen.

Het gaat om geteisem dat als we het dan toch hier houden in betonnen isoleercellen gestopt had moeten worden, maar in plaats daarvan van uw geld onderhouden wordt in luxe rust- en verpleeghuizen.

NOS:

De medewerkers in de twee speciale opvanglocaties voor overlastgevende asielzoekers hebben dagelijks te maken met heftige situaties en confrontaties met bewoners. Tegelijk hebben zij nauwelijks middelen om in te grijpen en kunnen zij niet veilig hun werk doen.

AD:

Wekelijks zijn er ‘heftige incidenten’, zoals bedreiging en belediging. Gemiddeld drie keer per week wordt er vanuit de ETBL’s in Amsterdam of Hoogeveen een 112-melding gedaan, omdat de situatie met een bewoner te ernstig uit de hand loopt.

RTV-Drenthe:

De politie reageert niet altijd direct op meldingen van agressief gedrag tegen medewerkers, terwijl dat wel de afspraak is. Ook afspraken om asociaal en crimineel gedrag buiten de EBTL’s aan te pakken, worden niet altijd nagekomen. De gemeente Hoogeveen heeft onlangs afspraken gemaakt met de staatssecretaris om overlast te voorkomen.

Dat is allemaal geen reden om een onderzoek in te stellen of laat staan in te grijpen. Dat het personeel gevaar loopt, of de burgerbevolking die in de nabijheid van deze verzamelplaatsen van Afrikaanse misdadigers woont, is geen reden.

Pas als een van deze lieverdjes zichzelf doodzuipt wordt er een onderzoek ingesteld.

NOS:

Aanleiding van het Inspectie-onderzoek was het overlijden van een Algerijnse asielzoeker in de extra bewaakte opvang in Hoogeveen.

De Inspectie concludeert dat de opvang van deze asielzoeker zorgvuldig is geweest. Het Openbaar Ministerie heeft na onderzoek besloten geen strafrechtelijke vervolging in te stellen.

Stel je voor, je werkt daar met onverbeterlijk geteisem, je krijgt geen enkele steun van de overheid die schuldig is aan deze situatie. Eentje treitert zichzelf uiteindelijk dood en dan word jij met je goede bedoelingen ook nog eens strafrechtelijk vervolgd.

Nederland is door de afgelopen regeringen doelbewust veranderd in een open inrichting waar de minachting voor de oorspronkelijke bevolking compleet en totaal is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10061 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on Asielterreurtuig nauwelijks te handhaven door de watjes van de Nederlandse overheid

 1. politiek profeet // januari 25, 2019 om 12:29 //

  Volgens de politie hier in een stadje in Drenthe worden aangiftes tegen criminele asielzoekers niet meer behandeld vanwege de enorme hoeveelheden.
  Word je beroofd, geintimideerd,aangerand……pech voor je maar de politie doet er NIETS meer mee.

  Liked by 1 persoon

 2. Gladiator // januari 25, 2019 om 12:42 //

  Tja beste medereageerders,

  En nu vraag ik u…..stel u, als AUTOCHTONE BLANKE NEDERLANDER zou hetzelfde gedrag vertonen als bovengenoemd geboefte, wat zou dan de uitslag cq handhaving hiervan zijn…..nou……???!!!

  Dit land wordt geregeerd door volledig van de pot gerukte malloten welke dagelijks wat quatsch aan het vertellen zijn in een kamer met allemaal blauwe zeteltjes en zichzelf daar oh zo belangrijk bij voelen en absoluut geen affectie hebben met de AUTOCHTONE Nederlander!!

  Deze quatsch dan meestal ook nog over helemaal niets en wordt puur gedaan om “stemmend Nederland” een gigantisch rad voor ogen te draaien. Het is niet om aan te horen en dit is het ook nooit geweest.
  Degene van jullie die denkt dat dit middels stemmen nog ooit zal veranderen komt met zekerheid bedrogen uit want het in namelijk nog nooit verandert en dit blijft zo….capiche!!!

  Het enige wat een héééééél klein beetje zou kunnen helpen is om NIET MEER TE GAAN STEMMEN maar gezien de corruptie lijkt mij dat ook al geen oplossing meer.

  Mijn enige nog bedenkbare optie is dan ook dat allen het rigoureus verwijderen van dit zwarte pakken tuig met hun van Bommel schoentjes en ze en masse vervangen van vaklui met verstand van zaken, en ik bedoel dus concreet een ECONOOM op economische zaken, een registeraccountant op Financiën (en niet iemand die de LANDBOUWHOGESCHOOL GEDAAN HEEFT), een generaal op defensie (en niet zo’n slet welke Schoevers heeft gedaan!!) enz enz enz.

  Dan terugkomend op dit asieltuig, wat GEEN ASIELTUIG is……dat is vrij simpel op te lossen, namelijk,

  1 week lang alle bussen treinen en vliegtuigen van staatswege VORDEREN, deze vervolgens VULLEN en a.s.a.p. retour afzender, grenzen hermetisch dicht en terug naar EEG oude stijl!
  Dit BLIJFT zo en wordt met zekerheid alleen maar erger, en IK, IK doe er niet meer aan mee, en dat zouden meer mensen moeten doen wat goed mogelijk is en wel voor IEDEREEN!!!
  1) Niet stemmen gaan en dit actief promoten.

  2) ALTIJD en overal contant betalen nadat men 1x p.mnd. het geld elk vrij besteedbaar is afhaalt bij de pin of bank!!

  3) Altijd in beroep gaan bij een bekeuring. Dit heeft als bijkomend voordeel dat men dan gemiddeld 22 weken UITSTEL van betaling heeft en dus 22 weken de tijd heeft om dit bedrag bij elkaar te krijgen!!

  4) Altijd om hulp vragen bij invullen afpersingsgeld en dit blijven doen!!

  5) Altijd bezwaar indienen tegen elk soort heffing of verhoging hiervan welk als bijkomend voordeel heeft dat men dit dan nog niet hoeft te betalen.

  6) Indien mogelijk alles over de grens te kopen!! Dit is meestal (een stuk) goedkoper!!
  En zo zijn er nog wel meer zaken waar men het overheidsapparaat mee kan bashen en dit is aan te raden!!

  Ikzelf heb nog meer mogelijkheden gevonden welke ik hier echter liever niet neerplemp oké!!

  Gladiator

  Liked by 2 people

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s