Nieuw

‘Amsterdammer’ vast om betalen terreurgroep Al-Shabaab

Een 33-jarige man uit Amsterdam is deze week aangehouden op verdenking van het financieren van strijders van de islamitische terreurbeweging Al-Shabaab in West-Afrika.

Tot nu toe hebben de FIOD en het OM in verschillende onderzoeken naar financiering van terreurgroepen tientallen personen als verdachte aangemerkt. Het gaat vaak om financiering van uitreizigers. Het is strafbaar om strijders te financieren, omdat daarmee gewelddaden worden ondersteund.

Telegraaf >>

Het is onzin dat het strafbaar is om jihadisten te financieren. Het gaat er om wat de naam is van degene die het geld overmaakt, als de naam Bert Koenders, Mark Rutte of Stef Blok is dan mag het wel.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10044 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

1 Comment on ‘Amsterdammer’ vast om betalen terreurgroep Al-Shabaab

  1. Duchesne // januari 25, 2019 om 16:28 //

    Wat ze willen weten is of er belasting is afgedragen op het hoe dan ook verworven geld. Je kunt als regering geen individueen aanhouden omdat ze de zelfde terreurgroepen finanicieren als de regering zelf. Maar die gemiste belasting opbrengt is een doodzonde eersteklas…

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s