Nieuw

VK: Gedachtenpolitie onderzoekt man’s ‘Denken’ nadat hij kritiek uitte op transgenderisme

Een man in het Verenigd Koninkrijk werd onderworpen aan een gedachtenonderzoek door de autoriteiten in Humberside nadat hij kritiek had geuit op transgenderisme.

De persoon, die op Twitter de naam “Harry The Owl” draagt, tweette eerder “een transgender is geen vrouw”.

In een serie tweets na het incident legt Harry uit hoe hij voor het eerst een telefoontje kreeg van zijn baas die hem vertelde dat de politie met hem wilde spreken.

Nadat Harry de politie gebeld had werd hem door een agent “die de LGBTQ-gemeenschap vertegenwoordigde” verteld dat iemand hem had gemeld voor haatzaaiende taal en het was de plicht van de politie om te controleren of hij transseksuelen in dienst had genomen omdat die zich dan niet in een veilige werkomgeving bevonden.

Na toe te geven dat de “30 tweets” die werden onderzocht op geen enkele manier misdadig waren, las de ambtenaar toen bizar genoeg een limerick alvorens de kwestie als een “haatincident” te etiketteren en te beweren dat er een slachtoffer was (ondanks dat er geen misdaad is gepleegd).

“Dit is waar het ongelooflijk sinister wordt,” schrijft Harry. “De agent vertelde me dat hij met mij moest praten, want ook al had ik geen enkele misdaad begaan, hij moest (en ik citeer) ‘mijn DENKEN controleren’ Ernstig. Eerlijk gezegd”.

“Uiteindelijk las hij me de les. Hij zei: ‘Soms groeien de hersenen van een vrouw het lichaam van een man in de baarmoeder en dat is wat transgender is. Je kunt je mijn reactie voorstellen,” zei Harry.

De agent zei toen tegen Harry dat hij op zijn woorden moest passen, anders zou hij ontslagen worden uit zijn baan voor haatdragende taal.

In het Verenigd Koninkrijk worden zogenaamde “haatincidenten” als zodanig geregistreerd als de gekwetste persoon zichzelf als slachtoffer ervaart, een norm die niet vereist dat er een misdrijf heeft plaatsgevonden.

Bron:

UK: Hate Crime Police Investigates Man’s Thinking After He Critisized Transgenderism

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

2 Comments on VK: Gedachtenpolitie onderzoekt man’s ‘Denken’ nadat hij kritiek uitte op transgenderisme

  1. Grappig eigenlijk als je bedenkt dat moslims en negers nou niet bepaald homo of genderverknipt vriendelijk zijn!? Dus doelgericht antiblanke policy. Ze gaan echt zulke oorlog krijgen met ons. Eens gaat het stoppen en ook echt.

    Liked by 1 persoon

  2. Finally Admitted! “New” Tech Can Beam Voices Directly into Your Head

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s