Nieuw

Mark Rutte pleit voor een wereldregering

Place de la Republique in Parijs

Hij zal zelf ook wel inzien dat tegen de tijd dat hij in aanmerking komt voor een baantje bij de EU, die EU net ontploft.

Want dat de EU ontploft is niet de vraag, het is alleen de vraag wanneer. En het zou al helemaal slecht op zijn CV. staan als dat net gebeurt als hij er de baas van is. En Mark Rutte is ambitieus genoeg om verder te kijken. En ook chantabel genoeg om in aanmerking te komen, gok ik.

Er staat een hoop poep in die twee tweets en er komen er nog meer. Mark Rutte is blijkbaar een klimaatveranderingsgelovige (is er überhaupt nog iets dat de VVD onderscheidt van GroenLinks ?). Niet dat hij het zelf gelooft, zo dom zal hij wel niet zijn, maar hij ziet het nut er van om het als instrument in te zetten om globalisme op te dringen en bevolkingen af te persen.

Het klimaat verandert, al 5 miljard jaar. En het is veranderd richting leefbaar. Van een gloeiende massa lava tot de bewoonbare planeet die we nu hebben. Daar had de mens nul invloed op. Het grootste deel van die 5 miljard jaar bestond de mens niet eens.

Ik begin niet eens met argumenten waarom de mens er geen invloed op zou (kunnen) hebben. Lees dit maar.

En voor alle CO2 paniekeerders heb ik een vraagje. Weet je wat dit is ?

Dat is een weergave van een tomatenplantenkweekruimte, dat spul waar jullie teveel van gerookt hebben (hetzelfde geldt voor alle andere indoor landbouw). In het midden zie je aangegeven staan dat er een CO2 censor hangt. Die ‘gasfles’ rechts is gevuld met CO2. Omdat planten CO2 nodig hebben. CO2 is goed. CO2 is niet dodelijk en het is maar de vraag of er überhaupt teveel van kan zijn in de atmosfeer.

In zijn tweede tweet maakt Rutte de hele wereld verantwoordelijk voor problemen van landen die nu – of in de nabije toekomst – in hun bestaan bedreigd worden door klimaatverandering.

Er zal heus hier en daar wel een eilandje onder de zeespiegel verdwijnen. So what ? Sinds wanneer gives Rutte a single fuck ? Die kerel heeft massaal jihadisten gefinancierd in Syrië om christenen af te slachten, had er geen moeite mee om een vliegtuig met 200 Nederlanders uit de lucht te laten schieten om Rusland te framen. We hebben weinig premiers gehad die meer bloed aan hun handen hadden. En nu maakt deze koel berekenende moordenaar zich druk om een eilandje ?

Maar de toon is gezet in deze twee tweets; ‘de wereld(gemeenschap)’, want dat is het hele punt van de klimaathysterie.

Hij grossiert weer in het aan elkaar rijgen van onzin. Wij veranderen niet het klimaat al honderden jaren. We bouwen wel eens een dijk. En dat gaat ons redelijk af, en daarom zouden wij ook wel de laatsten moeten zijn die zich zorgen maken over iets betwistbaars als menselijke invloed op klimaatverandering of een beetje stijging van de zeespiegel.

Het Westen, zeker in Europa heeft de schoonste industrieën.

De dynamo’s van ‘onze’ windmolens worden gemaakt in China.

Het mijnen van de grondstoffen daarvoor resulteert in China in dit:

Windmolens zijn vies, heel erg vies. Maar het is ver van ons bed, dus we zien het niet. China hoeft geen CO2 boetes te betalen, net als India, omdat ondanks dat China de grootste economie ter wereld heeft, het geclassificeerd wordt als ontwikkelingsland. Afrika, dat de grootste producent is van de grootste vervuiler, namelijk de mens, betaalt vanzelfsprekend ook niks.

Alleen de meest innovatieve landen die uit zichzelf al kozen om ‘de boel op te schonen’ worden bestraft.

De klimaathysterie, is zoals zoveel alleen bedacht om blanken te onteigenen. On top of that wordt onze natuur vernietigd, en ons milieu vergiftigd, om het klimaat te redden:

Nederland gaat ontbossen om plaats te maken voor beton, snelwegen, windmolens en zonnepanelen

Alles voor het milieu – Duitsland gaat bossen kappen om windmolens te plaatsen

Wegens sluiting kerncentrales – Duitsland kapt oerbos om smerige bruinkoolmijn te ontginnen

Milieuvervuiling is veel erger dan een beetje CO2 uitstoot waardoor bossen zich herstellen – maar we laten de Derde Wereld gewoon doorgaan met het vertiefen van de planeet

Heel Nederland reist af naar de Waddeneilanden om ze schoon te maken als er wat containers van een schip vallen, en negers don’t give a flying fuck. Die plastic flessen in Lagos, Nigeria, liggen er al tien jaar.

De enigen die de wereld schoon houden zijn blanken, omdat we de enigen zijn die beseffen wat de importantie daar van is.

Blanken vervuilen de wereld niet. Aziaten en Afrikanen wel:

Die initiatieven om het plastic uit de zeeën te vissen komen van blanken.

En wij zijn niet degenen die er de meeste rotzooi in gooien. Wij hebben industrie ja, wel steeds minder, en ja dat is vervuilend, maar we zijn ook de enigen die naar oplossingen zoeken, en ze vinden en toepassen, om dat schoner te maken.

Klimaat is niet het probleem, daar kunnen we niks aan doen. Al 5 miljard jaar niet.

Milieuvervuiling en natuurvernietiging wel. En voorlopig worden natuur en milieu bedreigd door klimaatmaatregelen met een zeer onzekere uitkomst.

Maar ik zal wel een vuile blanke rechts-extremistische ultranationalist zijn als ik daar toevallig wel om geef.

Als je geeft om natuur en milieu moet je je teweer stellen tegen globalistische klimaatdictators als Mark Rutte.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10060 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

14 Comments on Mark Rutte pleit voor een wereldregering

 1. Wereldregering??
  Als hij nou eens zou beginnen om een klein landje als Nederland fatsoenlijk te regeren, dat krijgt ie nog niet eens voor mekaar.

  Liked by 1 persoon

 2. Natuurlijk praat de premier poep maar de man weet nu eenmaal niet beter en dus zullen we het daar mee moeten doen. Overigens sta ik niet eens zo afwijzend tegenover al die klimaatdoelen al is het dan om de verkeerde redenen.

  Ik bedoel dit, ik adem ook lieve schone lucht in en als al die klimaatmaatregelen dat bereiken dan ben ik blij. Dat ze dit doen onder het valse voorwendsel van klimaatverandering och …. laat toch, ze weten nu eenmaal niet beter.

  Overigens hoop ik niet dat hij bedoelt dat, om de problemen van die andere landen op te lossen, we de bewoners daarvan allemaal hier heen moeten halen want dat is het paard achter de wagen zoals al tientallen jaren blijkt. Overigens denk ik dat de werknemers van sociale diensten daar wel blij mee zouden zijn, het houdt hen zelf van de straat.

  Liked by 1 persoon

 3. Die zogenaamde zuivere lucht is een grote melkkoe ! http://humansarefree.com/2019/01/new-virus-is-putting-people-in-bed-for.html

  Like

 4. Ja lekker Mark: hij weet ook wel dat al die vervuilende landen hem nu al ontslaan van enige verantoordelijkheid voor het laten slagen van deze bull-shit-missie. Hij kan altijd handenwringend naar al die landen wijzen en zeggen: ze LUISTEREn gewoon niet, Kan hij mooi doorgaan met zn zinloze luxe leventje, weer in een duur kantoor onzin-dingen bedenken die de belastingbetaler ertoe moeten dwingen om voor hem en z’n boevenvriendjes te blijven dokken. Hij is een oplichter.

  Like

 5. tim pietersen // januari 24, 2019 om 18:01 //

  ‘belt and road’

  Like

 6. 3000 ppm ga je dood zei de eikel uit california tegen mij. Wist niet dat CO2 giftig was zoals CO vuurde ik terrug. Was hetzelfde volgens hem.

  Like

 7. edwin vissers // januari 25, 2019 om 08:15 //

  Met betrekking tot moeilijk te accepteren en onaangename waarheden, is een foto meer dan duizend woorden waard. De hieronder getoonde foto’s werden gemaakt van NASA-satellietbronnen, ze zijn echt alarmerend. Deze beelden bieden schokkend en onweerlegbaar bewijs van de aanhoudende mondiale aanpak van klimaatengineering / geo-engineering / zonnestraling op onze planeet en haar levensondersteunende systemen. Zeer giftige zware metalen en chemicaliën die systematisch in onze atmosfeer worden gespoten door straalvliegtuigen als onderdeel van de programma’s voor geo-engineering en zonnestraling (SRM) worden gemanipuleerd met extreem krachtige radiofrequentiesignalen. Deze signalen worden vanuit talloze locaties over de hele wereld verzonden vanaf verschillende soorten transmissieplatforms (ionosfeerverwarmingsinstallaties zoals HAARP, SBX-radar, NEXRAD, enz.). De invloed van de microgolftransmissies op wolkenformaties is diepgaand en zeer zichtbaar ( in sommige scenario’s worden vierkante wolkformaties gemaakt ).

  In de reeks NASA-satellietbeelden hieronder zijn veel variaties van de impact van radiofrequentie-wolken waar te nemen. De mate waarin de aanhoudende klimaattechniek / klimaat / interventie / weer oorlogvoering de aardse atmosfeer en levensondersteunende systemen verstoort, is nu al catastrofaal en escaleert snel over de hele wereld.

  Like

 8. Als dit artikel nu ook het grote publiek zou bereiken en ook zou gelezen worden met een beetje gezonde logica dan zou het niet anders kunnen of dit artikel zou toch heel wat meer mensen verder laten nadenken en als dit niet het geval zou zijn, dan zijn de mensen nog dommer dan ik dacht

  Like

 9. politiek profeet // januari 25, 2019 om 12:35 //

  Er komt een heugelijke dag die begint met de bestorming van het binnenhof ala de bestorming van de Bastille .
  De ketel staat op een hoog vuur, het kookpunt nadert,een volkswoede zal zich een weg banen door de menigte politici en de deugmensen……
  Die dag ontketend de volkswoede.

  Like

 10. Lulhannes. In Den Haag zegt men: ‘Je lult lekker, je vreet beter’.

  Liked by 1 persoon

 11. @politiek profeet // januari 25, 2019 om 12:35 //

  Lijkt me een dag om nooit meer te vergeten. 😉

  Like

 12. Eigen volk eerst // januari 25, 2019 om 17:04 //

  Die man is geobsedeerd door macht. Een wereldregering met hem aan de macht zeker? Zou hij als klein jongetje gepest zijn?

  Like

 13. Teveel Rutte-Jenever?
  Rutte geeft eens per week geschiedenisles op scholen?

  Rutte vraagt in advertentie Nederlanders om ‘broze bezit’ te beschermen.

  Rutte zaait angst met ‘vaasjesbrief’ (Analyse)

  Like

 14. Rutte zou wegens landverraad moeten worden veroordeelt tot TBS.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Mark Rutte pleit voor een wereldregering | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s