Nieuw

Allahu Akbar wordt vliegtuig uitgezet – niks met Islam te maken

Een Boeing 737-800 van de goedkope luchtvaartmaatschappij Transavia zou donderdagmiddag 24 januari ’s middags van Parijs naar Tunesië vliegen en werd omgeleid naar Nice om een gewelddadige passagier van boord te halen. Het vliegtuig landde rond 18.30 uur op de luchthaven Nice-Côte d’Azur (Alpes-Maritimes) bevestigde de gendarmerie op de ochtend van vrijdag 25 januari, volgens France Info.

Een Transavia-vliegtuig heeft vanwege het gevaarlijke gedrag van een passagier een tussenlanding gemaakt in Nice. De man probeerde onder meer de cockpit binnen te komen, bericht France Bleu.

De aanhouding van de man is gefilmd door een medepassagier. Te zien is hoe veiligheidsmensen de tegenstribbelende passagier uit zijn stoel trekken en afvoeren. De man krijst vervolgens “Allahu akbar”, Arabisch voor god is de grootste. De autoriteiten denken niet dat de man terroristische plannen had. Uit onderzoek bleek dat hij psychische problemen heeft.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on Allahu Akbar wordt vliegtuig uitgezet – niks met Islam te maken

  1. Ja uiteraard had de man psychische problemen. Iedereen die dat achterlijke geloof aanhangt krijgt pyschische problemen, dat is inherent aan islam

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s