Nieuw

Duitse inlichtingendienst gebruikt Antifa ‘Onderzoek’ om een ​​zaak tegen populisten op te bouwen

De "vredestichters" van Antifa.

Het Bundesamt für die Verfassung der Verfassung (BfV) is ervan beschuldigd zich te baseren op informatie van de extreem-linkse Antifa-beweging om hun zaak op te bouwen voor het in kaart brengen van de populistische Alternative fur Deutschland (AfD) partij.

De BfV, de binnenlandse inlichtingendienst van Duitsland, heeft bij de analyse van de jongerenafdeling van de AfD, de Junge Alternative (JA), minstens zes keer gebruik gemaakt van Antifa bronnen en informatie, meldt de Süddeutsche Zeitung.

Het rapport, dat de JA koppelt aan rechtse broederschapsorganisaties, maakt gebruik van een bron van de website “antifa-berlin.info” samen met verschillende andere Antifa bronnen.

Terwijl veel van de citaten in het rapport rechtstreeks afkomstig zijn van video’s of van uitspraken op sociale media, was er één, van het AfD-parlementslid Gottfried Curio, volledig afkomstig van een Antifa outlet waarin Curio naar verluidt zei: “Een geboortejihad is aan de gang, eis het herstel van burgerschapsrecht door afstamming”.

Een ander deel van het rapport stelt dat twee leden van de extreem-rechtse “Pro Germany Citizens’ Movement”, die in november 2017 werd ontbonden, actief waren in de Berlijnse tak van het AfD, opnieuw onder vermelding van Antifa als bron van de claim.

Het door de BfV gepresenteerde onderzoek heeft ertoe geleid dat zij overwegen om agenten te gebruiken om in de JA te infiltreren en eventueel hun communicatie te controleren.

Het is niet de eerste keer dat de Duitse establishment aan Antifa is gekoppeld. In de stad Halle werden lokale linkse politici ervan beschuldigd 150.000 euro belastinggeld te geven aan Antifa-linked “Kubultuburebel e.V.” die een kraakpand runnen, met het geld dat gebruikt wordt om de elektrische installatie van het gebouw te renoveren.

“Inlichtingenvergaring” van “extreem-rechts” wordt vaak gedaan door Antifa en groepen die te maken hebben met extreem-links extremisme. Een Zweeds militair rapport noemde de Expo Foundation samen met de Britse “anti-hate” organisatie HOPE not Hate, die geld hebben ontvangen van links-liberaal miljardair George Soros, als intel sources.

Sommigen hebben zich afgevraagd of Antifa een betrouwbare bron van informatie is over hun politieke tegenstanders na een reeks aanvallen, waaronder de bombardementen op een AfD-kantoor in Döbeln en een brute aanval op het AfD-parlementslid Frank Magniotz in Bremen in de afgelopen weken.

Na de aanval op Magnitz werd een vermeende bekentenis geplaatst op het “Indymedia”-webplatform, dat al lang geassocieerd is met de Antifa-beweging.

Bron:

German Intelligence Used Antifa ‘Research’ to Build Case Against Populists

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10061 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

1 Comment on Duitse inlichtingendienst gebruikt Antifa ‘Onderzoek’ om een ​​zaak tegen populisten op te bouwen

  1. Populisme betekent eigenlijk Realisme. Vreemd dat linkse mensen niet van realisme houden en blijven ronddwalen op hun roze wolk. Er komt een dag dat de rollen omgekeerd zijn. Geloof me. Ik hoop dat namen en rugnummers van de linkse veroorzakers ergens vastgelegd zijn / worden.

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s