Nieuw

Politie adviseert leerlingen om niet meer alleen over straat te gaan in het diversiteitsparadijs van Frans Timmermans

 Leerlingen van het Amadeus Lyceum in Vleuterweide (Utrecht) wordt geadviseerd in groepjes van en naar school te fietsen en terughoudend te zijn met het opvallend dragen van aantrekkelijke roofbuit, zoals speakers of koptelefoons.

Tot nu toe heeft de politie drie aangiftes binnen en loopt het onderzoek naar de identiteit van de daders. Die zouden lichtgetint en tussen de 14 en 16 jaar oud zijn, en met Marokkaans straataccent spreken. Zij zouden zich voortbewegen op omafietsen.

Telegraaf >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10044 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

5 Comments on Politie adviseert leerlingen om niet meer alleen over straat te gaan in het diversiteitsparadijs van Frans Timmermans

 1. Duchesne // januari 24, 2019 om 21:45 //

  Enkel in Utrecht…?

  Liked by 1 persoon

 2. Lichtgetint…….ZAL TOCH NIET WAAR ZIJN,
  DAT HOOR JE NOU NOOIT.

  Like

 3. Ze doen weer lekker makkelijk. In plaats van ze te gaan op pakken moeten scholieren maar niet meer alleen fietsen. Hopelijk gaan de ouders nu eens niet links stemmen. En pleur die crimineeltjes er nu eens gewoon uit. Hier geboren of niet. Dubbel paspoort af pakken en uit zetten.

  Like

 4. politiek profeet // januari 25, 2019 om 12:44 //

  In dit geval zou een burgerwacht opgericht dienen te worden die de schooljeugd begeleid van en naar school.,politie doet schijnbaar niets/te weinig ,dan ben je als ouder verplicht om je kind zelf te beschermen.

  Like

 5. Fransdo // april 7, 2019 om 14:08 //

  Kunnen we geen lokkinderen inzetten met een ghettoblaster, een I-phone en een koptelefoon?

  Trouwens die huidskeur van die daders, pas maar op want ‘ies raciestiesch’

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s