Nieuw

Amsterdam trekt tientallen miljoenen uit om honderden illegalen te verwennen – VVD wil het plan over het hele land uitrollen

Het eerste jaar wordt de belastingbetaler daar voor 11.5 miljoen voor beroofd en vanaf 2020 jaarlijks tot 13 miljoen volgens de plannen, maar plannen vallen altijd duurder uit en zeker als ze van GroenLinks afkomstig zijn.

Tijdens de opvangperiode hoeft de crimineel (illegaal = crimineel ) niet mee te werken aan terugkeer en krijgt een advocaat op kosten van de belastingbetaler om te kijken of er alsnog gewerkt kan worden aan een verblijfsvergunning. GroenLinks heeft een methode gevonden om de juridische procedures na 20 jaar tijdrekken nog verder te rekken. Meewerken aan ‘perspectief’ hebben ze dat genoemd.

Staatssecretaris Mark Harbers (VVD, Marrakesh-omvolkingsPact) is in zijn nopjes met zoveel creativiteit om autochtone Nederlanders geld en huizen afhandig te maken en wil het plan landelijk uitrollen.

Telegraaf:

GroenLinks-fractievoorzitter Femke Roosma noemde het „bijzonder dat een VVD-staatssecretaris dit plan ziet zitten”, maar was vanzelfsprekend blij met de houding van de betreffende staatssecretaris Mark Harbers (VVD). „Belangrijkste bespreekpunt was of de Amsterdamse plannen ten aanzien van deze doelgroep konden worden verenigd met het programma van rijk en gemeenten om de LVV’s (landelijke vreemdelingen voorziening) te ontwikkelen”, laat een woordvoerder van Harbers weten.

„Conclusie van het overleg was dat wat Amsterdam met de opvang van de doelgroep wil, goed past binnen het landelijke pilot programma om tot de LVV’s te komen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10044 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

5 Comments on Amsterdam trekt tientallen miljoenen uit om honderden illegalen te verwennen – VVD wil het plan over het hele land uitrollen

 1. Als je als chronisch zieke 60 plus Nederlander in de bijstand zit en een nieuw matras of wasmaschine nodig hebt, krijg je die niet, dan kan je naar de kredietbank en moet je flink betalen. Moeten deze gasten ook naar de kredietbank? 3x raden……………

  Like

 2. Claudia M. // januari 26, 2019 om 12:03 //

  Het enige wat “uitgerold” dient te worden, is alles gericht op terugkeer naar eigen land! Keer op keer is n.b. door een rechter bepaald dat ze niet mogen blijven. Wanneer houdt het een keer op?

  Ik heb een hele leuke baan, maar dit…, iedere keer weer! Waar mijn belastinggeld naartoe gaat en eigen ouderen kunnen verrotten. Waarom zou ik hier nog langer voor gaan werken?! Het knaagt, geeft een bijzonder onbehaaglijk gevoel en dat naast het unheimische… Achterlijke Buma met z’n “goedemorgen”… https://www.geenstijl.nl/5145966/wel-station-breda/#cid_246642589

  Je wordt gloeiende, gloeiende [censuur] met de nek aangekeken! Alleen oorspronkelijke Nederlanders groeten terug!

  Liked by 1 persoon

 3. Gladiator // januari 26, 2019 om 14:29 //

  Heel eventjes voor alle DUIDELIJKHEID!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Dat kankerwijf van ene lieg en bedrieg Halsema zorgt voor het navolgende!!!

  (En ik ga hier zelf de komende weken actie op ondernemen daar ik dit NIET MEER SLIK, nee, ik zeg het fout, NIET MEER KAN SLIKKEN!!!)

  Het gaat dus om een groep UITGEPROCEDEERDE handophouders welke nog nooit in hun hele bescheten leven ook maar iets gepresteerd hebben dan liegen en bedriegen!! en waarvan een rechterlijke uitspraak aan ten grondslag ligt dat ze Nederland moeten verlaten en illegaal hier verblijven!!!

  Deze KRIJGEN van de gemeente Amsterdam (de Nederlandse belastingbetaler dus) het navolgen programma aangeboden!!!!!!

  1) Bed, bad & broodvoorzieningen 24 op 7!!

  2) GRATIS woonruimte in het CENTRUM van Amsterdam!!

  3) Een GRATIS abo bij een sport/recreatievereniging!!!

  4) GRATIS in het pand voorzieningen voor recreatie én ontspanning!!!

  5) GRATIS medische verzorging alsmede GRATIS tandarts TOP PAKKET ZONDER eigen risico

  6) JAAAAAAAAAAAAAAAAAA, en nu als klap op de vuurpijl, GRATIS 500 euro per maand ZAKGELD……………ehhhhhhhhhhh, ik geloof dat ik dit niet zo goed begrijp cq kán begrijpen!!!

  Dan ff mijn plaatje…….en ik schrijf dit hier godverdomme nu gewoon op!!
  IK…..Nederlandse Autochtone Blanke man, ruim 40 jaar gewerkt waarvan zelfs 24 jaar voor de (Rijks)overheid en absoluut niet wetende hoe een uitkering aan te vragen!!

  Failliet gegaan met een eigen bedrijf welk ik 12 jaar en 5 maanden heb gerund en welk mede door het wanbeleid en de regelneukerij van deze roverheid naar de klote geholpen is. Ik de laatste 4 jaar heb gevochten als een beest om toch maar niet failliet te gaan, een uitkering aan moest vragen bij de gemeente waarin ik woonachtig was…..en war een allochtoon over mijn lot moest gaan beschikken die niet eens de Nederlandse taal beheerste en mij vervolgens ruim 10 (ik herhaal ja, TIEN) maanden liet wachten op een uitkering waar ik dacht recht op te hebben.
  Deze na 10 maanden kreeg nadat ik een advocaat had ingeschakeld welke “de belastingbetaler” middels de gemeente moest betalen……..

  Dit is nog maar slechts een minuscuul klein tipje van de sluier welk ik nu voor u allen heb opgeheven dus denk er maar aan dat ik dit UITERST serieus zal nemen bij de stappen welke ik NU zal gaan maken en waarvan niets en niemand mij meer zal kunnen weerhouden!!

  Ze mogen hun borstjes alvast nat beginnen te maken…..dit gaat niet leuk worden namelijk!

  Wat een God verdomd achterlijk enorm KUTLAND leven wij hier in en wat laten wij ons toch dagelijks steeds meer door onze strotten duwen….. !!!

  Tijd voor actie…..nietwaar!!

  Time to say Goodbay want verder gezanik heeft nog maar weinig doel!!

  Like

 4. Like

 5. Horatius // januari 27, 2019 om 12:06 //

  De totale krankzinnigheid ten top: over pakweg 5 jaar zitten de leden van We Are Here na het verkrijgen van het Nederlandse Staatsburgerschap triomfantelijk in de Amsterdamse gemeenteraad naast GroenLinks en DENK.

  De status van illegaal betekent in Amsterdam een geriefelijk leven op kosten van de hardwerkende autochtoon die de hele zaak financiert via de Gemeentelijke Belastingen en ze pikken het nog ook.

  Een stadspas voor illegalen, hoe verzin je het?

  Niks geen interneringskampementen in afwachting van het repatriëren naar de landen van herkomst maar gratis toegang naar alle mogelijke voorzieningen inclusief gratis geestverruimende middelen om de opgelopen trauma’s te kunnen verwerken.
  Blonde linkse activisten die ze achter hun kont lopen om hun verder de weg te wijzen in ons sociale voorzieningenparadijs terwijl onze ouderen van dagen kunnen creperen, want er moeten nu eenmaal prioriteiten worden gesteld.

  Er zijn talloze gepensioneerden die rond moeten komen van krap 200 euro per maand voor hun dagelijkse levensbehoeften en de noodzakelijke gang naar de huisarts vermijden vanwege het eigen risico.
  De PVV en het FvD zouden hier een Kamerdebat over moeten aanvragen om deze waanzinnige praktijken in de volledige openbaarheid aan de orde te stellen.

  Amsterdam is een schoolvoorbeeld van wanbestuur. Een Linkse Goedmensenmentaliteit die zal uitmonden in een islamitische enclave, een paradijs voor criminelen, mensensmokkelaars, asieladvocatuur, drugsbendes, krakers, souteneurs en bronstige medicijnmannen uit Afrika.

  Eind jaren 60 kwamen een groep mariniers een einde maken aan de wantoestanden bij het monument op de Dam waar langharig werkschuw tuig dag en nacht in hun eigen vuil verbleven tot grote ergernis van de omwonenden en de toeristen.
  Waar de politie volledig faalde om dit probleem op te lossen veegde die mariniers in één enkele actie de hele Dam leeg van dit tuig.

  Die mentaliteit is volledig verdwenen, onze jeugdige generaties hebben blijkbaar andere prioriteiten. Zoals hun stem geven aan Jesse Klaver, die jonge frisse politicus die het zo goed voor heeft met ons klimaat.

  Ze komen er wel achter wat die Klaver in werkelijkheid voor ogen heeft: een multiculturele samenleving van minimaal 25 miljoen inwoners samengepakt in een overbevolkt land met een dominante rol voor de islam.

  Wie niet horen wil zal moeten voelen…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s