Nieuw

Italiaanse geheime dienst: Mensensmokkelaars verdrinken massaal dobbernegers om sympathie op te wekken in het Westen

foto ter illustratie

De Italiaanse geheime dienst heeft gewaarschuwd dat mensen-smokkelaars in de Middellandse Zee mogelijk proberen een massale verdrinking te bewerkstelligen om westerse sympathie te vergaren om zo de stroom van migratie te hervatten.

Volgens de Italiaanse krant Il Giornale waarschuwen de Italiaanse geheime diensten, in de publicatie “onze 007” genoemd, voor de mogelijkheid dat mensensmokkelaars opzettelijk een ramp op zee veroorzaken om bij het Westen sympathie op te wekken en hun illegale handel, die het afgelopen jaar is afgenomen, te hervatten.

Een dergelijke stap zou een herhaling kunnen zijn van andere grote humanitaire rampen, zoals een schipbreuk die op 18 april 2015 ongeveer 700 migranten het leven kostte en leidde tot de start van Operatie Sophia en een stortvloed van steun aan mensensmokkel-NGO’s die actief zijn in de Middellandse Zee.

Volgens enkele van de weinige migranten die het incident overleefden, hadden mensensmokkelaars de migranten gedwongen om uit te varen in de wetenschap dat het weer stormachtig was geweest, waardoor volgens sommigen de ramp met opzet door de smokkelaars werden veroorzaakt.

Shoot dammit shoot !

De Italiaanse publicatie heeft ook inconsistenties aan het licht gebracht in de afgelopen dagen van de organisatie ‘Alarm Phone’, die fungeert als een hotline voor schepen in nood in de Middellandse Zee, en beweert dat de NGO beweerde dat een schip water had opgenomen terwijl andere bewijs laat zien dat dat niet het geval was.

Er werd ook beweerd dat de man die het schip bestuurde, dat zondag werd gered, een verdachte mensensmokkelaar was, maar de NGO ontkende contact of samenwerking met mensensmokkelaars te hebben.

De beschuldiging is niet de eerste keer dat migranten-reddings NGO’s zouden samenwerken met mensensmokkelaars. Italiaanse openbare aanklagers hebben ook een samenwerking tussen beide groepen aangevoerd en in één geval zelfs bewijsmateriaal vrijgegeven aan het publiek.

Bron:

Italian Secret Service: People-Smugglers May Arrange Mass Drowning for Public Sympathy

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10061 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

8 Comments on Italiaanse geheime dienst: Mensensmokkelaars verdrinken massaal dobbernegers om sympathie op te wekken in het Westen

 1. En als het dan gebeurt dan gaan we er hier in Europa wéér intrappen bij gebrek aan een fatsoenlijke functionele intelligentie. En dames en heren fotograafjes annex lijkenpikkertjes, hou je fototoestel maar al vast weer gereed want er zijn binnenkort waarschijnlijk weer dode jongetjes en meisjes te fotograferen ergens op een strand. Lekker joh en dan kunnen jullie fijn weer Europa de schuld geven want die hebben dat in jullie bekrompen hersentjes immers weer veroorzaakt.

  Like

 2. Ze zeggen toch, The end justifies the means

  Like

 3. Sympathie..
  Is niet meer mogelijk.
  No way..
  Er is geen enkele sympathie meer… wij Europeanen kunnen niet meer accepteren dat wij worden uitgeroeid ,..
  Nooit!

  Liked by 2 people

 4. @Feniks, dat gaat ook niet gebeuren. Overal in Europa komt nu het verstand boven drijven. Mensen beseffen dat ze er in zijn geluisd door domme mensen die zelf menen dat ze tot een elite behoren terwijl het in feite ruim door belastingbetalers betaalde uitkeringstrekkers zijn. Merkel en Rutte houden het niet lang meer vol. Macron staat al op omvallen en in Venezuela is een revolutie aan de gang. Die situatie is dan weliswaar niet helemaal vergelijkbaar met de onze maar ook daar gaat het om een situatie waar een overheid er ook een zooitje van heeft gemaakt. Ook de EU heeft er een zooitje van gemaakt, is ook aan het afbrokkelen, en verschillende landen weigeren al mee te doen met die migrantenwaanzin.

  De geest is uit de fles en die gele hesjes is nog maar het begin. Wij hebben ook hesjes hier.

  De grote vraag waar we ons nu al op moeten voorbereiden is wat we straks met die landverraders moeten doen als ze eenmaal zijn uitgerangeerd. Ik stel voor een nieuwe serie processen in Nürnberg. Dat lijkt me de juiste plaats om berecht te worden voor landverraad.

  Liked by 2 people

 5. Kunnen ze het weer mooi in scene zetten allemaal.

  Like

 6. Het is een big bussines, en Merkel is verantwoordelijk voor de verdrinkingsdoden.

  Like

 7. Jack vanderVeen // januari 25, 2019 om 18:17 //

  Die lynxe shit loopt continu met oogkleppen op en achreeuwen:”niet waar, nepnieuws, discriminatie, racisme, moord en brand”.
  Maar als wat Afrikaanse (ik zal niet schrijven “zwarte”) ratten verzuipen in de Middellandse zee, dan opeens vallen die oogkleppen af. En plots is al het (gelogen) nieuws omtrent die ratten geen nepnieuws.

  Liked by 1 persoon

 8. Het zijn de grootste hypocrieten en fascisten.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s