Nieuw

Duitse politie: De massale toename van aanvallen met messen is een “algemene, overkoepelende maatschappelijke trend”.

Aanvallen met messen zijn volgens de Duitse politie verdubbeld. Naast het imponeergedrag en de eenvoudige aanschaf van messen constateert de politie een “algemene, overkoepelende maatschappelijke trend”: Wederzijds respect neemt af, de bereidheid om geweld te gebruiken, zowel verbaal als fysiek, neemt toe.

De nieuwe politiemisdaadstatistieken (PKS), begin februari gepresenteerd door de Nordrhein-Westfalen ( NRW) minister van Binnenlandse Zaken Herbert Reul (CDU), tonen messen voor het eerst als een apart misdaadinstrument. Misdaden met messen zijn van 2017 tot 2018 verdubbeld, volgens een woordvoerder van de NRW politie, zodoende werden vorig jaar alleen al vanwege dit wapen in het naburige Bochum 25 moord-commissies opgericht.

Volgens het Duitse dagblad de WAZ heeft de politie “complexe” redenen genoemd voor de toename van het “mesgebruik”: De aanschaf van messen is eenvoudig. Imponeergedrag speelt ook een rol, evenals de intentie om zich tegen aanvallen te beschermen. Daarnaast is er een “algemene, overheersende maatschappelijke trend: het wederzijds respect neemt af, de bereidheid om geweld te gebruiken, zowel verbaal als fysiek, neemt toe”, aldus de belachelijke verklaring van de politie.

Wie deze “trend” initieert, wie de daders zijn, wie de slachtoffers van mesaanvallen als op een lopende band “produceren”, de politiewoordvoerder besteedt er geen lettergreep aan. Opnieuw wordt een beeld geschetst dat op geen enkele manier overeenkomt met de werkelijkheid. Nogmaals, de autoriteiten verbergen het feit dat het niet degenen die hier al lange tijd wonen verantwoordelijk zijn voor deze statistieken, maar asielzoekers die onevenredig verantwoordelijk zijn.

Last but not least, geeft de politieraad advies , mocht men het slachtoffer worden van deze “algemene, overkoepelende maatschappelijke trend”: “Ren weg en bel de politie”. Anders: veel geluk!

Bron:

Polizei: Massive Zunahme von Messerattacken ist ein „allgemeiner, übergeordneter gesellschaftlicher Trend“

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7737 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Duitse politie: De massale toename van aanvallen met messen is een “algemene, overkoepelende maatschappelijke trend”.

 1. Duchesne // januari 24, 2019 om 10:50 //

  “Trend”…..en zo word het “normaal”…..over 15 jaar is een vrouw zonder Burka niet meer “normaal”, en stemrecht voor die groep afgeschaft. Waanzin is de nieuwe ziekte, algehele depressie de uiting ervan.

  Door zaken tot norm te verheffen kun je leugens en aftakelng heel lang uit het zicht houden, maar het komt er ooit uit. We zien een enorme stijging van gewelds delicten, en het word norm, “normaal”….dus is er niks aan de hand…..toch?

  Rotting is enkel te stoppen ennom te keren inhet begin van het proces, wij zien hier in onze s
  “samenleving” dat de rot reeds het bot heeft bereikt…..maar economisch gat het goed….zolang we belastingen verhogen en geld blijven bijdrukken….

  …en ondertussen vergaderd de “wereld elite” in Davos om te plannen hoe ze hun bezit veilig kunnen stellen als ze het geld systeem laten instorten om de schuldenlast op 0 te zetten….en dus ook uw pensioen opbouw en andere rechten zullen verdwijnen door gereguleerde “overmacht”….en dat is wat er op dit moment plaatsvind, een superoverleg om geld, bezit en ‘recht” op non actief te zetten, voor het klootjesvolk dan wel….

  Wist u dat gesubsidieerde juridische bijstand in de aankomende 5 jaar word ingekrompen tot 0, niks…..en dat het je recht halen dus een heel moeilijke zaak word in de toekomst….en dat bijna 75% van de gesubidieerde rechtszaken de overheid als tegenpartij hebben….en dat dor overheids starheid en onredelijkheid de rechtbanken vol zitten….dat rechtzaken opzettelijk heel lang duren voordat ze voorkomen…kwestie van de tegenpartij hun recht ontzeggen zodat de tijd vele mensen breekt….

  Nee, slavernij is het niet maar het komt wel in gelijke strekking…afhankelijk zijn van anderen hun goede wil om je recht te krijgen, beter gezegd, om redelijk en menselijk behandeld te worden….

  De grondwet kun je als toilet papier gebruiken, doet de “elite” en het ambtelijk apparaat al jaren…

  Liked by 4 people

 2. Slechts een weinig advocaten die het durven opnemen tegen de overheid; (een getuige).

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s