Nieuw

Moslims bespuiten homo’s met zuur

Buiten een nachtclub voor homo’s, in Londen, vielen 9 moslims de gasten aan toen ze de nachtclub verlieten, onder andere spoten ze een soort zuur op hen.

De negen beoefenaars van de zogenaamde “vreedzame en humane” religie werden beloond met een gevangenisstraf van 18 maanden tot 17 jaar.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7729 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

10 Comments on Moslims bespuiten homo’s met zuur

 1. trebor2110 // januari 24, 2019 om 08:36 //

  heel langzaam in een bak met zuur laten afzakken .

  Like

 2. Hoe komen die aan dat (salpeter)zuur?

  Het schijnt van de pijnlijkste dingen te zijn die er zijn.

  Ik ben toch gelukkig dat ik ten heden dage geen homo ben.

  Je ziet dat bij homo’s de overlevingskansen afnemen, sterker nog, zij kunnen zichzelf niet reproduceren dus zijn een uitstervend ‘ras.’

  Volgens David Icke is het een ‘set up’ om de blanke genocide te versnellen.
  Ze zouden mensen van kinds af aan geïndoctrineerd hebben zodat ze door psychische problemen (ADHD, ADD) bewust kiezen voor hetzelfde geslacht.
  Als dit klopt, is homoseksuualiteit altijd al zo tegennattuurlijk geweest als verondersteld.

  Ik zou eens dringend met David Icke moeten praten, maar ik hou me momenteel gedeisd.
  Dit is onbekend terrein.
  Ik heb er godverdomme spijt van dat ik op HLN een account met mijn echte naam had aangemaakt, maar dat was natuurlijk voor ik wist wat voor nieuws ze ons allemaal onthouden.

  Ze kennen mijn standpunten en ik vrees voor een mogelijke afrekening. Een (tragisch) ongeluk of zo…

  Mijn berichten kwamen er meestal niet op, omdat zij de vinger op die zere plek leggen dat ze juist met veel poespas proberen te verbergen.

  Nu zit ik er een beetje mee dat ze mijn naam hebben.

  Ik ben een man, en draag door omstandigheden de achternaam van mijn moeder.

  Ik zou mijn achternaam kunnen laten aanpassen, (het is trouwens een hele mooie, mijn echte familie heeft Duits bloed en woont voor het grootste deel aldaar)

  Ik zit er nog over na te denken, want wie weet op wat voor zwarte lijst ik terecht ben gekomen online.

  Een moeilijke keuze uiteraard, omdat al mijn oude kennissen en vrienden mij voor altijd kwijt zullen zijn.

  Aan de andere kant hebben ze mij ook allemaal laten stikken.

  Welkom in het echte leven! Een wereld vol met rotzakken die de mentale kracht niet bezitten om aan degelijke zelfreflectie te doen.

  Oordelen, vooroordelen, respect moet je verdienen, (en zo niet mag je als stront behandeld worden) feministische bankiers die op me trachten neer te kijken, een hoofddoek achter de kassa van het Kruitvat, dom, domme mensen, overal om me heen.

  In hun eigen comfortabele nep-luchtbelletje.

  Verlos ons van de domheid om ons heen.

  Ik geloof dat het een mensenrecht is om niet met marginalen en onwetenden te moeten samenleven.

  Like

 3. Scrutinizer // januari 24, 2019 om 13:12 //

  @Chip

  HLN?
  Ik neem aan dat u Belg bent.
  Welnu, sinds enkele jaren is het in Belgie veel makkelijker om van naam te veranderen. Voornaam is een fluitje van een cent en zelfs achternaam doet men niet zo moeilijk over (doch wordt iets meer onderzocht). En het hoeft op zich niet een van de namen van je ouders te zijn (meen ik). Zo kan je bijvoorbeeld iets toevoegen. Stel je heet Jansens en je wil chique doen dan kan je er d’Anvers van toevoegen, zodat het met die petite d lijkt alsof je van adel bent. Dat mag, zolang men maar niet veronderstelt dat je pretendeert van een bestaande bekende familie te zijn. Veranderen in d’Udekem d’Acooz zal dus niet geaccepteerd worden.
  Nu, bij een toevoeging, blijft de root wel dezelfde. Switchen naar bv. Peeters (i.p.v. Jansens) kan zeker als je andere ouder zo heet(te). Of je Jansens kan vervangen door iets totaal anders (zonder familieprecedent) weet ik niet. Maar je zou het kunnen proberen. En als je het dan toch doet, maak er dan meteen iets leuks van: Danneskjold de Rover bv.
  (wie ooit Atlas Shrugged las weet dat dit alludeert op Ragnar Danneskjold)

  ==

  Overigens: men valt u niet aan omdat u homo BENT maar omdat ZIJ DENKEN dat u het bent. Dus louter en alleen het niet zijn, volstaat niet om te overleven als je aggressor denkt dat je het wel bent.
  Zelf was ik altijd 100% straight maar erg conservatief. Niet geinteresseerd in one night stands doch uitsluitend in een serieuze relatie met potentieel. Maar die ga je niet aan met zomaar de eerste de beste snol met grote tieten, dus was ik erg selectief, waardoor ik jarenlang alleen was en ook niet met one night stands gezien werd. Daardoor dachten velen dat ik een “verkeerde” was. Op zich kon me dat niet schelen maar 1 keer werd ik wel agressief belaagd. Neen, was geen Moslim, eerder een soort neonazi, midden jaren ’90.
  Gelukkig liep het goed af maar vandaag de dag is het leven riskanter zoals bovenstaand artikel ook toont.
  Punt wat ik wil maken is: louter en alleen hetero zijn, beschermt u niet tegen mensen die onterecht denken dat je homo bent. Hou dus rekening met de perceptie en bedenk hoe je die kan beinvloeden.
  Wat ik tegen had, was mijn goede opvoeding. Iemand met zoveel goede maniertjes, moet toch wel homo zijn. Alsof alleen een onbehouden boer een echte vent is. Beleefdheid, nette kledij etc. werd kennelijk door de basse klasse gezien als verwijfd eerder dan als aristocratisch. Misschien had het regelmatig gebruik van scheldwoorden me een stoerder imago gegeven? Of zo’n cowboy/mijnwerkersbroek die tegenwoordig iedereen draagt. Maar daar wil(de) ik niets van weten (en dat was later trouwens een van de enige zaken die ik ooit aan mijn vrouw veranderd heb: jeans heeft geen plaats in onze familie).
  Ik heb geen idee hoe het zou zijn om anno 2019 single tiener of twintiger te zijn. Een stoer image zal ook vandaag wel in je voordeel zijn, neem ik aan. Hopelijk heb je wel iets aan mijn tips.

  Liked by 1 persoon

 4. *Overigens: men valt u niet aan omdat u homo BENT maar omdat ZIJ DENKEN dat u het bent. Dus louter en alleen het niet zijn, volstaat niet om te overleven als je aggressor denkt dat je het wel bent.*

  Verdomme. 🙂

  Ja bedankt voor de tips Scrutinizer.
  Ik wacht nog even met mijn naam te veranderen, maar wanneer ik voel ‘nu ben ik er klaar voor’ zal ik hem laten veranderen.

  Ofschoon, goedgemanierrd en chique (of classy) zie ik er niet echt als een homo uit, en durven mijn ogen weleens een universele taal spreken. 🙂

  Toch voorzichtrig zijn, want die multi-kut-samenleving brengt mij in potentieel gevaar.

  Like

 5. Dit is ook een kut-toetsenbord.

  Like

 6. Scrutinizer, mensen zijn gek. In de jaren eind 1980 tot 1995 was het mode voor jongens en meiden sowieso al van tijden, om in huidstrakke ballenknijpers te lopen, en je was toen amper de spot van anderen en voor homo uitgemaakt. Tussenliggende jaren was modebeeld verdwenen, later kwamen de baggy trends van die rapper industrie, en wie dan nog een klassieke mustang skinline droeg was homo en werd met vreemde ogen bekeken. Nu lopen de
  jongens weer in die hele enge skinny of onnozel strakke trainingsbroek, en is het opeens geen homo meer? Het buitenlands gajes wat hier huist maakt die intolerantie nog erger, Het is bedroevend hoe mensen denken en soms handelen. Ik heb niks tegen homo’s,

  En @ Chip, ik geloof niks van die David Icke, dat dat ingeprent word bij kinderen. De geaardheid kan je niet aanleren, dat zit in je genen, dat zou je toch wel moeten weten onderhand. Verwijft gedrag is wat anders, maar maakt nog geen homo. Zulke mensen als Icke vertrouw ik niet helemaal. Als je ziet hoe jonge jongens tegenwoordig erbij lopen, staan net zolang als de meiden voor een spiegel, haartjes goed, strak broekie en gezalfd velletje, dat is verwijft, geen kerel, maar ook geen homo. Dan nog heb je tussenfases van Bi tot…

  Laat onze eigen anders geaarde medemensen met rust en respecteer ook hun hoe ze zijn. Ik draag skinnies met 48 jaren oud, maar kom echt niet als nicht over, en word nooit lastig gevallen, mijn blik zegt daar genoeg. Jammer voor die slachtoffers door die buitenlanders, ze zoeken ook de zwakken uit, en met z’n aantallen durven ze wel. Er zijn genoeg homo’s met spierballen of martial arts kennis, maar die durven ze niet aan. probeer die eens tuig van de richel.!

  Like

 7. Het zou toch kunnen? Of je het nu geloofd of niet.

  Like

 8. @JTPRF, zoals Manny, de kompaan van Tony Montana uit Scarface in de jaren ’70-80.
  Spannende latexbroekjes om vrouwen met je strakke mannelijke kont te versieren.

  Het zou grappig zijn moest iedereen zich terug kleden naar die tijdsgeest.
  Ik denk dat de islamieten vanzelf gaan lopen.

  Like

 9. Jep, ze zoeken de zwakken uit.
  Het zijn lafaards.
  Niets tegen homo’s overigens, laat dat duidelijk zijn, maar die vettige dubbelzinnige praat van sommige (verwijfde) homo’s mozt ik niet horen, want als ik dat hoor, dan ben ik weg en als iemand mij dan tegen houdt, krijgt die mot.
  Ik geloof dat ik het recht heb om niet met zulke vetzakkerij geconfronteerd te worden.

  Daar wordt in Europa gretig misbruik van gemaakt, zie de homo-parades van die venten met zwarte leren shortjes.
  Zo iemand moet uit mijn buurt blijven, en dat zal hij geweten hebben.
  Hou je homo-dinges – net als het islam-geloof – achter gesloten deuren.

  Like

 10. Ja Chip, dat is de wereld van vandaag, deze groepen krijgen een platform. Maar dan nog,
  die aangevallen gasten hebben er niets mee van doen. En mij viel nog geen een gay type
  lastig, en de parade in de grachten is al zo lang, je hoeft er niet naar te kijken. Ik word overigens
  alleen of hoogstens geconfronteerd met die lui op tv, maar ik kijk al vele jaren geen tv meer. weg gegooid dat ding. We zijn onze natuurlijke basis, de saamhorigheid cq solidariteit verloren.
  Daarin bestaat ook redelijkheid, maar onverschillig zijn, en ieder voor zich kan nooit niks worden zo.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s