Nieuw

Martelde lesbische vrouw terwijl ze door zijn vriend verkracht werd – na zes maanden vrijgelaten en beging meteen nieuwe misdaden

"Bro, ze menstrueert!" schreeuwden de asielzoekers en lachten haar uit voordat ze aan de folterverkrachting begonnen. Abokor werd later gestraft door het Hof van Beroep - een half jaar gevangenisstraf. Zijn metgezel kwam weg met slechts drie maanden gevangenisstraf.

De Afrikaan Abokor, 24, nam deel toen een jonge lesbische vrouw op brute wijze werd verkracht door asielzoekers in Örebro. Toen de vrouw door een raam probeerde te vluchten, verbrandde Abokor haar met een sigaret. Maar de Afrikaan ontsnapte met slechts zes maanden gevangenisstraf – en toen hij weer vrijgelaten werd, begon hij onmiddellijk nieuwe misdaden te plegen.

Hassan (Arabier)

Abokor, wiens ouders respectievelijk uit Somalië en Ethiopië komen, werd op 10 juli 2016 in de rechtbank veroordeeld wegens het te samen met een enkele jaren jongere Arabier groepsverkrachten en mishandelen van een vrouw in haar appartement. Het misdrijf vond plaats in verband met een afterparty.

De vrouw, die de daders had verteld dat ze lesbisch was en een vriendin had, was op dat moment dronken en was in bed in slaap gevallen toen haar jeans en slips plotseling afgerukt werden.

Bro, ze menstrueert! lachte een van de asielzoekers volgens de getuigenis van de jonge vrouw.

Ze heeft verklaard dat de mannen na het uitlachen haar op de grond trokken en dat de Afrikaan en de Arabier haar vervolgens om de beurt vaginaal verkrachtten. Naar verluidt zouden ze haar armen hebben vastgegrepen toen ze haar omdraaiden.

De vrouw verklaarde dat ze gedwongen werd om geslachtsgemeenschap te hebben.

– Je moet je afspoelen. Nu is het mijn beurt! Hoorde ze iemand uitbarsten na de eerste gemeenschap.

Een buurvrouw hoorde hoe de vrouw in verband met de gebeurtenis schreeuwde: “Ik wil het niet!”

Bij één gelegenheid tijdens de seksaanval probeerde het slachtoffer te ontsnappen uit het appartement, deels door het raam en deels door de voordeur. Toen werd ze mishandeld door Abokor, die haar herhaaldelijk in het gezicht sloeg en haar met een sigaret op haar dij verbrandde.

Om 08.30 uur ’s ochtends hoorde iemand in een van de lokalen van de OT-groep [verzorgingstehuis] in Örebro een jammerend geluid. Een medewerkster hoorde dat iemand huilde en liet de jonge vrouw voor de deur naar binnen die bijna naakt was met alleen een t-shirt aan. Het personeelslid wist niet meer of de vrouw een slipje droeg, maar herinnert zich dat ze huilde en zichzelf naar voren stortte om haar te omarmen.

In een kamer kreeg de jonge vrouw een deken en begon de beestachtige daad waaraan ze in haar eigen appartement was blootgelegd geweest te vertellen. Ze was erg verdrietig en vertelde in detail hoe beide daders om haar menstruatie hadden gelachen en dachten dat het erg leuk was om er grappen over te maken. De verkrachte vrouw wilde niet alleen zijn en toen het personeel haar naar huis wilde brengen, weigerde ze terug te keren naar het appartement. In plaats daarvan wilde ze naar haar vriendin en haar moeder.

Het verkrachtingsslachtoffer had plannen om te gaan studeren, maar dat lukte haar niet omdat ze zich na de verkrachting zo slecht voelde. Op Facebook heeft ze beschreven hoe ze zelfmoord probeerde te plegen.

In januari 2017 werd Abokor door de rechtbank Örebro wegens grove verkrachting en mishandeling veroordeeld tot 4 jaar en 3 maanden gevangenisstraf. Tegelijkertijd werd Hassan veroordeeld tot twee jaar gevangenisstraf wegens ernstige verkrachting.

Tegen het vonnis werd echter beroep aangetekend bij het Hof van Beroep, waardoor de straf aanzienlijk werd verlaagd.

Op 7 april 2017 kondigde het Hof van Beroep Göta het nieuwe vonnis aan. Abokor was volledig vrijgesproken van verkrachting op grond van het ontbreken van DNA-bewijs in de vorm van sporen van zijn sperma. In plaats daarvan werd hij alleen wegens het mishandelen van de vrouw tot zes maanden gevangenisstraf veroordeeld. Hassan, die uit Libanon komt en vandaag de dag 21 is, werd veroordeeld wegens ernstige verkrachting, maar ontsnapte nu met slechts drie maanden gevangenisstraf, schreef de Zweedse staatszender toen.

Al in november 2017, hetzelfde jaar, was Abokor weer een vrij man – en begon direct na zijn de vrijlating nieuwe misdaden te plegen. Twee dagen voor kerstavond werd hij betrapt toen hij gewapend met een mes in de openbare ruimte in Örebro rondliep. Uit het onderzoek blijkt dat hij zich schuldig heeft gemaakt aan een geval van ernstige drugsmisdrijf, drie gevallen van kleine drugsovertredingen en twee gevallen van overtreding van de messenwet.

De straf werd dit keer een proeftijd toen Abokor eind oktober 2018 werd veroordeeld door de Örebro-rechtbank. Hij werd eerder veroordeeld voor onder andere brandstichting, mishandeling en illegale bedreigingen.

Sindsdien wordt hij nog steeds onderzocht op soortgelijke misdrijven. Op 8 januari 2019 belandde de laatste rechtszaak tegen de Somaliër bij de rechtbank van Solna. Abokor wordt ook deze keer vervolgd voor drugsovertredingen en schendingen van de messenwet.

Abokor heeft de Zweedse nationaliteit gekregen en kan daarom met de huidige wetgeving niet worden uitgezet. Zijn compagnon Hassan ontliep na de verkrachting ook deportatie- ook al had hij geen Zweeds staatsburgerschap.

Bron:

Torterade lesbisk kvinna när hon våldtogs av hans kompis – frigavs efter ett halvår och fortsatte begå brott direkt

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7729 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Martelde lesbische vrouw terwijl ze door zijn vriend verkracht werd – na zes maanden vrijgelaten en beging meteen nieuwe misdaden

 1. koddebeier // januari 24, 2019 om 14:30 //

  LInks Zweden en haar linkse rechters verdienen de doodstraf, heel langzaam uitvoeren aub !

  Liked by 1 persoon

 2. Jack vanderVeen // januari 24, 2019 om 18:53 //

  Men kan zeggen wat men wil.
  Die halve Somaliër Abrokor timmert wel aan de weg. Zeer ondernemend.
  Heeft in een paar jaar reeds tientallen op zijn naam en is derhalve heel actief.

  Like

 3. Duchesne // januari 24, 2019 om 21:56 //

  Wie roofdieren in huis haalt moet niet denken zelf niet gebeten te worden….dankbaarheid is geen eigenschap bij mensachtige dieren……eigen schuld eigenlijk, of schuld van het zwijgen vnande pers waardoor mensen niet voldoende zijn voorgelicht en de werkelijkheid word verstopt….

  ..zomaar een vraag: zou je de pers misschien mede verantwoordelijk kunnen beschouwen als het gaat om dit soort zaken die voortkomen uit een vals voorgezet wereldbeeld? En zo ja, stopje dan journalisten in de cel of hoofdredacteuren of directeuren en aandeelhouders? Immers ze zijn allen medeplichting aan het faciliteren van misdaad, ieder op het eigen niveau…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s