Nieuw

Scholiere (17) wordt aangevallen door dronken asielzoekers en vervolgens overreden door bus

foto slechts ter illustratie

Een 17-jarig meisje raakte zwaargewond in Minden in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen nadat ze werd lastiggevallen door twee dronken mannen. In een poging om aan haar belagers te ontsnappen, sprong ze op een traag rijdende bus. Maar een dronken Afghaanse vluchteling trok aan de haren van het meisje en sleepte haar van de bus af, waarna ze viel en door het voertuig werd overreden.

Volgens een verklaring van de politie werd de scholiere herhaaldelijk lastiggevallen door de 22-jarige Afghaanse vluchteling en een kompaan (21) terwijl ze zaterdagavond samen met een vriendin op de bus stond te wachten bij een busstation in Minden, bij Hannover.

HLN >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10044 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on Scholiere (17) wordt aangevallen door dronken asielzoekers en vervolgens overreden door bus

 1. Duchesne // januari 25, 2019 om 12:17 //

  Doet me denken aan dat meisje in Hilversum ofzo, die op het spoor werd gevonden na de halve stad te zijn doorgevlogen….zelfdoding is niet altijd het juiste woord, maar wel een verrekt mooie uitdrukking om niet verder te hoeven onderzoeken en meer politiek niet gewenste antwoorden te produceren…
  Je moet behoorlijk laag van soort zijn om een scheiding tussen wel en niet politiek “correct” gewenste antwoorden te produceren…..je bent dus journalist, analist in dienst van de overheid of leidinggevende egens in het overheidssysteem op politieke voorspraak om zo laag te kunnen zijn. Hoe noemde de Sovjets dat ook al weer, politiek commisaris ofzo….die met het petje met rode ster, armband en revolver om direct de partijlijn te handhaven….

  Iedere dag worden scholieren aangevallen en beroofd en erger door allchtonen, simpelweg omdat er geen gevolg is qua straf of risico qua boze ouder met weerbare famillie die zelf even komen om te regelen en te corrigeren wat gecorrigeerd moet worden.
  Anoniemiteit is voor dit soort lui een geweldig cadeau, net als privay wetgeving, welke meer als repressie werkt voor de burger dan als bescherming…..

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s