Nieuw

Mark Rutte doet alsof hij kwaad is op Brussel – er komen verkiezingen aan

Rutte is aanwezig bij het World Economic Forum in Davos, waar de globalisten overleggen hoe de wereldslavernij in te voeren.

Rutte is kwaad op Brussel, want:

„De Europese Commissie treedt niet op tegen Italië, legt het land geen boete op vanwege het schenden van de begrotingsregels.”

Dat is nogal hypocriet van Rutte, omdat punt 1 Italië niet de 3% norm overschrijdt en punt 2 Frankrijk dat wel doet in een poging om de gele hesjes af te kopen:

Begroting van Frankrijk nu beroerder dan die van Italië door afkooppoging Macron van de ‘Gele-Vesten’

Het is dan ook niet de Italiaanse begroting die Rutte dwarszit anders zou hij wel protesteren dat Brussel niet tegen Frankrijk optreedt, maar het feit dat Salvini dwarsligt bij de geplande genocide op de Europeanen. Dat Brussel Italië niet aanpakt ondermijnt volgens Rutte het vertrouwen van Nederlanders in de Europese Unie, schrijft de Telegraaf.

Als Rutte zijn oor eens buiten zijn echoput te luisteren zou leggen, zou hij misschien te horen krijgen dat wij niet uitgeroeid willen worden door een illegale dictatuur die ons aan het vervangen is door negers en moslims.

„Dat zorgt voor wantrouwen tussen Noord en Zuid”, vervolgde de premier.

Zijn dictatuur scheurt in stukken waar hij bij staat en hij begint het door te krijgen. Mooi.

Aan alle kanten en langs meerdere breuklijnen:

Rutte was ook zeer kritisch over de verdeeldheid tussen Oost en West.

Rutte is een fanatieke omvolker:

Er is een totaal gebrek aan solidariteit op het gebied van het vluchtelingenprobleem. De aantallen zijn echt niet heel groot.

De aantallen zijn echt niet heel groot‘. Nederlanders zijn een minderheid in de grote steden, moordenaar ! En het is de schuld van de VVD. De laatste 50 jaar zat de VVD bijna onafgebroken in het kabinet:

Er komen verkiezingen aan, dus maakt de Telegraaf weer pro-VVD koppen:

Dat klinkt alsof Rutte kritisch is op Brussel, maar in werkelijkheid wil Rutte juist meer EU en een meer totale genocide.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10060 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

4 Comments on Mark Rutte doet alsof hij kwaad is op Brussel – er komen verkiezingen aan

 1. Tja, Rutte is niet goed bezig maar dat weten wij ook al jaren en dit onderstreept dat maar weer eens. Hij moet naar Nürnberg, niet naar Brussel.

  Liked by 1 persoon

 2. Ik snap niet waarom deze criminele organisatie verboden wordt.
  Met 28 zware veroordelingen kun je namelijk niet meer van incidenteel spreken.

  Like

 3. Asielverzoeken piekte 22 procent in Frankrijk, duik in populistische landen

  Frankrijk zag een stijging van 22% in asielaanvragen in 2018, terwijl landen geleid door populistische regeringen zoals Italië en Oostenrijk de aanvragen zagen kelderen, aldus Le Monde.

  Volgens het Franse ministerie van Binnenlandse Zaken waren er in 2018 122.743 asielaanvragen, voornamelijk uit Afghanistan, Albanië, Georgië, Guinee en Ivoorkust. Daarvan kregen 46.700 mensen asiel van de Franse overheid – een stijging van 9% volgens het Franse Bureau voor de Bescherming van Vluchtelingen en Staatlozen (Ofpra). De meeste asielzoekers zijn afkomstig uit Afghanistan, Syrië en Soedan.

  Volgens een nota van oktober gepubliceerd door Didier Leschi, de directeur-generaal van het Franse Bureau voor Immigratie en Integratie (OFII), is Frankrijk het “meest aantrekkelijke” land geworden voor Afghaanse asielzoekers die elders asiel werden geweigerd.

  Frankrijk wordt het tweede keuze land voor mensen die hun asielaanvraag afgewezen zagen worden, soms achtereenvolgens in bijvoorbeeld Zweden of Duitsland. Dit is met name het geval voor Afghanen die gemerkt hebben dat de mogelijkheid om te profiteren van de vluchtelingenstatus veel groter is in Frankrijk dan in Noord-Europese of Germaanse landen. Afghanen die met name in Ile de France aankomen hebben gemiddeld gezien dat in twee Europese landen hen asiel werd geweigerd. -Fondapol (vertaald)

  Volgens Breitbart bedroeg de acceptatiegraad van Frankrijk voor Afghanen 83% in 2017, terwijl het Duitse aantal in met 44 procent veel lager was.

  In 2017 zag Spanje meer dan het dubbele aantal migranten in 2017, volgens IOM-gegevens.

  Verschillende Europese landen hebben vorig jaar in december een massale migratiepact van de Verenigde Naties afgewezen, waaronder Oostenrijk, Bulgarije, Hongarije, de Tsjechische Republiek, Polen, Letland, Roemenië en Italië. Het Global Compact bevat 23 doelstellingen om legale migratie te ontsluiten en illegale grensovergangen te ontmoedigen. In zijn verzet tegen de deal veroordeelde Hongarije het pact als een “ernstige fout” die zou leiden tot een nieuwe aanzuigende werking van migranten.

  Andere populisten die het pact verwerpen, zijn de nieuwe conservatieve president van Brazilië, Jair Bolsonaro, die zei dat migranten delen van Frankrijk ‘onleefbaar’ hadden gemaakt.

  Bron:
  https://russia-insider.com/en/society/asylum-claims-spike-22-percent-france-plunge-populist-countries/ri25953

  Like

 4. America and the EU are Under Attack van 187 Groups Funded by George Soros
  http://humansarefree.com/2017/04/america-is-under-attack-by-187-groups.html

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s